Здравейте,
На името на мъжа ми се води скъпа кола, чийто вноски по лизинга не се обслужват от 4 месеца. В случая колата дори не е наша, само е регистрирана на мъжа ми, а е дадена на друго лице, което се укри заедно с колата и не си плаща. Само че от лизинга естествено търсят съпруга ми, макар че колата се води "обсебена" и е обявена за издирване.
Въпросът ми е - аз като съпруга, нося ли отговорност за "задълженията" на мъжа ми? Не съм посписвала никакви докумети за тази кола, нямаме никакво имущество придобито по време на брака (ако това има значение). Могат ли да запорират моя банкова сметка, ако се стигне до съд?
- Дата и час: 03 Дек 2024, 07:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
неиздължени вноски по лизинг на съпруга
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: неиздължени вноски по лизинг на съпруга
Не само могат да запорират Ваша банкова сметка, но най-вероятно и ще я запорират.
- laridii
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|