- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
- малко смях........ Vol. 1
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: - малко смях........
Много неща изговори тоя ,ама нищо не му разбрах
- apfel
- Активен потребител
Много правилно си постъпва жената, без радикални действия няма контрол и дисциплина.
- nk7702n
- Старши потребител
А пък хората са открили десет причини да си хванеш грозно гадже...
10 причини да си хванеш грозно гадже (част I)
Преди време един приятел се шегуваше, че всеки мъж може да се хване с красива жена, но малко са тези, които могат да бъдат с по-грозновата.
Колкото и глупаво или повърхностно да звучат тези думи, в тях има доза истина. Още повече, напоследък все по-често се среща и твърдението, че ако един мъж си избира жена-трофей, с която да се хвали пред света, то той е неблагонадежден не само в лично отношение, но и в професионално.
Логично, от другата страна на монетата откриваме разбирането, че ако мъжагата избира жената за себе си само спрямо нейните вътрешни качества, то той е истински джентълмен и пълен пич. Във всички отношения.
"Това са пълни глупости!", със сигурност биха възкликнали много хора, но житейският опит и личните ни наблюдения го доказват - кухата лейка най-добре се съчетава с бастун.
Но не за кухи лейки ще си говорим, а за това какви биха били ползите за един мъж, ако той съзнателно или несъзнателно си избере по-непривлекателна половинка. Разбира се, трябва да добавим и безспорния факт, че красотата е различна за всички... А и е в очите на този, който наблюдава.
Ще се чувстваш много по-оценен
Психологията, а и мнозинството, минало по този път, еднозначно сочи, че когато излизаш с много по-привлекателна от теб дама, започваш да се чувстваш недостоен за нея. Или пък из главата ти започват да кръжат паранои, че първият надут, мускулест безгръбначен индивид ще ти я отмъкне под носа. Ако пък тя не може да се похвали с привлекателна визия, ще се смята за голяма късметлийка и ще се държи с теб като с бог.
Сексът ще бъде без граници
Само помислете: красивите жени знаят, че са красиви и в спалнята обикновено не поемат инициативи. Със сигурност има много изключения на това ''правило'', но ако една жена няма достатъчно секси тяло, с което да гали очите и егото на мъжа, тя винаги ще се опитва да го компенсира с умения.
Другите ще имат високо мнение за теб
Както казахме в самото начало. Това обаче не върви при жените. Красива жена с грозен мъж обикновено означава, че той е мнооого богат, особено ако може да й бъде дядо. Двойни стандарти...
Ще имаш много по-верни приятели
Мъжете, които скачат от една красавица на друга с лекота, предизвикват много завист. Обаче и не стават за приятели. Никой не иска да бъде най-добър приятел със Сваляча, на който жените му се лепят като мухи. Дори ако си сключил брак с красива жена, никога няма да може да й се довериш напълно около Сваляча.
Забравяш ревността завинаги
Мъжете, които имат жени, по които всички се заглеждат, стават много ревниви по очевидни причини. А и е много изморително постоянно да се страхуваш, че някой ще ти я "открадне". Поне на теория, по-непривлекателната жена има минимален шанс да ти изневери.
Очаквайте продължение...
10 причини да си хванеш грозно гадже (част I)
Преди време един приятел се шегуваше, че всеки мъж може да се хване с красива жена, но малко са тези, които могат да бъдат с по-грозновата.
Колкото и глупаво или повърхностно да звучат тези думи, в тях има доза истина. Още повече, напоследък все по-често се среща и твърдението, че ако един мъж си избира жена-трофей, с която да се хвали пред света, то той е неблагонадежден не само в лично отношение, но и в професионално.
Логично, от другата страна на монетата откриваме разбирането, че ако мъжагата избира жената за себе си само спрямо нейните вътрешни качества, то той е истински джентълмен и пълен пич. Във всички отношения.
"Това са пълни глупости!", със сигурност биха възкликнали много хора, но житейският опит и личните ни наблюдения го доказват - кухата лейка най-добре се съчетава с бастун.
Но не за кухи лейки ще си говорим, а за това какви биха били ползите за един мъж, ако той съзнателно или несъзнателно си избере по-непривлекателна половинка. Разбира се, трябва да добавим и безспорния факт, че красотата е различна за всички... А и е в очите на този, който наблюдава.
