начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Бях огорчен от изявление на юрист по ТВ ЕВРОПА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бях огорчен от изявление на юрист по ТВ ЕВРОПА

Мнениеот iliander » 18 Ное 2012, 16:55

В началото на година слушах внимателно речта на един български юрист по ТВ ЕВРОПА,който твърдеше ,че тук в България е най-добре да се приемат "закони за бедни"- различни от тези "за богатите".
Това е отвратителна теза,която има за цел да изгони от родината им по-младите ни сънародници.
Оказа се,че да "се жалваш" от Психиатър в българската провинция е ...дори опасно за жалбоподателя!
"Гарван -гарвану око не вади!" е поговорка от "най-новите демократични промени" и се отнася за "Лекарските грешки" ...и прикриването им на юредическо ниво -от "своево рода "колеги" в образа на правистите.
iliander
Младши потребител

Re: Бях огорчен от изявление на юрист по ТВ ЕВРОПА

Мнениеот neutralen » 18 Ное 2012, 17:24

Много дълго продължава това ваше огорчение. Не вземайте чак толкоз насериозно нещата, щото не е добре за здравето.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 18 Ное 2012, 18:08

Не само от болда а и от докторите.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот iliander » 18 Ное 2012, 19:12

Корупция в правото и медицината,правово се опитва да се създаде Индийска кастовост..което ни отдалечава от Европа.
iliander
Младши потребител

Мнениеот iliander » 18 Ное 2012, 19:17

Нали си давате сметка,че непразораздавате около Екватора///
iliander
Младши потребител

Мнениеот iliander » 12 Яну 2013, 13:52

neutralen написа:Не само от болда а и от докторите.

Насилственото психо лечение в Република България винаги и сега е по-евтино от Юредическите услуги...а и след насилствено психо лечение "претенцийте" към заплащане и социална справедливост изчезват!
iliander
Младши потребител

Мнениеот bilibi » 18 Яну 2013, 21:10

Цитат: "Много дълго продължава това ваше огорчение. Не вземайте чак толкоз насериозно нещата, щото не е добре за здравето."

То е така, но не е за подигравка. Освен ако всичко ви е наред, но по друга причнина :?
bilibi
Нов потребител

Назад към Общи дискусии