начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Развод с чужденец

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод с чужденец

Мнениеот ivanovabobito » 08 Юни 2014, 14:34

Здравейте,преди 6 години сключих граждански брак в Египет и искам да се разведа но нямам никаква връзка със съпруга ми,за последно чух че ме е развел и се е оженил и има дете на 2 години,а аз нямам никакви документи.Искам да попитам мога ли да се разведа от Гърция,понеже живея тук?
ivanovabobito
Нов потребител

Re: Развод с чужденец

Мнениеот sunrise » 08 Юни 2014, 18:49

Къде в Египет и какво е гражданството на съпруга Ви? И щом Ви е развел, как може да се разведете втори път?
sunrise
Активен потребител

Мнениеот ivanovabobito » 09 Юни 2014, 16:14

Сключихме граждански брак в Кайро,християнин египтянин е.Нямам представа какво трябва да направя,не ми е изпращал никакъв документ,че съм разведена.Какво трябва да направя,за да получа някакъв документ,че съм разведена?След като сключихме брак,го преведох на български и на гръцки език,и в момента аз все още съм омъжена и в България и в Гърция.Благодаря предварително!!!
ivanovabobito
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 09 Юни 2014, 20:34

Не мога да Ви кажа какво трябва да направите в Египет, щом там евентуално сте и разведени.При всички случаи трябва да се обърнете към египетските власти или да иницирате сама бракоразводен процес. Двамата къде живеехте до раздялата?
sunrise
Активен потребител

Мнениеот ivanovabobito » 09 Юни 2014, 21:19

Живеехме в Гърция.А бихте ли ми казали,за да инициирам сама бракоразводен процес трябва ли да се прибера в България?Или ще е възможно и тук в Гърция?И каква е таксата по тази процедура в България?Благодаря за отзивите!
ivanovabobito
Нов потребител

Назад към Общи дискусии