Ще се чувстваш много по-оценен
Психологията, а и мнозинството, минало по този път, еднозначно сочи, че когато излизаш с много по-привлекателна от теб дама, започваш да се чувстваш недостоен за нея. Или пък из главата ти започват да кръжат паранои, че първият надут, мускулест безгръбначен индивид ще ти я отмъкне под носа. Ако пък тя не може да се похвали с привлекателна визия, ще се смята за голяма късметлийка и ще се държи с теб като с бог.
Сексът ще бъде без граници
Само помислете: красивите жени знаят, че са красиви и в спалнята обикновено не поемат инициативи. Със сигурност има много изключения на това ''правило'', но ако една жена няма достатъчно секси тяло, с което да гали очите и егото на мъжа, тя винаги ще се опитва да го компенсира с умения.
Другите ще имат високо мнение за теб
Както казахме в самото начало. Това обаче не върви при жените. Красива жена с грозен мъж обикновено означава, че той е мнооого богат, особено ако може да й бъде дядо. Двойни стандарти...
Ще имаш много по-верни приятели
Мъжете, които скачат от една красавица на друга с лекота, предизвикват много завист. Обаче и не стават за приятели. Никой не иска да бъде най-добър приятел със Сваляча, на който жените му се лепят като мухи. Дори ако си сключил брак с красива жена, никога няма да може да й се довериш напълно около Сваляча.
Забравяш ревността завинаги
Мъжете, които имат жени, по които всички се заглеждат, стават много ревниви по очевидни причини. А и е много изморително постоянно да се страхуваш, че някой ще ти я "открадне". Поне на теория, по-непривлекателната жена има минимален шанс да ти изневери.
Очаквайте продължение...
- nk7702n
- Старши потребител
И сега специално за юристите една нова интерпретация
ПЕСНЯ - ДЕНЬ ЮРИСТА (на мотив .. Этот день победы)
День Юриста, как он был от нас далек,
Как с дигестов римских времени песок.
Были тяжбы, и процессы тоже шли, -
Мы законы трактовали как могли.
ПРИПЕВ:
Этот День Юриста
«Лигою» пропах,
Это праздник
С «нормативкою» в руках.
Это люди
С пониманием в глазах.
День Юриста!
День Юриста!
День Юристааа!
Дни и ночи у компьютерных мышей
Не смыкают наши lawyerы очей.
Дни и ночи мы позиции блюли -
Бизнес наш не оказался на мели!
ПРИПЕВ:
Этот День Юриста
«Лигою» пропах,
Это праздник
С «нормативкою» в руках.
Это люди
С пониманием в глазах.
День Юриста!
День Юриста!
День Юристааа!
Здравствуй, Фима, знай, законники мы все...
Не суди нас, дай побегать по росе!
Мы юристы, и правы, как ни рули, -
И желаем, чтобы все это учли!
ПРИПЕВ:
Этот День Юриста
«Лигою» пропах,
Это праздник
С «нормативкою» в руках.
Это люди
С пониманием в глазах.
День Юриста!
День Юриста!
День Юристааа!
ПЕСНЯ - ДЕНЬ ЮРИСТА (на мотив .. Этот день победы)
День Юриста, как он был от нас далек,
Как с дигестов римских времени песок.
Были тяжбы, и процессы тоже шли, -
Мы законы трактовали как могли.
ПРИПЕВ:
Этот День Юриста
«Лигою» пропах,
Это праздник
С «нормативкою» в руках.
Это люди
С пониманием в глазах.
День Юриста!
День Юриста!
День Юристааа!
Дни и ночи у компьютерных мышей
Не смыкают наши lawyerы очей.
Дни и ночи мы позиции блюли -
Бизнес наш не оказался на мели!
ПРИПЕВ:
Этот День Юриста
«Лигою» пропах,
Это праздник
С «нормативкою» в руках.
Это люди
С пониманием в глазах.
День Юриста!
День Юриста!
День Юристааа!
Здравствуй, Фима, знай, законники мы все...
Не суди нас, дай побегать по росе!
Мы юристы, и правы, как ни рули, -
И желаем, чтобы все это учли!
ПРИПЕВ:
Этот День Юриста
«Лигою» пропах,
Это праздник
С «нормативкою» в руках.
Это люди
С пониманием в глазах.
День Юриста!
День Юриста!
День Юристааа!
