- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КАК ДА СТАНА МАСОН
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
35 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
КАК ДА СТАНА МАСОН
Здравейте колеги. Ние, юристите, като каймака на обществото, членуваме в много и разнообразни организации. Сигурен съм, че има сред вас и свободни зидари. Можете ли да ми отговорите как да стана масон, искам да вляза в някоя ложа. По здрави!
- bastard
- Потребител
Re: КАК ДА СТАНА МАСОН
bastard написа:Здравейте колеги. Ние, юристите, като каймака на обществото, членуваме в много и разнообразни организации. Сигурен съм, че има сред вас и свободни зидари. Можете ли да ми отговорите как да стана масон, искам да вляза в някоя ложа. По здрави!
Аз съм .... ЗИДАР-ка.
-
Melly - Старши потребител
мииииии, то...по-скоро и аз към ложата на ЗИДАРКО-мазачите се числя...ама, ще разпитам тук-там, де...ахахаха
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
bastard написа:Здравейте колеги. Ние, юристите, като каймака на обществото, членуваме в много и разнообразни организации. Сигурен съм, че има сред вас и свободни зидари. Можете ли да ми отговорите как да стана масон, искам да вляза в някоя ложа. По здрави!
Здравей Бастард, ние обикновените @@@ отдавна зидаме.
Искаш да станеш масон, но искаш да влезеш в "някоя" ложа!
Масоните имат само 1 ложа!
Но, ако си допуснал печатна грешка, мога да ти предложа и моето "ложе".
Зидам, замазвам, облицовам! До покрив!
мазалото ми викат!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
АХАХАХАХАХАХАХА, ЕЙ, МАЗАЛО ТАКОВААААААА !!! КАКВО СТАВА ДНЕС, БЕЕЕЕЕЕЕ?!?!?
-
778899 написа:АХАХАХАХАХАХАХА, ЕЙ, МАЗАЛО ТАКОВААААААА !!! КАКВО СТАВА ДНЕС, БЕЕЕЕЕЕЕ?!?!?
Нямам какво да добавя в своя защита!
Пускайте гилотината!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
къде си? ако е на средиземноморско...разбирам напълно настроението ти...мен лично-още ме държи!
-
778899 написа:къде си? ако е на средиземноморско...разбирам напълно настроението ти...мен лично-още ме държи!
Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида!
-
Бях забравила, колко е забавно с вас. И трите - в една тема? А на живо?....
Аз, разбира се, само ще се похилкам ( с което ще предизвикам форумното възмущение - все ми е тази) и отминавам. Но! в добро настроение, за което благодаря.
За масоните, друже, се не пише, пита, и прочие, публично. Това да не ти е Ротари? Ала няма лошо- възможно е някой да те покани. Знаеш ли? Ако е налична промяна в правилата на играта. Съмнения!
п.п.
Боже! ТрЕбе да си вярвате , след като го пишете...
Аз, разбира се, само ще се похилкам ( с което ще предизвикам форумното възмущение - все ми е тази) и отминавам. Но! в добро настроение, за което благодаря.
За масоните, друже, се не пише, пита, и прочие, публично. Това да не ти е Ротари? Ала няма лошо- възможно е някой да те покани. Знаеш ли? Ако е налична промяна в правилата на играта. Съмнения!
п.п.
bastard написа:... Ние, юристите, като каймака на обществото, ....
Боже! ТрЕбе да си вярвате , след като го пишете...
- Гост.
- Старши потребител
diaida написа:778899 написа:къде си? ако е на средиземноморско...разбирам напълно настроението ти...мен лично-още ме държи!
Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида!
ох, със сълзи се смея...сутрешно!!! права си, мацка..."как всегда" е повече от задоволително положение!
-
"Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида!
Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида! "
Абе на мен това ми звучи малко "еротише". Ама знам ли, то може в мен да е причината.
778899 написа:къде си? ако е на средиземноморско...разбирам напълно настроението ти...мен лично-още ме държи!
Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида! "
Абе на мен това ми звучи малко "еротише". Ама знам ли, то може в мен да е причината.
- dgeorgiev
- Потребител
колко пък да е "малко"...хихихи
-
Преди две години , мисля че на един коктел ми предложи един господин да членувам в такава Ложа, даде ми и визитка мисля че беше Светлина , може и да бъркам. Зададох редовните адвокатски въпроси, Делово и по същество , кои сте вие и какво целите, и в крайна сметка какво предлагате за мен и какво искате от мен?!?
