- Дата и час: 03 Дек 2024, 07:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
самотна маика
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
16 мнения
• Страница 1 от 1
самотна маика
здравеите незнам кам кои да се обърна ,положението е следното аз съм самотна маика с две деца в момента съм в маиченство ,мъжа ми е арестуван ,към коя институция да се обърна за помощ в тази скапана държава отностно накаква социална помощ.
- litalneni
- Младши потребител
Re: самотна маика
Ако можеш намери ме в скайп san4ita88,иначе трябва да ти даде служебна бележка от затвора и с нея и всички останали документи трябва да си подадеш молба в социални грижи,като има вариант да си изпуснала срока за социалните помощи.
- galina4
- Нов потребител
litalneni написа:здравеите незнам кам кои да се обърна ,положението е следното аз съм самотна маика с две деца в момента съм в маиченство ,мъжа ми е арестуван ,към коя институция да се обърна за помощ в тази скапана държава отностно накаква социална помощ.
Не си самотна майка ! Децата си имат баща. А няма защо ние , чрез социални помвощи , да поемаме издръжката на вашите деца !Нямаш и право на такива претенции. Съди го за издръжка и ако работи - ще ти превеждат парите !
- krasiitodorov
- Нов потребител
Като прочетете предишни теми по въпроса "самотна майка" ще си отговориш на въпроса.
За затвора трябва да споменавате предпазливо. Защото мнения от сорта "като крадна и ядохте краденото не рева,а сега помощ от държавата,сиреч от всички"...
За затвора трябва да споменавате предпазливо. Защото мнения от сорта "като крадна и ядохте краденото не рева,а сега помощ от държавата,сиреч от всички"...
- usra_ovcova
- Потребител
Аз съм самотен баща.Жена ми е в затвора,но съм финансово горе-долу добре.Вързвам двата коня.Ако наистина имате проблем,може ли да Ви пратя съобщение да се срешнем евентуално някъде да се видим?Работя лятото като готвач на Златни пясъци и спестявам някой лев за да мога да преживявам през зимата.Ако искате с децата може да се преместите при мен във Варна,може да спите на земята,няма никакъв пурблем.
Вероятно мъжа Ви ще остане доста в ареста,а за децата трябва някой да се грижи все пак.Аз съм грижовен баща.Ще уредим нещата,моят адвокот е най -добрия по семейни въпроси,може да уредив нещата за развода ако искате.Наех една френска адвокатка да оправдае жена ми,но тя ни излъга и избяга с парите,а жена ми ще лежи 20 години в затвора в тая скапана даржава.
Да ви пратя ли лично съобщение?
Вероятно мъжа Ви ще остане доста в ареста,а за децата трябва някой да се грижи все пак.Аз съм грижовен баща.Ще уредим нещата,моят адвокот е най -добрия по семейни въпроси,може да уредив нещата за развода ако искате.Наех една френска адвокатка да оправдае жена ми,но тя ни излъга и избяга с парите,а жена ми ще лежи 20 години в затвора в тая скапана даржава.
- svettoslav
- Активен потребител
Крайно време е да се спре да се злоупотребява с понятието "самотна майка".
- katerinakuch
- Активен потребител
svettoslav написа:Аз съм самотен баща.Жена ми е в затвора,но съм финансово горе-долу добре.Вързвам двата коня.Ако наистина имате проблем,може ли да Ви пратя съобщение да се срешнем евентуално някъде да се видим?Работя лятото като готвач на Златни пясъци и спестявам някой лев за да мога да преживявам през зимата.Ако искате с децата може да се преместите при мен във Варна,може да спите на земята,няма никакъв пурблем.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
svettoslav написа:Аз съм самотен баща.Жена ми е в затвора,но съм финансово горе-долу добре.Вързвам двата коня.Ако наистина имате проблем,може ли да Ви пратя съобщение да се срешнем евентуално някъде да се видим?Работя лятото като готвач на Златни пясъци и спестявам някой лев за да мога да преживявам през зимата.Ако искате с децата може да се преместите при мен във Варна,може да спите на земята,няма никакъв пурблем.
И това е начин за справяне с положението. Така хора със сходни проблеми могат да си бъдат полезни един на друг и да полагат взаимни грижи за децата си. А пък, ако се харесат, могат да си създадат и едно общо дете.
Наистина, когато губим, не знаем какво печелим.
