- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Относно Регистъра на вписаните адвокати
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Относно Регистъра на вписаните адвокати
Бихте ли ме информирали дали има промени в условията за достъп до този регистър.Преди имаше възможност с клипване върху името на търсения адвокат да се получи информация дали е практикуващ,отстранен - за какъв период,телефони и адрес на канторите.
- forte_dei_marmi
- Нов потребител
Re: Относно Регистъра на вписаните адвокати
преди да зададете този въпрос не проверихте ли?
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Да проверих.Току-що също.Информацията е,че адвокатите, между които искам да избера са действащи,но няма данни в регистъра за тях.И все пак благодаря,че ме провокирате да продължавам с опитите Ще се отнеса с голяма благодарност,ако някой може да ми помогне с информация относно регистъра.
- forte_dei_marmi
- Нов потребител
Възможно е да не търсите правилно.
Възможно е и да не са адвокати ( защото всички правоспособни адвокати са вписани по презумпция там).
Възможно е да има промяна в имената им, която да не е отразена.
Изобщо алтернативи да искате, но от личен опит, като знам, какво пише за мен там- данните им са далеч от реалността.
Възможно е и да не са адвокати ( защото всички правоспособни адвокати са вписани по презумпция там).
Възможно е да има промяна в имената им, която да не е отразена.
Изобщо алтернативи да искате, но от личен опит, като знам, какво пише за мен там- данните им са далеч от реалността.
- Гост.
- Старши потребител
Много Ви благодаря за отделеното време.Успях да вляза през партиди.Преди беше възможно направо от Регистър =>колегия =>име=>с клип в/у името се отваряше партида,което е по-удачния начин за потребителите -поне според мен.Още веднъж Ви благодаря за отзивчивостта.
- forte_dei_marmi
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|