Абе нещо се ровех из нета и попаднах на тема във форум за нас, юристите, от Българския правен портал,и, разбира се, за себе си.... е, къде без мен , че сме били манипуланти. Виж линка след поста ми.
Абе питам се някакви разни от някакви форуми, къде са тръгнали да си мерят четалите с нас, и особенно с мен. На тоя jafiso искам да му кажа, че обичам да се подигравам на хора, като него. И тоя е толкова тъповат горкия, че не прави разлика, кога аз се шегувам юридически и кога говоря сериозно на юридческа тема и си мисли, че аз съм някакъв шут такъв. Ей, овчи, да не мислиш, че ще ти се правя на образован и да ти се доказвам на тебе бе, калинке. Аз се подигрвам с такива като тебе по най-просташкия начин. Мога да цитирам Лист на семинари, но мога и също така да се направя и на най-големия и нищо неразбиращ идиот пред такъв като тебе нискообразован (на юридическа тематика и литература) шаран . Слагай въжето и бутай стола.
Ето линка
http://www.bglegis.com/forum/read.php?2,86,86
- Дата и час: 29 Ное 2024, 07:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ех тези Лекс-ари, ех този advokat_nikolov
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Ех тези Лекс-ари, ех този advokat_nikolov
advokat__nikolov написа:......Слагай въжето и бутай стола.
.......
Вече и подбудител, м?!
- Гост.
- Старши потребител
Аз ли съм тъп или това тук е форум? Т.е. ако искаш пишеш, ако искаш не. На който не му понася - да се изнася.
аман от специалисти
аман от специалисти
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Деки, това .... към мен ли?
- Гост.
- Старши потребител
Вярно е обаче това, че всеки форум има цензура. И тук, а и в други форуми са изчезвали теми, банвани са потребители къде правилно, къде не толкова.
Това са реалностите - всеки който дава трибуна за мнения има свои виждания какво може и какво не.
Това са реалностите - всеки който дава трибуна за мнения има свои виждания какво може и какво не.
- SashkoS
- Потребител
poli_g написа::roll: Деки, това .... към мен ли?
Към теб само хубави работи... нали знаеш, че съм добричък... понякога.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Към advoкat_niкolov,
Относно линка, в който съм се изказал за Вас - действително не бях прав. Спомням си, че беше през зимата и прочетох някакво Ваше мнение относно университетите. Действително ми се стори несериозно и не съм бил запознат с начина на изразяване, т.е. приел съм го сериозно, което не е и правилно в случая. Не съм бил прав без да Ви познавам да се изказвам по такъв начин. Нямам никакви лоши чувства и моля за извинение.
Относно линка, в който съм се изказал за Вас - действително не бях прав. Спомням си, че беше през зимата и прочетох някакво Ваше мнение относно университетите. Действително ми се стори несериозно и не съм бил запознат с начина на изразяване, т.е. приел съм го сериозно, което не е и правилно в случая. Не съм бил прав без да Ви познавам да се изказвам по такъв начин. Нямам никакви лоши чувства и моля за извинение.
- jafiso_
- Нов потребител
Аз пък смятам, че advokat_nikolov, може би около 2-3 месеца след като си вземе изпита за правоспособността ще слезе на земята.
- gandalf_bg
- Младши потребител
jafiso_ написа:Към advoкat_niкolov,
Приема се, нема проблеми Забрави какво съм казал
Към gandalf_bg
Ами какво им да слизам на земята, като земята ще се качи при мен Вярно, трудно ще е докато започна да практикувам юридическата професия, но това не значи, че ще слизам на Земята. Ако се развият нещата, както сме ги планували, мисля да се кача до Марс. Гледай какво става
- advokat__nikolov
Адвокатчето май отдавна не е влизал във "връзка" със себе си!
Напрегнат е нещо! Внимавай на Марс да те не срещнат само марсианците, че... нали го знаеш вица?
Напрегнат е нещо! Внимавай на Марс да те не срещнат само марсианците, че... нали го знаеш вица?
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|