Ами не може да ми отговори , това е било тайно и т.н.
Естествено любезно с усмивка отхърлих предложението с мотива че не се набърквам в каши от които изхода на играта не зависи от мен , а още по малко с хора които не познавам.Казва че ще строят някакъв храм в Овча купел само за "братя"?!?
Намирисва ми на елитарна секта, а аз съм малко чувствителен на тема секти. Толерантен съм към официалните вероизповедания ,самият аз съм умерено религиозен правоверен сунит . Но съм нетолерантен към секти от всякакъв вид.
Така че отговара ми е , ако колегата толкова много иска де членува в подобни ложи, направи така че Те да те поканят , а не да се молиш като просяк за членство.
Аз отказах защото не виждам конкретика и прагматизъм, а моето време е ценно за да се набърквам в чужди каши. Моите каши са достатъчно разбъркани и тепърва ще се разбъркват още повече след като най вече написаната от мен книга ще види бял свят след седмица две.
Ами не може да ми отговори , това е било тайно и т.н.
Естествено любезно с усмивка отхърлих предложението с мотива че не се набърквам в каши от които изхода на играта не зависи от мен , а още по малко с хора които не познавам.Казва че ще строят някакъв храм в Овча купел само за "братя"?!?
Намирисва ми на елитарна секта, а аз съм малко чувствителен на тема секти. Толерантен съм към официалните вероизповедания ,самият аз съм умерено религиозен правоверен сунит . Но съм нетолерантен към секти от всякакъв вид.
Така че отговара ми е , ако колегата толкова много иска де членува в подобни ложи, направи така че Те да те поканят , а не да се молиш като просяк за членство.
Аз отказах защото не виждам конкретика и прагматизъм, а моето време е ценно за да се набърквам в чужди каши. Моите каши са достатъчно разбъркани и тепърва ще се разбъркват още повече след като най вече написаната от мен книга ще види бял свят след седмица две.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
http://www.vasilev-babuchev.com
- nezret
- Потребител
Относно коментарите на колежките, винаги съм искал да видя жени по жартиери и токчета да коват кофраж, да зидат, редат тухли и да правят замазка
ПС @ Диа: Много са масонските ложи, не е само една.
ПС @ Диа: Много са масонските ложи, не е само една.
- bastard
- Потребител
Фетиши?
На къде отива този мъжки, мъжки свят?!?
На къде отива този мъжки, мъжки свят?!?
- Гост.
- Старши потребител
bastard написа:Относно коментарите на колежките, винаги съм искал да видя жени по жартиери и токчета да коват кофраж, да зидат, редат тухли и да правят замазка
+1
- REVOLUTION
- Активен потребител
Имаше един филм Баш майстора, с една култова фраза. Комшийке ще ди давам по 10 лева на ден , само така да те гледам как се изпичаш
Баш майстора е от малкото качествено български комедии с култови фрази, може би само Опасен чар с Тодор Колев , с фразата "Лошо другарю Седларов Лошо. Виждам те аз в Централния затвор при старшина бай Ставри, строг но справедлив
Баш майстора е от малкото качествено български комедии с култови фрази, може би само Опасен чар с Тодор Колев , с фразата "Лошо другарю Седларов Лошо. Виждам те аз в Централния затвор при старшина бай Ставри, строг но справедлив
- nezret
- Потребител
nezret написа::lol: Имаше един филм Баш майстора, с една култова фраза. Комшийке ще ди давам по 10 лева на ден , само така да те гледам как се изпичаш
Ааааа , не си прав има още много качествени български комедии , а лафове безброи...Един от моите любими е: "Когато говориш с мен ще мълчиш!"
- REVOLUTION
- Активен потребител
— Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен.
— Другарю капитан, моля Ви! На мен ще ми стане лошо!
— Първата година е трудно. После се свиква!“
Да сме точни.
— Другарю капитан, моля Ви! На мен ще ми стане лошо!
— Първата година е трудно. После се свиква!“
Да сме точни.
- donchev
- Потребител
момчета, престанете! че ще ви купя колело, ама друг път !
иначе, може да има и поощрителни награди !
иначе, може да има и поощрителни награди !
-
35 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|