начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Не ТОП 100, а ТОП 69

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Не ТОП 100, а ТОП 69

Мнениеот автор » 16 Окт 2002, 17:01

Защо, според вас, топ законите в http://www.lex.bg са 69???
автор

Re: Не ТОП 100, а ТОП 69

Мнениеот съ-автор » 16 Окт 2002, 19:12

- Каква в максималната допустима скорост в секса?
- 68, защото при 69 се обръща колата.
съ-автор

Мнениеот автор » 17 Окт 2002, 13:27

Това означава ли, че ТОП 69 уреждат само и единствено секса като такъв? Моля, разяснете;-)
П.С. ТОП 68
автор

Re: Не ТОП 69, а ТОП 100

Мнениеот озадачен » 17 Окт 2002, 13:50

Всичко това добре, но къде в http://www.lex.bg видяхте ТОП 69???
озадачен

Мнениеот Begemot » 18 Окт 2002, 13:02

Драги ми Автор,
обикновено когато един списък не се събира на един екран в дясно на въпросния екран се появява специфично поле позволяващо прелистването надолу-нагоре. Същото действие може да бъде сравнително просто извършено с помощта на стрелките удобно разположени на клавиатурата.
Споделям тези технологични наблюдения защото при мен въпросният списък съдържа 100 , а не 69 закона - просто не се събира на един екран.
Ако това обяснение е било прекалено сложно препоръчвам частни уроци.
Ваш кот Бегемот
Begemot

Мнениеот quasi автор » 18 Окт 2002, 21:53

wyzmovno li e chastnite uroci da zapochnat ot dnes kogato 69 weche e 100, tykmo shte se uchim po-dylgo da prelistwame?!
quasi автор

Мнениеот Begemot » 20 Окт 2002, 10:57

Моля, предвид някои мои предпочитания, да уточните половата си принадлежност, за да имам представа дали съм заинтересован от предоставянето на частни уроци. Посочването на мерки и теглилки е въпрос на добра воля :~))

Ваш кот Бегемот
Begemot

Назад към Общи дискусии