начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

за Нотариус Връблянска

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

за Нотариус Връблянска

Мнениеот Калина Галина » 04 Юни 2003, 22:30

Предсти ми да сключа сделка за покупка на неджижим имот на доста голяма стойност.Един от продавачите е и пълномощник на брат си,който е в чужбина.Пълномощното е заверено от Нотариус 200 Веселина Връблянска,за която чувам някои не много добри неща.Четейки вашия форум се опасявам да не стана жертва на недобросъвестен или немърлив Нотариус..

Чували ли сте нещо за Нотариус Връблянска и какво ще ме посъветвате,ако имам съмнения относно истинността на пълномощното?Моят адвокат ме успокоява,но не той ще дава парите.

Благодаря ви предварително!
Калина Галина

Re: за Нотариус Връблянска

Мнениеот dvm_78 » 06 Юни 2003, 14:34

Ако имаш някакви съмнеания относно нотариус Връблянска-то ште те посъветвам да отидеш при друг нотариус(толкова са много и повечето от тях са честни).
Ето ти и 1 който е безупречен-гарантирам за него като държавен служител!
Това е нот.Ивайло Николов(под №040)-кантората му е на Патриарх Евтимий(Попа)-до стария Нотариат(когато беше държавен)-лесно щи го намериш!
dvm_78
Младши потребител

Мнениеот Калина Галина » 06 Юни 2003, 21:54

Аз цделката няма да я минавам при Връблянска(май няма да има сделка),ни пълномощното на единия брат е заверено от Връблянска,когато уж е бил в България.Аз обаче разбрах,че изобщо не е бил в София(те са от провинцията)...
Така че вече нямам почити никакви съмнения относно Връблянска.
Калина Галина

Мнениеот spetkov » 13 Юни 2003, 17:12

При тези условия не бих те съветвал да изповядваш подобна сделка. Провери дали лицето подписало пълномощното въобще е било в България.
spetkov

Мнениеот Микоян » 16 Юни 2003, 22:38

Връблянска беше(а може и още да е ) в услуга на "Циганската мафия" на Киро Японеца,която крадеше апартаменти преди години чрез фалшиви пълномощни.
Така че правете си изводите
Микоян

Мнениеот Нотариус » 21 Юни 2003, 21:41

И аз съм чувал за Връблянска лоши работи.Време е някой да подаде оплакване до Камарата!
Нотариус

Мнениеот Калина Галина » 21 Юни 2003, 22:12

Аз вече се отказах от сделката,защото разбрах,че е измама и подписа на пълномощното е фалшив(не съм проверявала дали пълномощното е заведено при Връблянска),просто се свързах с упълномощителя.
За форума ще ви кажа,че деклаациите по 226ДПК бяха подписани и заверени от същата Връблянска(предполагам и те са били фалшиви.Реално сделката можеше да стане и аз да изгоря с парите,след като се разбере,че пълномощника е недействителен.Благодаря за съветите.
В крайна сметка пак не знам как да постъпя в подобен случай и да се подсигуря относно подобни измами.Изтръпвам при мисълтта,че някой от наемателите ми може да ми скрои същия номер и да продаде някой от магазините ми.И ако това е държава и право...
Калина Галина

Мнениеот Нешев » 22 Юни 2003, 11:24

Така е след като без предварителна подготовка в България без историческа традиция бяха въведени частните нотариуси.
В най-бурните времена - натрупване на капитал се даде възможност на някои недобросъвестни лица да правят каквото си искат.
Сериозните нотариуси, когато работят с пълномощни, искат пълномощните и декларациите да са подписани пред тях и не използват заверки, извършени от съмнителни лица - нотариуси.
Нешев

Мнениеот usra_ovcova » 03 Яну 2010, 11:00

Нешев написа:Така е след като без предварителна подготовка в България без историческа традиция бяха въведени частните нотариуси.
В най-бурните времена - натрупване на капитал се даде възможност на някои недобросъвестни лица да правят каквото си искат.
Сериозните нотариуси, когато работят с пълномощни, искат пълномощните и декларациите да са подписани пред тях и не използват заверки, извършени от съмнителни лица - нотариуси.