- katerinakuch
- Активен потребител
Децата са най-малкия проблем.Но случая наистина е свързан с две житейски трагедии.Моята и на тази бедна жена.Аз напълно я разбирам,тъй като моята жена също като нейния мъж стана жертва на правосъдието в България.Тя изобщо не се занимаваше с престъпна дейност,нито с проституция,нито с ливански примки,нито с фалшива валута.Чиста е куту момина сълдзъ
А пък нейната майка,тя е една вещица..Всичките пари ни отмъкна,дето жена ми ги беше спестила.Но аз въпреки това ще се завъртя покрай нея,да видя нещо да взема поне за децата,без майка останаха,пък и без това на три водки не ги различавам особено двете,малко си приличат в амфаз..
А пък нейната майка,тя е една вещица..Всичките пари ни отмъкна,дето жена ми ги беше спестила.Но аз въпреки това ще се завъртя покрай нея,да видя нещо да взема поне за децата,без майка останаха,пък и без това на три водки не ги различавам особено двете,малко си приличат в амфаз..
- svettoslav
- Активен потребител
...пък и без това на три водки не ги различавам особено двете...
Това тъщата и жената или двете деца?
- Жената вика, че не съм се грижел за децата.
- А те колко са?
- Седем или осем.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
portokal написа:.
Това тъщата и жената или двете деца?
Тъщата и жената,но ако трябва да си кажа чесно и децата не са мойте,на Иван са.
- svettoslav
- Активен потребител
спамери такива!!!
ето и моята лична драма:
аз съм САМОТНО ДЕТЕ ! на 74 години съм ! не познавам мама и тати, щото от ранно детство са по затворите по чужбина! гордо съм /щото съм дете /, че родителите ми от ранната ми вързаст "живеят" в чужбина, макар и зад решетки. Имам 8 братя и 6 сестри..ама и тях не познавам. Търся някой да ме осинови, но непълно осиновяване ...щото и родата ми си е важна, може пък, нЕкой ден да се видим, та да не решат, че съм ги предалО.
иначе, от кабели разбирам, от медни казани, от коли и т.н.
ако някой иска повече инфо-да пита...
а, да...и обичам шопската салата!!!
ето и моята лична драма:
аз съм САМОТНО ДЕТЕ ! на 74 години съм ! не познавам мама и тати, щото от ранно детство са по затворите по чужбина! гордо съм /щото съм дете /, че родителите ми от ранната ми вързаст "живеят" в чужбина, макар и зад решетки. Имам 8 братя и 6 сестри..ама и тях не познавам. Търся някой да ме осинови, но непълно осиновяване ...щото и родата ми си е важна, може пък, нЕкой ден да се видим, та да не решат, че съм ги предалО.
иначе, от кабели разбирам, от медни казани, от коли и т.н.
ако някой иска повече инфо-да пита...
а, да...и обичам шопската салата!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Мъж кротко си седи в бара,когато някой вика :
-Всички адвокати са гадняри!
Мъжът скача на крака и заявява :
-Възразявам !!!
-Вие адвокат ли сте?
-Не,гадняр!
-Всички адвокати са гадняри!
Мъжът скача на крака и заявява :
-Възразявам !!!
-Вие адвокат ли сте?
-Не,гадняр!
- svettoslav
- Активен потребител
qvno tova e samo za bazici forym
- litalneni
- Младши потребител
litalneni написа:qvno tova e samo za bazici forym
Не. Не е. Тук всички говорят сериозно. Особено пък Svettoslav като реалист и доколкото зависи от него, Ви е предложил по-горе един наистина приемлив вариант за преодоляване на самотата и житейските проблеми - на Вас и на децата. На двама партньори винаги им е по-лесно в живота, отколкото на сам човек и то с деца.
Освен това, мислете и за държавата все пак. Финансовите и възможности да подпомага, не са неизчерпаеми.
- katerinakuch
- Активен потребител
az sa6to sam samotna maika s edno dete,pitala sam socialnite,kazaha mi 4e ni6to ne moga da polu4a,4udq se kak ciganite postoqnno sa tam i vse ne6to polu4avat pove4e ot nas,pitam az v koq darjava jiveem,tuk balgarite nqmat pravo na pomo6ti samo .............,bqh v 4ujbina tam ako deteto ti e u4enik polu4ava6 pomo6t nqma zna4enie koi si i dali si samotna maika
- naomi79
- Нов потребител
16 мнения
• Страница 1 от 1
|
|