Честит празник,мацки !
Не сме Ви забравили!
П.П. Цветята ми,малко съм ги забравил в гаража,но карай,това не е най-важното.Както се вика,по важното е Аз да съм щастлив
- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
8 март
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Re: 8 март
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Честит празник и от мен.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Честито и от мен!
Бъдете все така умни и красиви!
Бъдете все така умни и красиви!
- ch3oh
- Активен потребител
Благодарим на най - бързо реагиралите кавалери ! Време е за почерпка :
П.П. Чакаме още включвания, останалите да не се ослушват!
П.П. Чакаме още включвания, останалите да не се ослушват!
- nk7702n
- Старши потребител
Честит празник на всички дами и от мен!
- p_n_n
- Потребител
Мерси отново, за всички празнуващи :
П.П. Засега няма да разваляме времето, за после - ще видим...
П.П. Засега няма да разваляме времето, за после - ще видим...
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Засега няма да разваляме времето, за после - ще видим.
А,бе,времето може да не разваляте вие,ама колко семейства сте развалили......само ако знаете
- svettoslav
- Активен потребител
Иначе Уитни-то е родена певица.Тука на клипа е моиченце,но какъв глас вади само.Не е истина наистина....Жалко,че така се опропасти с тия наркотици горката.
- svettoslav
- Активен потребител
Щях да пропусна поздрава за най-Великата Българка за всички времена....
Това е ,нали се сещате....Софииииииииииииии Мариноваааааааааааааааааааа...Браво Софче!Хубаво ги подреди тези инвалиди музикални...Както и лъжата,така и интригата имат къси крака,така че София Маринова, няма как,въпреки усилията,да изхвърчи зад борда.Браво маето момиче,ти си НАЙ-ДОБРАТА!!!
П.П.Сигурно ако бях цианин,сега щяхме да сме заедно някъде.Не,че като не съм,не може,де
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... rQ&cad=rja
Поздрав само тук и сега за този Божи дар.
Това е ,нали се сещате....Софииииииииииииии Мариноваааааааааааааааааааа...Браво Софче!Хубаво ги подреди тези инвалиди музикални...Както и лъжата,така и интригата имат къси крака,така че София Маринова, няма как,въпреки усилията,да изхвърчи зад борда.Браво маето момиче,ти си НАЙ-ДОБРАТА!!!
П.П.Сигурно ако бях цианин,сега щяхме да сме заедно някъде.Не,че като не съм,не може,де
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... rQ&cad=rja
Поздрав само тук и сега за този Божи дар.
- svettoslav
- Активен потребител
http://www.youtube.com/watch?v=&feature=related
Това парче се появи по последните избори.И тъй като е свързано с полит. работи,не е и въртяно по радио и ТВ.Когато го чух за пръв път,усетих един познат глас,но не съм сигурен на 100% дали е нашата Шампионка.
Макар иполитически обаче и клипчето е яко. А песента кърти жестоко,да пукна.За какъв глас говорим......
Това парче се появи по последните избори.И тъй като е свързано с полит. работи,не е и въртяно по радио и ТВ.Когато го чух за пръв път,усетих един познат глас,но не съм сигурен на 100% дали е нашата Шампионка.
Макар иполитически обаче и клипчето е яко. А песента кърти жестоко,да пукна.За какъв глас говорим......
- svettoslav
- Активен потребител
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|