А бе младенци, моми и момци - Първо как си представяте Физик Професор преподавател в Университет, да се нареди на една опашка, да има равен глас със Зарзаватчията и полуадекватен Ром с които заедно да решат да има или няма Беля – не.
За самият референдум, колкото и сбъркан - резултатът от него задължава не само това правителство, но и следващото и по-следващото да го изпълнят !
Защо сбъркан ли ? Ми най малката причина е, че въпросът " Кога трябва да стане " Липсва !
Като централата накрая ислезе 20 + милиарда, а се и окаже, че никой не иска да си построи негов Реактор на територията на България – тогава кво правиме ?
Заеми за които има да се плащат Милиарди само за покриване на лихвата, само за периода на строителството – ми след това.
Ако ще се появява някой от тия дето ги гледам, че Остроумничат на Инат, да ми обяснява че съм агитирал и че от една/две дузини прочели темата от които половината няма да гласуват и че това щяло да има ефект за резултата от референдума – изобщо да не си губи времето, а директно със засилка надолу с главата във септичната яма на село !
Както и всеки, който се опита да прикачи Моята Тема към всякакви организации.
- Дата и час: 24 Ное 2024, 23:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Беля-не !
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Беля-не !
ednapopara написа:А бе младенци, моми и момци - Първо как си представяте Физик Професор преподавател в Университет, да се нареди на една опашка, да има равен глас със зарзаватчията или с полуадекватен ром с който заедно да решат да има или няма Беля – не.
!
Тоя физик-професор, преподавател в университет, я е отгледал едно дете, я не, на което по всяка вероятност от малко му е набивано в главата, че трябва да учи в чужбина. Сиреч професорчето след себе си няма да остави нищо в България, освен някоя пустееща панелка. (И не е задължително да е професор. Примерът може да бъде даден и с адвокат/ка, програмист/ка, и т.н. псевдо юпита с промити от неолиберална модерирано: заличена обидна квалификация... мозъци). А циганинът има 10 деца, които ще наследят бъдещия АЕЦ Белене и които пряко ще се ползват от благата й и върху които ще тежи изплащането на дълга. Е, кой има по-голямото морално право да реши съдбата на АЕЦ-а ?
Много се загрижихте за интересите на Родината изведнъж всички кадри на Отворено общество, БХК и всякакви други долни про-американски, модерирано: заличена обидна квалификация... организации.
- kolegat
- Потребител
Ромско цАРСТВО
kolegat написа:Тоя физик-професор, преподавател в университет, я е отгледал едно дете, я не
А циганинът има 10 деца, които ще наследят бъдещия АЕЦ Белене и които пряко ще се ползват от благата й и върху които ще тежи изплащането на дълга.
Е, кой има по-голямото морално право да реши съдбата на АЕЦ-а ?
Много се загрижихте за интересите на Родината изведнъж всички кадри на Отворено общество, БХК и всякакви други долни про-американски, модерирано: заличена обидна квалификация... организации.
Ми не знам - откъде може човек да се досети, пък и вие не казвате за да разберем, кой ?
Циганина с 10 деца и откачен електромер, който краде ток ли трябва да реши и наследи Ядрена централа.
За това ли трябва той да решава - за да има какво да наследи ли, че нещо се размиха нещата ?
Някой да отиде да гласува ЗА, щото очаква Изплащането на Централата да го направят Циганите - мале мале, таквоз чудо не бях си го помислял !
А който наистина очаква това да се случи, може директно и той с двойно по голяма засилка в септичната яма, барабар със всеки, който се опита да прикачи тази тема към Отворено общество, БХК и всякакви други долни про-американски, модерирано: заличена обидна квалификация... организации.
Не е ли редно да реши този, който притежава познанието !
Умен
-
ednapopara - Младши потребител
Re: Беля-не !
Аз лично ще гласувам с "ДА". Не ми обяснявай колко щяло да бъде нерентабилно и т.н. врели-некипели. За мен е достатъчно само, че американските лизачи и модерирано: заличена обидна квалификация... издънки от ГЕРБ са против, за да си направя извода, че този проект ще е добър за България и моя народ.
- kolegat
- Потребител
Ку ку
kolegat написа:Аз лично ще гласувам с "ДА".
За мен е достатъчно само, че американските лизачи и издънки от ГЕРБ са против, за да си направя извода, че този проект ще е добър за България и моя народ.
Ми много хубаво - браво, аферим, машала, ашколсун.
Всеки трябва да има ясно изразена гражданска позиция.
Очевидно обаче е, че в доводите по горе се съдържа само Против, но не и За, където начело стои едно ДА и плеяда от обяснения, защо сме Против.
Също така остава непонятнa логиката, че щом като някой друг е против, то това е достатъчно основание, за да се стигне до икономическото заключение за ефективноста на даден проект и за това което е най добре за един Народ !
Тук темата е Белене и основната грешка, която болшинството прави е, че ще гласуват съобразено с Партийните си Пристрастия.
Който разбрал - добре.
Който не е - да продължава да мига на парцали и бъде употребяван.
Умен
-
ednapopara - Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|