начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Как отново да бъда себе си ?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как отново да бъда себе си ?

Мнениеот valio1993 » 31 Окт 2014, 21:23

Здравейте не знам дали тук е мястото да споделя но тук ми изглежда форум със сериозни потребители. Аз съм едно объркано Момче или млад мъж на 22г. И проблема ми е следния. До преди 2 г. бях много отворено момче постоянно бях в центъра на вниманието харесваше ми да съм център на вниманието и да съм душата на компанията. Като човек съм добър и държа на приятелите си. Но много лесно се засягах ако някой ме обиди например случвало ми се е на няколко пъти през годините да ми казват че НЕ СЪМ БИЛ ДОБРЕ! Това са ми го казвали по големи хора от мен де. Преди 2 г. започнах да движа с една банда от квартала първоначално всичко, беше супер, до като не се появиха 1,2 човека по зрели от мен, които започнаха да ме бъзикат пред останалите а на мен, това не ми харесваше със всяка изминала вечер в която излизах тези 2-мата не спираха да се заяждат и "ебават" с мен, пред останалите от компанията и съответно в по късен етап се депресирах почнах да пуша марихуана и положението стана още по зле почнах да си въобразявам че съм много зле че наистина съм луд че работите които върша в ежедневието си в очите на хората изглеждат смешни и ненормални, за това аз реших да се променя да променя себе си заради 2-ма човека които нараниха душата ми. Тази промяна не доведе до нищо добро станах отдръпнат имам и стрес вече и така просто се вкарах в ужасен кошмар. И сега искам да ви питам какво да направя за да се избавя от душевната си болка как да изляза от черупката си и да стана предишния. И още нещо заради това ми състояние извърших неща заради, които ще ме съдят за ПЗО на МПС и повреждане на МПС, но ми казаха че ще се размина просто искам да ви питам да бъда ли като предишния човек може да не съм бил в най добра светлина в очите на хората но поне бях щастлив и не вършех глупости. Проблема е че много е трудно да приема себе си чувствам се изгубен.
valio1993
Нов потребител

Re: Как отново да бъда себе си ?

Мнениеот krishna » 31 Окт 2014, 22:09

Значи, положението не е много добре - но може и да е по - зле. Раздели се с компанията, която ти влияе зле. Не консумирай вредни вещества, дори и "безвредни". Храни се здравословно, спортувай, работи. Разхождай се, излизай, общувай - успех!
krishna
Младши потребител

Мнениеот lexy21 » 01 Ное 2014, 00:22

valio1993 написа:Здравейте не знам дали тук е мястото да споделя но...

По-скоро ми се струва, че не е тук мястото... Но пък хубавото е, че не трупаш нещата в себе си, а искаш да споделиш и търсиш начина, по който да го направиш, ако си осъзнал, че не можеш да се справиш сам. Всички сме се чувствали изгубени в определени етапи от живота ни, предстоят ни и други такива :wink:, няма универсална рецепта, просто няма. Силата не е в другите, не я търси там - в другите можеш да намериш подкрепа, но не и решение; можеш да срещнеш неразбиране, което не прави нито тях добри, нито теб лош, въобще - всякакви варианти :wink: Противно на преждеписалия ще ти кажа - ако пък не ти се излиза - не излизай, ако не ти се общува - не го прави насила, остани сам със себе си толкова, колкото ти е нужно, за да се намериш отново, няма нищо лошо в това. Ето - в два поста по темата ти, намери коренно различни акъли :lol: /за спорта ще се присъединя :wink: /, така че - не слушай другите, слушай себе си. Поздравче :arrow:
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот valio1993 » 01 Ное 2014, 12:47

Благодаря че ми отговорихте. Но просто се излъгах и исках да променя себе. Просто под влиянието на марихуаната и лоша компания или най вече лоши хора, които наистина са такива щом бяха криминално проявени се подадох и реших да се променя уж "добро" почнах да вярвам че изглеждам глупаво че съм много зле че в очите на хората изглеждам странно и такива. Но сега разбирам че всичко това е било заблуда тогава бях щастлив бях себе си имах и приятели. Сега съм тих не съм много приказлив а така искам да върна себе си да бъда щастлив нищо повече не ми трябват пари искам да върна себе си но се притеснявам не знам коя е вярната посоко. Сега всички ми казват че съм добър и много тих но вътрешно просто съм нещастен и изгубен, за това е така но как да им го кажа. Трябва да върна себе си да бъда щастлив. Скайпа ми е cska_val10, който има да ми даде съвет може да ми пише там, че тук не е мястото за тази тема. Благодаря.
valio1993
Нов потребител

Мнениеот valio1993 » 01 Ное 2014, 12:48

И аз съм студент 1-ва г. почвам живота си отначало ще видим какво ще стане просто искам да бъда себе си предишния без лошите навици.
valio1993
Нов потребител

Мнениеот valio1993 » 01 Ное 2014, 12:50

Лекси 21 искам да излизам искам да живея не искам да си пропилея младините и никога да не си хвана отново сериозна приятелка !
valio1993
Нов потребител

Назад към Общи дискусии