начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

КАК ДА СТАНА МАСОН

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

КАК ДА СТАНА МАСОН

Мнениеот bastard » 24 Фев 2010, 20:33

Здравейте колеги. Ние, юристите, като каймака на обществото, членуваме в много и разнообразни организации. Сигурен съм, че има сред вас и свободни зидари. Можете ли да ми отговорите как да стана масон, искам да вляза в някоя ложа. По здрави! :D
bastard
Потребител

Re: КАК ДА СТАНА МАСОН

Мнениеот Melly » 24 Фев 2010, 23:19

bastard написа:Здравейте колеги. Ние, юристите, като каймака на обществото, членуваме в много и разнообразни организации. Сигурен съм, че има сред вас и свободни зидари. Можете ли да ми отговорите как да стана масон, искам да вляза в някоя ложа. По здрави! :D

Аз съм .... ЗИДАР-ка. :D :D :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 25 Фев 2010, 01:14

:lol: :lol: :lol: мииииии, то...по-скоро и аз към ложата на ЗИДАРКО-мазачите се числя...ама, ще разпитам тук-там, де...ахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот diaida » 25 Фев 2010, 01:45

bastard написа:Здравейте колеги. Ние, юристите, като каймака на обществото, членуваме в много и разнообразни организации. Сигурен съм, че има сред вас и свободни зидари. Можете ли да ми отговорите как да стана масон, искам да вляза в някоя ложа. По здрави! :D

Здравей Бастард, ние обикновените @@@ отдавна зидаме.
Искаш да станеш масон, но искаш да влезеш в "някоя" ложа!
Масоните имат само 1 ложа!
Но, ако си допуснал печатна грешка, мога да ти предложа и моето "ложе".
Зидам, замазвам, облицовам! До покрив!
мазалото ми викат! :lol: :lol: :P
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 25 Фев 2010, 01:46

АХАХАХАХАХАХАХА, ЕЙ, МАЗАЛО ТАКОВААААААА :lol: :lol: :lol: :lol: !!! КАКВО СТАВА ДНЕС, БЕЕЕЕЕЕЕ?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот diaida » 25 Фев 2010, 01:52

778899 написа:АХАХАХАХАХАХАХА, ЕЙ, МАЗАЛО ТАКОВААААААА :lol: :lol: :lol: :lol: !!! КАКВО СТАВА ДНЕС, БЕЕЕЕЕЕЕ?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol:

Нямам какво да добавя в своя защита! :lol:
Пускайте гилотината! :wink:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 25 Фев 2010, 01:54

къде си? ако е на средиземноморско...разбирам напълно настроението ти...мен лично-още ме държи! :D
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот diaida » 25 Фев 2010, 04:08

778899 написа:къде си? ако е на средиземноморско...разбирам напълно настроението ти...мен лично-още ме държи! :D

Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида! :lol: :P :D :lol:
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 25 Фев 2010, 04:57

:lol: :lol: Бях забравила, колко е забавно с вас. И трите - в една тема? А на живо?....
Аз, разбира се, само ще се похилкам ( с което ще предизвикам форумното възмущение :P - все ми е тази) и отминавам. Но! в добро настроение, за което благодаря.

За масоните, друже, се не пише, пита, и прочие, публично. Това да не ти е Ротари? :roll: Ала няма лошо- възможно е някой да те покани. Знаеш ли? Ако е налична промяна в правилата на играта. Съмнения!

п.п.
bastard написа:... Ние, юристите, като каймака на обществото, ....

Боже! ТрЕбе да си вярвате :mrgreen: , след като го пишете... :roll: :?
Гост.
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 25 Фев 2010, 10:59

diaida написа:
778899 написа:къде си? ако е на средиземноморско...разбирам напълно настроението ти...мен лично-още ме държи! :D

Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида! :lol: :P :D :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ох, със сълзи се смея...сутрешно!!! права си, мацка..."как всегда" е повече от задоволително положение! :lol:
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот dgeorgiev » 25 Фев 2010, 11:34

"Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида!

Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида! :lol: :P :D :lol:"

Абе на мен това ми звучи малко "еротише". Ама знам ли, то може в мен да е причината. :D
dgeorgiev
Потребител

Мнениеот 778899 » 25 Фев 2010, 11:41

колко пък да е "малко"...хихихи :lol: :oops: :lol: :oops:
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот nezret » 25 Фев 2010, 12:27

:D Преди две години , мисля че на един коктел ми предложи един господин да членувам в такава Ложа, даде ми и визитка мисля че беше Светлина , може и да бъркам. Зададох редовните адвокатски въпроси, Делово и по същество , кои сте вие и какво целите, и в крайна сметка какво предлагате за мен и какво искате от мен?!?
Ами не може да ми отговори , това е било тайно и т.н.
Естествено любезно с усмивка отхърлих предложението с мотива че не се набърквам в каши от които изхода на играта не зависи от мен , а още по малко с хора които не познавам.Казва че ще строят някакъв храм в Овча купел само за "братя"?!?
Намирисва ми на елитарна секта, а аз съм малко чувствителен на тема секти. Толерантен съм към официалните вероизповедания ,самият аз съм умерено религиозен правоверен сунит . Но съм нетолерантен към секти от всякакъв вид.
Така че отговара ми е , ако колегата толкова много иска де членува в подобни ложи, направи така че Те да те поканят , а не да се молиш като просяк за членство.
Аз отказах защото не виждам конкретика и прагматизъм, а моето време е ценно за да се набърквам в чужди каши. Моите каши са достатъчно разбъркани и тепърва ще се разбъркват още повече след като най вече написаната от мен книга ще види бял свят след седмица две.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
nezret
Потребител

Мнениеот bastard » 25 Фев 2010, 15:39

Относно коментарите на колежките, винаги съм искал да видя жени по жартиери и токчета да коват кофраж, да зидат, редат тухли и да правят замазка :D :D

ПС @ Диа: Много са масонските ложи, не е само една.
bastard
Потребител

Мнениеот Гост. » 25 Фев 2010, 15:56

Фетиши? :mrgreen:
На къде отива този мъжки, мъжки свят?!? 8)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 25 Фев 2010, 16:12

bastard написа:Относно коментарите на колежките, винаги съм искал да видя жени по жартиери и токчета да коват кофраж, да зидат, редат тухли и да правят замазка :D :D

+1 :D :oops: :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот nezret » 26 Фев 2010, 16:44

:lol: Имаше един филм Баш майстора, с една култова фраза. Комшийке ще ди давам по 10 лева на ден , само така да те гледам как се изпичаш :lol: :lol: :lol:
Баш майстора е от малкото качествено български комедии с култови фрази, може би само Опасен чар с Тодор Колев , с фразата "Лошо другарю Седларов Лошо. Виждам те аз в Централния затвор при старшина бай Ставри, строг но справедлив :lol:
nezret
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 26 Фев 2010, 17:21

nezret написа::lol: Имаше един филм Баш майстора, с една култова фраза. Комшийке ще ди давам по 10 лева на ден , само така да те гледам как се изпичаш :lol: :lol: :lol:
Баш майстора е от малкото качествено български комедии с култови фрази, може би само Опасен чар с Тодор Колев , с фразата "Лошо другарю Седларов Лошо. Виждам те аз в Централния затвор при старшина бай Ставри, строг но справедлив :lol:

Ааааа , не си прав има още много качествени български комедии , а лафове безброи...Един от моите любими е: "Когато говориш с мен ще мълчиш!" :lol: :lol: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот donchev » 26 Фев 2010, 17:34

— Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен.
— Другарю капитан, моля Ви! На мен ще ми стане лошо!
— Първата година е трудно. После се свиква!“

Да сме точни.
donchev
Потребител

Мнениеот 778899 » 26 Фев 2010, 18:23

момчета, престанете! че ще ви купя колело, ама друг път :lol: :lol: :lol: !

иначе, може да има и поощрителни награди :lol: :wink: :lol: :wink: !
Аватар
778899
Активен потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии