начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Моля, за Вашите коментари.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля, за Вашите коментари.

Мнениеот ir_nikolova » 27 Юли 2013, 18:07

http://freeallabc.wordpress.com/2013/06 ... %B5%D0%BE/
Как Ви звучи тази статия? И действат ли тези права за "собствениците" на кредити?
ir_nikolova
Младши потребител

Re: Моля, за Вашите коментари.

Мнениеот fbr65 » 27 Юли 2013, 20:05

Звучи ми като партенка.
fbr65
Потребител

Re: Моля, за Вашите коментари.

Мнениеот votpuska » 27 Юли 2013, 22:17

Аз ще се хвана за това:
" Това означава, че от утре всеки който е взел пари на кредит от която и да е банка оперираща на територията на Евросъюза, може да спре да обслужва кредита си без да се притеснява, че ще бъде съден, преследван и тероризиран от банковите институции."

Даааа бе..
В България (а и всяка друга страна, освен може би скандинавия, не знам как стоят там нещата с мафията) най-големият проблем за длъжниците е силовото събиране на вземания. Така че ако не могат да те съдят за да си ги вземат по законен път, то още повече ще се разраснат другите методи като бой, заплахи, сицилианска примка, гладене на ходилата с нажежена ютия, рязане на пръсти, уши, изнасилване, блудство и много други.
Аз още от дядовците ми знам че на вересия (кредит) не се живее, така че по-добре да живея 10г под наем в смрадливата панелка докато събера да си купя свое, отколкото да рискувам с кредит.
Tака че думите които приписват на бай Левон (справка:http://www.blitz.bg/news/article/207623)са самата истина.
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Назад към Общи дискусии