начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

в безизходица

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

в безизходица

Мнениеот litalneni » 20 Дек 2009, 18:08

здравеите моля за съвет, ситуацията е следната имам две деца едното е втори клас а дръгото е на 1 година и 7 месеца,аз в момента съм в маичество ,мъжа ми е задържан вече втори месец ,голямата ми дъщеря не иска да яде ходи на училище защото си мисли че баща и е умрял защото не му дават да звъни ,нищо аз сама немога да издържам две деца и къща освен това имаме и заеми ако неги плащам ще ми вземат къщата ,другото което е че имам диплома за държавна работа след 4 месеца ми свършва маиченството и трабва да почна работа и това немога защото мъжа ми бил криминално проявен ,ужасна ситуация,немога да продам кола защото сам женена и така освен да си сложа въжето какъв вариант има незнам кога ще го пуснат тои в момента е следствен ако има пък пресъда загиваме тотално към кого да се обърна за съдеиствие помощ и съда ще ми обърне ли внимание ако пусна жалба тои е в друг град задържан в кои съд да пусна жалба това можели да му помогне за да не го осъдат как да деиствам аз съм в безисходица,моля за помощ,полицаите също ме тормозат постояно идват в къщи ,прават интриги
litalneni
Младши потребител

Re: в безизходица

Мнениеот sisi19 » 20 Дек 2009, 19:22

litalneni написа:здравеите моля за съвет, ситуацията е следната имам две деца едното е втори клас а дръгото е на 1 година и 7 месеца,аз в момента съм в маичество ,мъжа ми е задържан вече втори месец ,голямата ми дъщеря не иска да яде ходи на училище защото си мисли че баща и е умрял защото не му дават да звъни ,нищо аз сама немога да издържам две деца и къща освен това имаме и заеми ако неги плащам ще ми вземат къщата ,другото което е че имам диплома за държавна работа след 4 месеца ми свършва маиченството и трабва да почна работа и това немога защото мъжа ми бил криминално проявен ,ужасна ситуация,немога да продам кола защото сам женена и така освен да си сложа въжето какъв вариант има незнам кога ще го пуснат тои в момента е следствен ако има пък пресъда загиваме тотално към кого да се обърна за съдеиствие помощ и съда ще ми обърне ли внимание ако пусна жалба тои е в друг град задържан в кои съд да пусна жалба това можели да му помогне за да не го осъдат как да деиствам аз съм в безисходица,моля за помощ,полицаите също ме тормозат постояно идват в къщи ,прават интриги

Каква жалба искаш да пуснеш точно. Срещу кого , и закакво??
sisi19
Потребител

Мнениеот miriam » 20 Дек 2009, 23:44

днес за трети път се регвам да пиша тука , станало е като психиатрия ! :lol
Я да вида аз кой не си е пил хапчетата?!
какви са тия бандити вашите шугави , дето като ги окошарят и нямате какво да ядете и само пищите у форумите?! Ми вие и уважаемите госпожи от другите теми нямате бандити а обикновени дришльовци и шушумиги. Значи нито къщи гледат , нито крадат като света ! Е за какво са ви изобщо , разведете се; мъж, дето трупа само разходи му е време за ергенуване!
Като е от два месеца задържан , ти какво дремеш? Вземаш нотариуса и отиваш в ареста , заверява пълномощно и отиваш в някоя заложна къща да заложиш колата , ако не намираш купувач.
Като вземеш парите /зависи какво си взела като пари / ходи си плати една консултация при наистина добър адвокат -да ти каже накъде е съдбата на твоя хубавец. Ако и адвоката та излъже и ти вземе всичките пари-ходи се беси по-добре верно , че друг да отгледа децата ви , наместо вие двамата да ги съсипете.
Но и това не е всичко.Пишеш да започнеш работа , ама кой ще те вземе, като те чета какви ги редиш?Как така да пуснеш молба да не го осъдят , ааа тва е некой нов текст в конституцията дето аз не съм го чела.
И никакви психиатри . Anonymous си прави майтапи с теб.
Като дойде още веднъж полицията у вас да те тормози се обади на тел 112 и изкрещи адреса- че те изнасилват полицаи-така ще те оставят поне за 6 месеца на мира.Е , ако не успееш ще изядеш някой тупаник , но то и тъй няма и инак няма ами поне екшън.
Децата остави на някоя баба. И смело напред и мини да кажеш как вървят нещата.
miriam
Потребител

Мнениеот imhotep » 21 Дек 2009, 11:48

От всяка ситуация има изход ! Малко повече решителност и воля е необходимо. Отговорите дотук са бръщолевене и подигравки.
Ето направили сте първия правилен ход - търсите информация, как другите биха решили Вашия проблем. Това е добре. Вашата цел е да видите всички възможности и да действате. Ето простички неща, които аз бих направил:
Когато съм на работа давам всичко от себе си, работейки повече от другите и качествено и количествено. Оставам след работно време. Това е цената за справедливо или несправеливо лепнатото лошо име или обстоятелства свързани с мен. Ако го правя наистина, това ще ми донесе резултат, ако симулирам ще има обратния ефект. Така всеки работодател ще ме пази като зеницата на окото си !
Колкото и да ми се вижда безсмилено продължавам! Живея за да го правя ! Останалото няма значение. То ще дойде само.

Продавам всичко, за да премахна дълговете си.

Децата - при баба и дядо.

Разбира се, това бих направил аз, изборът е само Ваш.
Не е необходимо да обвиняваме другите около нас, защото в крайна сметка и ние сме си отговорни за това което става вкъщи. Важен е резултатът оттук нататък. Дори да Ви признаят че другите около Вас са виновни какво от това ?
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

Назад към Семейни казуси