начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Съвместни ПЪТУВАНИЯ ДО СЪДИЛИЩА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съвместни ПЪТУВАНИЯ ДО СЪДИЛИЩА

Мнениеот monteskio » 22 Яну 2013, 14:21

Здравейте колеги,

Преди известно време във връзка с една тема в настоящия форум, с колеги коментираме възможността да се пътува съвестно до някои съдилища при съвпадане на ангажиментите. Във връзка с горното в тази тема може да си разменяме информация за по-дългите дестинации...
Така например на мен ми се налага да пътувам утре до София имам дело в 09.00ч. и ще пътувам обратно за Варна към 14.00ч. В случай, че някой колега от Варна има също ангажимент може да се уговорим и да пътуваме заедно с автомобил, а в противен случай, ще си ползваме утвърдената схема с "Биомет" :)
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Re: ПЪТУВАНИЯ ДО СЪДИЛИЩА

Мнениеот apfel » 22 Яну 2013, 15:44

Съвместно-може би имахте предвит :)
apfel
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 22 Яну 2013, 16:08

Подразбира се, че става дума за "съвМестно", както и в случая с "предвиД" вместо написаното "предвиТ" :D
Всеки при писане, в бързината може да допусне правописни грешки, но нека не бъдем дребнави, ако разбираме смисъла на сгрешената дума. 8)
neutralen
Активен потребител

Мнениеот apfel » 22 Яну 2013, 18:12

:roll: Така е :oops: ...иначе идеята е добра
apfel
Активен потребител

Назад към Общи дискусии