Интересувам се как стои въпроса ,кой пие,кой плаща?
Аз не ползвам земеделски земи и по кой закон не трябва да изплащам субсидиите?
До колкото знам целия народ плаща с малките заплати,малките пенсии,нищожния живот,бе мама му стара,бе няма да ли заработят тея приватизации най-накрая,да има работна ръка,да има високи заплати,да има пари в хазната и за старост,здраве и мечти на децата?????
Да просиш от чуждите страни на гърба на другите без референдум си е престъпление,според мен.Аз не желая да взимам помощи,искам да работя в собствената си държава и тя да ми помага.
Аман от некадърни изпълнителни директори и протежета,погнусен съм.
Хората трябва да имат нормална работа и когато искат да си наемат защита ,да могат да си я позволят,да могат нормално да съществуват,а не да плащат нещо невидимо,даже и непървично.
Кой закон защитава тази теза?
Пущам темата,защото не пуснах оная за гробищата и претенциите за урни в собствения дом,както е навсякъде по света,по завещание "като ме кремирате ме положете в синия хол",пуснете праха ми в морето,реката,от най-високия връх на италианската планина и подобни желания в завета...
Всъщност колебаех се коя тема да провокирам,но може да дадете отговор и по двете или по компетентната.
Такива теми са комерсиални,котират се по релефа,данъчната оценка и цвета на оптичната измама Шегичка
- Дата и час: 29 Ное 2024, 07:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Кой изплаща всички субсидии и помощи от ЕС?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Кой изплаща всички субсидии и помощи от ЕС?
Аз ги изплащам....
Нек'ви други екзистенциални въпроси да имаш?
Нек'ви други екзистенциални въпроси да имаш?
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Re: Кой изплаща всички субсидии и помощи от ЕС?
ми на теория би трябвало субсидирането на земеделието да доведе до евтина храна, която ти така или иначе си купуваш
ама...
(ясно е че механизма е прецакан и то на много места, но сега е късно и не ми се пишат анти-корупционни манифести)
ама...
(ясно е че механизма е прецакан и то на много места, но сега е късно и не ми се пишат анти-корупционни манифести)
Жалба до Адм съд - 10лв
Жалба до ВАС - 5лв
Жалба до Страсбург - 0лв
Да осъдиш България - БЕЗЦЕННО!
Жалба до ВАС - 5лв
Жалба до Страсбург - 0лв
Да осъдиш България - БЕЗЦЕННО!
- korry
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|