начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Съседи/ междуетажна собственост/

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съседи/ междуетажна собственост/

Мнениеот anjeli » 11 Фев 2012, 14:42

Собственик съм на гарсониера в осем етажен блок . Живея на 6 етаж в средата . Съседа ми в дясно вече две години си нарежда дървата по стъпалата и на площадката между 6 и 7 етаж , държи си кофата с пепелта на стъпалата , чисти си кюнците на етажната площадка - можете да си представите за каква мръсотия става дума .И не само това, ами се появиха хлебарки и други пълзящи гадинки. Не мога не отбележа и опасността от пожар , защото има и няколко купчини кашони.

А аз редовно плащам за чистачка , асансъор , осветление на стълбищата та дори и за домоуправител.
Уведомих домоуправителя за тези нередности ,но нали са в приятелски взаимоотношения със съседа ми, не предприе нищо по въпроса .
Моля посъветвайте ме към кого да се обърна за съдействие, така не може да продължава.
anjeli
Нов потребител

Re: Съседи/ междуетажна собственост/

Мнениеот wladi » 11 Фев 2012, 22:42

След като ЕС не може и/или не желае да се предприеме нищо, сменете ЕС с нова по разбрана (продайте гарсониерата и купете другаде друга).
Истината рядко е чиста и никога проста
Аватар
wladi
Потребител

Назад към Общи дискусии