Сръбската полиция проверява тайните банкови сметки на Сретен Йосич, известен като един от най-големите балкански наркобосове под името Йоца Амстердам.
Цялата статия:
http://zonabg.info/Bulgaria.20_0/3062.news/
Не знам защо много малко хора пренебрегват факта,че премиера ни е укривал международно издирван престъпник...
- Дата и час: 25 Ное 2024, 10:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Разследват бизнес връзките на Сретен Йосич с Христо Ковачки
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Разследват бизнес връзките на Сретен Йосич с Христо Ковачки
Знам със сигурност едно нещо - ако имах късмета този мафиот да се обърне към мен за правни консултации /преди да го знам какъв е, разбира се/, при големи интереси, с големи хонорари, - щях да се радвам. Това важи и за другите мафиоти - наши и чужди, свързани с него. Естествено докато си покажат истинското лице. Всъщност сега ни е известно само изнесеното в медиите. Със същото притеснение, с какщвото се работи с такива важни хора, бих работил тогава и за нашия любим премиер, защото тогава той ми изглеждаше по-мутра от тях. Сега вече го знаем и го възхваляваме.
Знам със сигурност, колеги, че и с вас е същото, макар и някои да го отрекат.
Знам със сигурност, колеги, че и с вас е същото, макар и някои да го отрекат.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
до-Ivailo5rov явно си зелен още вземи опит от кака ти Т.Дончева депутат стана сега ще си прави нейна партия
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
Не се занимавайте със слухове.
Follow the monney- поинтересувайте се кой е единственният кредитор на Ковачки, а като разберете каква е сумата, се поинетересувайте как този кредитор може да има такъв ресурс, после се запитайте -откъде този ресурс?Ако не се сещате - питайте?
Follow the monney- поинтересувайте се кой е единственният кредитор на Ковачки, а като разберете каква е сумата, се поинетересувайте как този кредитор може да има такъв ресурс, после се запитайте -откъде този ресурс?Ако не се сещате - питайте?
- ntlex
- Младши потребител
до-ntlex много тъп въпрос зададе ,кой може да прави бизнес в бивша югославия без протекции
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
toni_sf написа:до-ntlex много тъп въпрос зададе ,кой може да прави бизнес в бивша югославия без протекции
Приятелю, аз изобщо не казах, че това за парите от България има нещо с Йосич, даже никаква връзка няма според мен.А това, че някой се опитва да внуши връзка Йосич-Ковачки си е май просто партенка.Това исках да кажа.
- ntlex
- Младши потребител
абсолютно си прав кой на кого кумец и все около самоков и боровец
- toni_sf
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|