Здравейте ,
от известно време търся информация по тая тема, имам познати юристи ... с времето установих, че в България нямаме специализирани юристи с дадена област / надявам се греша / .
Върпроса ми е дали мога да разчитам на тая информация
http://www.polezno.info/sklyutchvane-na ... t-253.html
по точно ме интересува [Типове приемане] и [Въпроси, свързани с доказването]
ако информацията не е актуална моля някой да поясни в 2 реда ;]
въпросите ми са свързани с предоставяне на услуги т.е потребителя избира вид услуга , плаща я през банка ...
Предварително благодаря.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 06:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Сключване на договор през интернет
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Сключване на договор през интернет
Определено грешите със специалистите, както казваше един професор, "много е трудно един юрист да бъде експерт във всичко области на правото".
- paruchev_
- Потребител
Вижте Закон за електронния документ и електронния подпис. Там нещатат са уредени - кога има оферта и кога има приемане и какви са сроковете за приемането и отговорностите на страните
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
Моляте да простветлиш IT-то от къде да вземе тая информация , че като го прочета ме чака писане на електронна фактура , инсталация на SSL сертифиркат ... пак няма да се спи
- vkrustev
- Нов потребител
IT-то би следвало да е открило вече как се работи с Жужъл, но все пак ето един линк ЗЕДЕП
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|