начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Въпрос относно Ч.С.И.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно Ч.С.И.

Мнениеот neronita » 01 Апр 2013, 16:47

В собственото ми жилище живее под наем мой родител. Постоянният му адрес е в моя апартамент. Договорът ни за наем е от 1 година. Родителят ми има задължения и Ч.С.И. иска да прави опис на вещите в МОЯ дом. Той ползва само една стая, а аз си имам имущество, за което не си пазя в годините фактурите и по този начин всичко, за което не представя документ, автоматично ли е собственост на родителя ми? Трябва ли да се страхувам за вещите си? Изобщо, какво да направя в този случай?
neronita
Нов потребител

Re: Въпрос относно Ч.С.И.

Мнениеот apzpgf » 27 Май 2013, 15:07

Да всичко за което нямате документи се води на живеещия длъжник на адреса по презумпция. Единствено можете да оборите тази презумпция ако предоставите документи за собственост на ваше име на съдебния изпълнител. В другия случай да се смени адреса на длъжника по лична карта за да се защитите час по скоро от описа.
apzpgf
Нов потребител

Назад към Общи дискусии