начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Може и да ви е смешно, ама ...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Може и да ви е смешно, ама ...

Мнениеот nevin_alibriam » 27 Май 2010, 15:25

Колеги, всеки път когато искам да вляза във подфорума за юристи, сайтът ми иска парола. Аз не че нямам, но не мога да я запомня, (тук може да се смеете) и всеки път трябва да влизам в мейла си, да търся съобщението с което ми беше пратена и пр. Ако някой знае как бих могла да я сменя с друга, моля да ми драсне някой ред. В противен случай боя се във форума за юристи може и да не влизам.
nevin_alibriam
Потребител

Re: Може и да ви е смешно, ама ...

Мнениеот Гост. » 27 Май 2010, 18:59

Доколкото ми е известно паролата е една и съща за всички ни. И пак- доколкото ми е известно смяна не може да се постигне.
Опитайте, в настройките на браузъра, който ползвате. да я запамети.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kalinpetrovbg » 27 Май 2010, 20:08

Лесно и бързо решение е да си я запишеш на един Notepad-ски или Word-ски файл с паролата, който да наименуваш Lex.bg примерно и да си го сложиш на десктоп-а. Аз поне така правя.
kalinpetrovbg
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 28 Май 2010, 00:17

nevin_alibriam написа:Колеги, всеки път когато искам да вляза във подфорума за юристи, сайтът ми иска парола. Аз не че нямам, но не мога да я запомня, (тук може да се смеете) и всеки път трябва да влизам в мейла си, да търся съобщението с което ми беше пратена и пр. Ако някой знае как бих могла да я сменя с друга, моля да ми драсне някой ред. В противен случай боя се във форума за юристи може и да не влизам.

Сложи браузер Google Chrome (изтегли от сайта на ютуб). Винаги като въвеждаш данни, независимо каде, браузерът пита : да запаметя ли. Освен това тоя браузер притежава отличнен интерфейс и е най-бързият и най-олекотения. :wink:
advokat__nikolov

Мнениеот nevin_alibriam » 28 Май 2010, 09:51

Дори съм го изтеглила по препоръка на сина ми - ама на. Консервативна работа.
nevin_alibriam
Потребител

Мнениеот satir » 28 Май 2010, 10:32

а по моя препоръка деинсталирайте хромия хром и инсталирайте една свестна mozilla ТУК в менюто tools> add ons напишете xmarks, инсталирайте хиксмарките. в тях ще намерите мениджър за пароли и букмарки, конфигурирайте го... и ще имате достъп до паролите и букмарките си винаги и навсякъде :) и тетека...
п.с. а за красив браузър, пак там в адоните, намерете и инсталираите office black
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Назад към Общи дискусии