От известно време един въпрос не ми дава мира.
Мисля назря мига за изясняване на личните модерски пристрастия и "обективното " му поведение( като отчитам факта, че именно заради това ми бе наложен бан, и разни емоционални състояния, които не са релевантни, но ще спомена - личното ми усещане за справедливост и факта, че тук нищо не ме задържа, ерго- дали ще имам нов бан за този си въпрос ... сетете се) ще го повдигна:
Във форумът има три музикални теми. Факт. Както е факт, че само в две от тях се модирират постовете на участниците( и в двете участвам, поради което наблюдавам тези действия). Та, и в двете се извършва корекция в пейстнатото и когато пусна линк към песен неминуемо се стига до поставянето му в [youtube]........[/youtube], за да се вижда клипа. Не се извършва същото модериране в темата Уинамп.
По какви причини? Доколкото си спомням- корекцията бе по "естетически причини"( цитат).
Благодаря.
- Дата и час: 29 Ное 2024, 07:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ?
Мдам, оставаха ми само 2 дни до изтърпяване на наказанието. Така и не настъпи реабилитация за мен, след това.
Естетиката не ме дразни, но след като на мен ми бе наложен бан поради тази причина- категоричен отказ да поставям линк в тубата, не ми бе дадено обяснението, което давате сега, Моля да влезете в последната страница на рок-темата.
Ще останете изненадан. А дали?!?
Идеята ми е да са еднакви критерийте. Нали това е целта на модрирането- унифициране в калъп.
Естетиката не ме дразни, но след като на мен ми бе наложен бан поради тази причина- категоричен отказ да поставям линк в тубата, не ми бе дадено обяснението, което давате сега, Моля да влезете в последната страница на рок-темата.
Ще останете изненадан. А дали?!?
Идеята ми е да са еднакви критерийте. Нали това е целта на модрирането- унифициране в калъп.
- Гост.
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|