Здравейте,
Не наскоро бях пуснал подобна тема,но от тогава се случиха много неща,които промениха почти изцяло обстановката!
Баща ми,който в момента отговаря и се грижи за нас (мен и брат ми )ме попита нещо...
"Запитай някой адвокат или уродиран по темата човек в форума,следното.
Сега,когато майка ти ни напусна(не желае да прекара остатъка от живота си с нас) и вече се изминаха 4 месеца и малко,какво трябва да правим,защото не искам да влагам 3 заплати в един единствен развод... и то по съгласие.Питай също дали има определен срок от време в което тя да не живее с нас,след който например да дойде представител от "Отдел За Закрила на Детето" и да даде някакво решение на проблемите ни.Изобщо ... как трябва да постъпя,защото няма да се разболявам и да си троша нервичките."
Ето,запитвам ви и...който може да ми помогне,да действа !
..а и искам да допълня,че просто искаме спокойствие.Готови сме да живеем отделно от нея(заедно с баща ни,а и забравих да отбележа че брат ми е по-малък - 7г. от мен -16 г.)
- Дата и час: 03 Дек 2024, 07:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Развод,Права,Последствия
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Развод,Права,Последствия
Няма нужда да влагате пари в развод щом не искате,да си стоят женени във висящо положение много хора така си живеят с години. Отделна тема е какви неприятности може да породи това на по-късен етап, например в случая на смърт на единия съпруг другия, с когото са разделени, но не разведени ще го наследи, или пък съпругата може да си роди друго дете и то да носи имената на съпруга й, защото макар и не негово, то е родено по време на брака и т.н. и т.н. Нека сам баща Ви прецени, дали такива усложнения са по-евтини от 3 заплати.
Няма друго решение на проблемите Ви освен един развод и разводът ще Ви го даде съда, не Закрила на детето. Служителите от закрила на детето не са магьосници, а обикновени хора, те ще се появят при развода, за да изготвят социален доклад за условията, при които жвиеят децата от брака и при кой от двамата родители да останат. Вие доклокото разбирам сте на 16 г., поради което няма да представялвавате особен интерес за тях, те по-скоро ще желаят да говорят с малкото дете.
Няма друго решение на проблемите Ви освен един развод и разводът ще Ви го даде съда, не Закрила на детето. Служителите от закрила на детето не са магьосници, а обикновени хора, те ще се появят при развода, за да изготвят социален доклад за условията, при които жвиеят децата от брака и при кой от двамата родители да останат. Вие доклокото разбирам сте на 16 г., поради което няма да представялвавате особен интерес за тях, те по-скоро ще желаят да говорят с малкото дете.
- laridii
- Потребител
Магьосници има, макар и не всеки ден. Въпросът е наистина, дали не трябва дасе запази нещо от живота ви съвместно със семейството, защото другото са глупости, грешки, обедняване на имоти и както е казал бащата - три заплати нахалост.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
А майка ви какво ви съветва?Защо е избягала милата..
-
namakak - Потребител
Еми ... благодаря Ви много,че ми отделихте няколко минутки
Ще видим как ще се подредят нещата.В крайна сметка СЪДА РЕШАВА ВСИЧКО !
Ще видим как ще се подредят нещата.В крайна сметка СЪДА РЕШАВА ВСИЧКО !
- stojan29
- Младши потребител
а и да ви попитам...
ИМА ЛИ НЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ ПОДАДЕ МОЛБАТА.Става въпрос дали ,на този който подаде молбата ще му излене по-скъпо.В крайна сметка всичко се опира до парите ... ЗА ОГРОМНО СЪЖЕЛЕНИЕ ! ;[
ИМА ЛИ НЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ ПОДАДЕ МОЛБАТА.Става въпрос дали ,на този който подаде молбата ще му излене по-скъпо.В крайна сметка всичко се опира до парите ... ЗА ОГРОМНО СЪЖЕЛЕНИЕ ! ;[
- stojan29
- Младши потребител
На първо място трябва да ни кажете дали планирате развод по взаимно съгласие, или по вина, за да можем да сме Ви полезни.
- A.Pato
- Потребител
По взаимно
- stojan29
- Младши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|