- Дата и час: 28 Ное 2024, 22:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Глоба за лична карта
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Глоба за лична карта
Здравейте.Написаха ми акт,защото нямах лична карта.Искам да знам на каква стойност е акта някой ако знае и ми се налага да напусна страната дали няма да ме върнат от граница заради този акт.Благодаря предварително...
- sportno_dype
- Нов потребител
Re: Глоба за лична карта
аз имах същия проблем това се случи в друго населено място, а по адресна регистрация ми изпратиха решение за глоба съгласно акта който ми беше връчен, за това че при проверка не си носех личните документи. Платих 70 лева тогава говорим за м. май 2010 г. На известието имаше всичко написано както и банковата сметка, стана бързо и лесно. Но това беше, че не носех документи в мен, а за вашия случай не знам, не става ясно дали сте я изгубили или просто не сте я носели със себе си.
Последна промяна petia7777777 на 10 Апр 2011, 21:32, променена общо 1 път
- petia7777777
- Младши потребител
Раздел II.
Административнонаказателни разпоредби
Чл. 80. Наказва се с глоба от 50 до 300 лв. лице, което:
5. (изм. - ДВ, бр. 82 от 2009 г.) не представи български личен документ при поискване от компетентните длъжностни лица.
Пи'исе ле'а. Никой няма да те спре на границата за такова нарушение, тичкай си свободно.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Оххх много ви благодаря
- sportno_dype
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|