начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Много спешни 2 въпроса,моля за съдействие

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Много спешни 2 въпроса,моля за съдействие

Мнениеот Гост. » 17 Апр 2010, 13:48

Абсолютно. :)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот margarita79 » 17 Апр 2010, 13:59

778899 Не мога да разбера защо се нахвърляте.И без да ви питам съм сигурна,че нямате деца,в противен случай няма да говорите така НИКОГА.
погрешно започнахте писанията си тук, така щото да се хвърлим да помагаме, в насока, като как точно да бъдат спасени децата Ви...
Ясно е, не искате това! искате си жилището...

Как може да кажете,че искам жилището,а децата ми не са важни,та това е АБСУРДНО,защо е тази грубост,за Бога някой ден ще раберете,ако имате деца,че никак не сте права.Та нали за да им осигуря всичко необходимо преди всичко трябва да имаме покрив над главата си,ако за вас няма значение дали ще плащате за нещо,което не използвате-значи си имате предостатъчно пари и не берете грижа.При мен обаче не е така-той не ми дава никакви пари да гледам децата,остава и да плащам нещо,което не ползвам.И не!Не ме притеснява,че мебелите ще остан при него,ако той плаща заема нямам нищо против,но той изрично каза,че ще ме остави така да затъна в дългове.Е,извинете много,но кажете,че ако вие сте на мое място бихте си плащали като съвестни граждани без реално да ползвате нещо.
Животът с родителите ми е бил добър,не сме имали проблеми никога,винаги са били много добри с нас,помагали са ни,какво значи да съм се "измъкнала",явно вие не ме разбирате,не,че аз не мога да обясня,къде написах,че животът ни с тях е бил лош?!?

Какво искам в крайна сметка ли?Ще ви отговоря:
Искам спокоен живот за децата си,покрив над главите им и поне един истински и здравомислещ родител.Това искам.И съжалявам,че съм оставила у вас толкова погрешно впечатление,учудвам се.

Да,съпрузи сме.
И включен е в договора като просто на последната страница е добавен с химикалка и той се е подписал.
778899 написа:така...станаха ясни нещата, поне за мен...
...
беше Ви отговорено, но вие продължавате да упорствате...

Да,беше ми отговорено,за което благодарих много пъти,оценявам го и ще се вслушам в дадените ми съвети.Вие обаче влизате много надълбоко в личното ми пространство и правите доста болезнени за мен изводи,да не говорим,че са грешни,но това е друга тема.Вие ме обвинявате едва ли не,че за мен нямат значение децата ми,а само жилището.Ами квартири колкото щеш,само,че първоначалното им наемане отново е свързано с мноого разходи...за съжаление,които повтарям аз НЯМАМ.Не зная защо подхождате толкова грубо към мен и с какво ви накарах да си съставите това мнение,но както искате,аз благодаря за мненията,но ако така подхождате и към клиентите си-лошо за Вас.
Аз запазих добрият тон,не съм обидила с нищо никой,в Вие го правите.....,но в случая няма значение.Лек ден на всички!
margarita79
Младши потребител

Мнениеот margarita79 » 17 Апр 2010, 14:11

778899 написа:не ми става нищо по-различно от обикновено :D , продължавам да си се нервя от човешката....., която е безкрайна, за разлика от вселената! :wink:
разбра ме... :D !

И продължавате да обвинявате безпочвено!Добре,дайте ми някакви конкретни доказателства,или причини,че аз не се интересувам от децата си,а от апартамента.По дяволите нечовешко е да говорите така.Нервирате се на човешката предполагам простотия.Искам да Ви кажа,че аз никак не съм проста,по писането не може ли да разберете малко или много дали един човек е прост?!?Имам хубаво образование и се чувствам достатъчно умна за да мога да оспоря думите Ви,които в интерес на истината не се основават на нищо.Не е истина що за човек сте и защо ме обвинявате.
margarita79
Младши потребител

Мнениеот 778899 » 17 Апр 2010, 14:13

по принцип не се обяснявам, но ще ви отговоря...

не сте прочела това, което ви пиша между редовете....това, което съм написала, е точно защото съм майка!!! и да, права сте, когато ми дойдат клиенти, които държат част от пъзела, а не могат да си сглобят цялостната картина, и въпреки, че уж идват за помощ, те продължават да упорстват върху парченцата си...тогава-аз с такива хора не работя!
не ви нападам, макар и така да ви е прозвучало...
за последен път ви казвам-опитайте да видите цялата картина...виждайки я-пътят е лесен! нещо повече-за първите адекватни стъпки...не са ви нужни никакви средства! аз спирам да пиша по темата ви....
решението продължава да си е ваше!
желая ви успех!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот Melly » 17 Апр 2010, 14:28

Когато анамнезата на едно "заболяване" е налице, то пътят е :arrow: лечение. След изчерпване на това назначение следва отстраняване на проблема - т.е. "хирургическа" намеса, за което е нужно изявление на "пациента" във връзка с т.н. информирано съгласие. .... Ако сте ме разбрала , уважаема г-жо :idea:

Та, не се сърдете - някои от нас, като колегите poli_g и 778899 са "хирурзите" в областта на брачните отношения. Като такива, те са отърсени от емоционалния заряд на "пациентите си" и с педантична точност отстраняват "повредата у Вашия телевизор".

Малко извън темата, ако позволите. Да бяхте се сетила г-жо и да им бяхте честитила професионалния празник вчера, а? Но.... НЕ, егоизъм струи отвсякъде във Вашите изявления. Толкова от мен. :evil:

Бъдете благоразумна в името на децата си!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот margarita79 » 17 Апр 2010, 14:50

778899 написа:по принцип не се обяснявам, но ще ви отговоря...

не сте прочела това, което ви пиша между редовете....това, което съм написала, е точно защото съм майка!!! и да, права сте, когато ми дойдат клиенти, които държат част от пъзела, а не могат да си сглобят цялостната картина, и въпреки, че уж идват за помощ, те продължават да упорстват върху парченцата си...тогава-аз с такива хора не работя!
не ви нападам, макар и така да ви е прозвучало...
за последен път ви казвам-опитайте да видите цялата картина...виждайки я-пътят е лесен! нещо повече-за първите адекватни стъпки...не са ви нужни никакви средства! аз спирам да пиша по темата ви....
решението продължава да си е ваше!
желая ви успех!

След като сте майка,значи би трябвало да ме разбирате напълно,а не да ме обвинявате,че искам жилището,а не децата си.И,че преди всичко те трябва да иамт покрив над главите си за да бъдат защитени.

Melly,идея си нямах,че вчера сте имали професионален празник,все пак честито на патерица,дано всички имате много професионални успехи и спечелени дела.Кому са нужни обаче тези яростни емотикони,та чак да ми се ядосвате,много излезнахме от темата.И мисля,че същата вече се изчерпа.Благодаря още веднъж на всички Ви!Съветите Ви бяха полезни за мен.
margarita79
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси