donna написа:lexy21 написа:Само да вметна по отношение на чл. 170 /относимите към фактологията алинеи/ - частен характер, прокуратурата няма отношение.
Въпростът за самоуправството е дъвкан, а и има доста богата събедбна практика.
Ако прокуратурата има за какво да се "натиска", да се търсят някакви данни за ОХ и с оглед нуждите на ситуацията - разковничето е в покъщнината, в чуждите движими вещи... И пак зорлем За добро или за лошо, прокуратурата не е панацея.1968 написа:Точно за това беше и стария текст на чл.118 т.3 от ЗСВ, ама господата депутати решиха, че нямаме нужда от това правомощие с новия ЗСВ.
За което с актовете си допринесоха в голяма степен прокурори, които "раздаваха правосъдие" смело и безотговорно, та чак не ни трябваха граждански съдии. Припознаха си го гражданското правораздаване Нали така цял "алтернативен синод" изкараха от над 250 храма в цялата страна... Бързо и неотложно
Но фактът си е факт - това, дето преди прокуратурата го можеше, вече не го може.
Абе лекси , де те чукат де се пукаш , кой се интересува от синода и т.н. ,виждам искаш да си интересна , но клониш към политика , тук става въпрос за една болна старица която може още да я издирват по улиците ,житейска драма ...иди се развличай с темата за синода , поповете и разни други някъде другаде .Предполагам ,че си ме разбрала !
Последна промяна donna на 02 Юни 2011 11:00 pm, променена общо 1 път
ОТГОВОРА НА ЛЕКСИ
от lexy21 на 02 Юни 2011 11:55 pm
lexy21 написа:donna написа:Абе лекси , де те чукат де се пукаш , кой се интересува от синода и т.н. ,виждам искаш да си интересна , но си ужасна нагла и скучна, тук става въпрос за една болна старица която може още да я издирват по улиците ,айде ако обичаш по-вече да не съм те видяла в моя тема ...иди се развличай със синода , поповете и разни други и се прави на интересна и забавна някъде другаде .Предполагам ,че си ме разбрала !
След това любезно направление и, за да не давам повече поводи за нервни изблици, мога само да пожелая успех в подхода към ситуацията. Включих се единствено с желанието да помогна и, ако се върнеш към първия ми пост, ще се убедиш в това, а последния очевидно беше насочен към част от причините за лишаване на прокуратурата от правомощието да възстановява владение в бързи и неотложни случаи. Отчитам човешката страна на нещата, емоциите, които тя провокира у всеки, който е пряко ангажиран със случая, но при все тези обстоятелстваdonna написа:нико няма право да се държи по тоя начин .
Успех!
Поста ми е редактиран 55 минути преди тоя на лекси , пита се от къде тя има текста от преди редакцията , кой и го е дал или същата има достъп до личните ми данни , е лекси видя ли ми и личните съобщентия или ще ни осведомиш , кой ги чете!