начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Lex.bg - HALL OF FAME !!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Lex.bg - HALL OF FAME !!!

Мнениеот hasplu » 28 Мар 2011, 20:08

Поне досега не си спомням да има такава тема тук! А трябва...защото понятието "колега" означава много повече от обръщение, то включва своевременна помощ, много пъти без тематиката да е дори в мислите на крайно ангажирани колеги, означава безкористност и онова простичко "на", когато сме блокирали с крайно тъп въпрос, на който ни убягва елементарния и логичен отговор, но така са забоксували веригите, че не можеш просто да смелиш информацията и да се сетиш на прима виста и някой отзивчив колега просто ти каже верния отговор и мисълта продължи напред...А може да означава и своевременна сламка, когато преклузиите те притискат и трябва да свършиш 20 неща за единица време....означава и много други неща...

На ЯСЕН, НА ВИЛИ, НА ПОЛИ, НА ПЕТЬО, както и на много други, с гордост наречени "колеги" - знам, че не се пие, но...ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!!!!!
Аватар
hasplu
Потребител

Re: Lex.bg - HALL OF FAME !!!

Мнениеот donna » 28 Мар 2011, 20:17

:) радвам се за темата
donna
Старши потребител

Re: Lex.bg - HALL OF FAME !!!

Мнениеот Гост. » 23 Сеп 2011, 01:03

Колега, когото дълбоко уважавам като Човек( това е от първостепенна важност за мен), неведнъж ми е подавал експертна ръка и... ако и да съм с чепат нрав, а истинските ми приятели от тук да се броят на пръстите на едната ми ръка- то той е единственият "пръст" :) на когото не съм благодарила публично.
Горното ме провокира да издиря тази тема и да я реанимирам:
Алек, благодаря ти, друже, за това, че подлагаш на съмнение тезите ми, благодаря и за това, че само ден ти е нужен, за да се съгласиш с мен ( трябва да знаеш, че ценя съгласието ти- ти си експертът), благодаря за подкрепата и за финото ти присъствие.
Радвам се, че случайността ме срещна с теб, и не те подминах.

to be continued...защото темата е чудесна да засвидетелстваш не само уважение към чуждото знание, но и благодарността си.
Гост.
Старши потребител

Назад към Общи дискусии