точно така прави нот.ИВАНКА ПЕНОВА.
Тя заверява пълномощното с пълномощник винаги един и същ-Боян,
тя изповядва сделката и така научаваш изведнъж,че си станал продавач............. :lol: :lol: :lol:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот razli4na » 03 Яну 2010, 21:50

Ще призная, че не съм фен на въпросната колега нотариус, но драга usra_ovcova, това което правиш, е грозно.
Ако имаш конкретни факти- изнеси ги- съгласна съм, че като даваш публичност, светваш червена лампичка, но да хвърляш кал просто ей- така... грозно е, да ме прощаваш!
razli4na
Активен потребител

Мнениеот nikiboy » 03 Яну 2010, 22:03

Някои неща са недоказуеми.
при положение, че има...десетки нотариуси, какво лошо.... аз не вярвам на анонимни компромати, но ги имам предвид и съм в повишено внимание.
Съветвам Ви и вас така да правите, имайте предвид някои неща, особено когато купувате нещо и продавача държи да е при негов нотариус - винаги купувайте с ваш или неутрален.
nikiboy
Потребител

Мнениеот razli4na » 03 Яну 2010, 22:06

А, бе, има си етика, nikiboy!
razli4na
Активен потребител

Мнениеот nikiboy » 03 Яну 2010, 22:14

razli4na написа:А, бе, има си етика, nikiboy!

Етика, етика... ама ако кажа на един познат, на който чрез обиграни ходове с участието на една съдийка му взеха вилата....че има такъв форум, хич няма да му е до етика.... ще пише ли пише... ама не може да го докаже....
Последна промяна nikiboy на 03 Яну 2010, 22:22, променена общо 1 път
nikiboy
Потребител

Мнениеот razli4na » 03 Яну 2010, 22:20

А, пропуснала съм, с поста си ми напомняш- има си и начин.
razli4na
Активен потребител

Мнениеот usra_ovcova » 03 Яну 2010, 23:04

razli4na написа:Ще призная, че не съм фен на въпросната колега нотариус, но драга usra_ovcova, това което правиш, е грозно.

На кой колега не сте фен различна? Какво правя сега точно,че аз не се спирам от правене? :lol:
Грозно ли е кучето да си лае и кервана да си върви?
И на двете им пука от нас двете,ама направо им гърми!
извинявам се на чистите и неопетнени

Ако имаш конкретни факти- изнеси ги- съгласна съм, че като даваш публичност, светваш червена лампичка, но да хвърляш кал просто ей- така... грозно е, да ме прощаваш!

Къде да ги изнеса? Та нали се вижа, че се изнася от близо 10 години и що стана?
Говори си не ми пречиш.................
Аз не хвърлям кал,моля,а ги възхвалявам,че имат майсторско свидетелство в бранша!!!
А, вие различна, малко ли имотни измами гледахте до сега и тичахте по трасето след измамниците? Доволна ли останахте?
Изнесените факти в презкуратура са си там и там ще си стоят до окончателната и пълна победа на пролетариата.
Къде сте вие,къде са те? :mrgreen:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот razli4na » 04 Яну 2010, 10:31

usra_ovcova, колкото и да си точиш зъбките, неможеш ме ухапа мене на тая тема.

Сега те предизвиквам: Кажи си, usra_ovcova! Дай факти! Ама не рекъл- казал, давай конкретно!
razli4na
Активен потребител

Мнениеот usra_ovcova » 04 Яну 2010, 10:47

факти,казваш!
лично ли ще ги прегледате? в кой кабинет да ги донеса? може ли и други да носят фактите в кабинета? ако искате да посетим лично лицата?
копия от жалби ли,копия от протоколи ли,снимки на лицата ли?
никого не искам да гризгам с зъбките, ама на застрашените честито!
грешка във възприятието....
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот razli4na » 04 Яну 2010, 11:15

Нещо ми бягаш, май!
Пускай фактите on- line, сиреч във форума.

Не знам кого имаш предвид под "застрашените", ама да знаеш, че мене страх на тая тема не ме лови, претръпнах преди време и колегите в лекс- а, дето са отпреди тебе тука, добре го знаят!
razli4na
Активен потребител

Мнениеот bgbudala » 04 Яну 2010, 14:26

Тази тема ми прилича на удар под кръста от конкуренцията на въпросния нотариус! Въпреки че в София, особено, има работа за всички, не спират да се цакат взаимно! Още повече пък да извади темата от 2003 г. и да продължи да мята кал, някой сериозно се е заел с това окаляне, но да не забравя, че анонимността в интернет вече е минало. Не че до сега не можеше по IP-то да се стигне до автора, но сега пък вече си е законно, така че внимавайте какво и къде пишете!
Аз също съм чувал за няколко нотариуса в София, които работят през пръсти, но за Връблянска пък точно съм изненадан да прочета подобно нещо, щото я знам като един от най-принципните нотариуси!
bgbudala
Нов потребител

Мнениеот bgbudala » 04 Яну 2010, 14:40

Влизам тук, за да видя коментари по новите Закони, а на какво се натъквам - интрижки някакви се въртят!
bgbudala
Нов потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии