Здравейте,
Преди време мои приятели заминаха на работа в Дания и обещаха,като се установят да намерят работа и за мен.Преди няколко дена разбрах,че срещу мен е заведено гражданско дело от банка,към която имам просрочен кредит.
Въпросът ми е,ще попречи ли това дело да напусна страната,и дали има опасност да ме върнат,ако все пак замина.Защото,ако остана там да работя ще мога да си покрия кредита и да започна нов живот,а ако ме върнат няма да имам работа даже и тук.
Благодаря предварително за отговорите Ви.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 06:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мога ли да напусна страната
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Мога ли да напусна страната
трябва да проверите в най-близката паспортна служба на МВР дали срещу Вас има издадена Заповед за налагане на принудителна административна мярка по чл. 75, т.6 или чл. 76, т.3 от Закона за българските лични документи.
- iva_sh
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|