начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

кандидатстване

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

кандидатстване

Мнениеот ivelinna » 19 Сеп 2011, 23:03

Здравейте, на всички адвокати, нотариуси и съдии. Казвам се Ивелина Андреева и съм от град Пазарджик, със сигурност съм доста по-малка от всички в този форум на 18г. Тази година ще кандидатствам с история и български език, с право. Имам няколко въпроса към вас и те са:
- Кой университет би ми дал най-добро образование право в пловдивския или софийския университет?
- Коя професия е по-добра нотариус или адвокат?
- Колко години са нужни за да се реализираш?
Благодаря Ви, за отделеното внимание :)!
ivelinna
Нов потребител

Re: кандидатстване

Мнениеот lexy21 » 19 Сеп 2011, 23:50

Мило момиче,
Със сигурност твоите прости въпроси нямат прости, еднозначни или общовалидни отговори. Няма общ знаменател тук, нито аксиома. Няма дори теорема. Отговори първо на себе си на още по-прости въпроси - защо искаш да учиш право, какво те привлича в тази специалност, какво искаш да правиш, след като завършиш... Защото, нали знаеш поговорката, че, ако обичаш това, което вършиш, няма да работиш и един ден в живота си...Прагматичността е качество на поколението Ви, но тя не трябва да подчинява и обезличава личните ти качества. Няма добра или лоша професия, нито такава, която има срок на реализация.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Назад към Общи дискусии