- nk7702n
- Старши потребител
Съдийките Мая Цонева от Софийския апелативен съд (САС), Галина Захарова също от САС и Капка Костова от Върховния касационен съд получиха наградата "Юрист на годината 2011" във вече традиционния ежегоден конкурс, организиран от "Правен свят"
По този повод се роди вица:
Три дами получиха отличията "Юрист на годината 2011"
А Цветан Цветанов получи отличието "Юрист на века"
- Гост...
- Потребител
poli_g написа:Съдийките Мая Цонева от Софийския апелативен съд (САС), Галина Захарова също от САС и Капка Костова от Върховния касационен съд получиха наградата "Юрист на годината 2011" във вече традиционния ежегоден конкурс, организиран от "Правен свят"
Това ми хареса много!
- nk7702n
- Старши потребител
Част на песен ,на текст от войник в хумуристичен жанр
Повиквателна дойде и ми стана много зле.Форма дадоха ми те ,аз не съм дете.Батарея дивизион стана втория ми дом.Командира мил и драг е приятел ,а не враг.Няма бира ,няма ром има само чай със ……Аз им служа като роб те ме хранят само с боб.Нашта школа най добра мамата ми……Цял ден на плаца аз набивам крак и ефрейтора ме гърчи пак.Те ме готвят за бияч.Тъй ще бъде доста време,но на мене не ми дреме.
Повиквателна дойде и ми стана много зле.Форма дадоха ми те ,аз не съм дете.Батарея дивизион стана втория ми дом.Командира мил и драг е приятел ,а не враг.Няма бира ,няма ром има само чай със ……Аз им служа като роб те ме хранят само с боб.Нашта школа най добра мамата ми……Цял ден на плаца аз набивам крак и ефрейтора ме гърчи пак.Те ме готвят за бияч.Тъй ще бъде доста време,но на мене не ми дреме.
-
Pause - Активен потребител
Трима селяни се надлъгвали кой е отгледал най - големи ябълки..
Първият казал : " Аз като взех една ябълка и я сложих на кантара и тя счупи кантара!"
Вторият се обадил : " А аз като я сложих на кантара и тя счупи и кантара, и масата, на която беше сложен кантарът."
Тогава третият се въодушевил и казал : " А аз като я сложих на каруцата.."
Първите двама ахнали и попитали: " И какво, счупи ти каруцата?"
" Не бе, като я сложих на каруцата и излезна един червей и ми изяде коня"
Първият казал : " Аз като взех една ябълка и я сложих на кантара и тя счупи кантара!"
Вторият се обадил : " А аз като я сложих на кантара и тя счупи и кантара, и масата, на която беше сложен кантарът."
Тогава третият се въодушевил и казал : " А аз като я сложих на каруцата.."
Първите двама ахнали и попитали: " И какво, счупи ти каруцата?"
" Не бе, като я сложих на каруцата и излезна един червей и ми изяде коня"
- nk7702n
- Старши потребител
Току - що чух един нов виц от " Шоуто на Слави"
Знаете ли от колко мъже има нужда една жена? От пет : първият - приятеля, на когото всичко разказва, но нищо не показва, вторият - любовникът, на когото всичко показва, но нищо не разказва, третият - съпруга - на когото малко показва и малко разказва, четвъртият - гинеколога, на когото всичко разказва и всичко показва и петият - шефа,който каквото каже, това става.
Знаете ли от колко мъже има нужда една жена? От пет : първият - приятеля, на когото всичко разказва, но нищо не показва, вторият - любовникът, на когото всичко показва, но нищо не разказва, третият - съпруга - на когото малко показва и малко разказва, четвъртият - гинеколога, на когото всичко разказва и всичко показва и петият - шефа,който каквото каже, това става.
- nk7702n
- Старши потребител
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
-
Standbay - Потребител
Съдията към подсъдимия:
-Осъждам Ви на 2год. промяна на името!
-
- От "г-н Блъсков",от утре ставаш- "Бастуна-лъсков".
-Осъждам Ви на 2год. промяна на името!
-
- От "г-н Блъсков",от утре ставаш- "Бастуна-лъсков".
- svettoslav
- Активен потребител
Много вярно - хаха
- grisha_kovachki
- Нов потребител
Мда. Това е летящ будилник. И аз имах такъв на времето ... то и сега ... ама е на няколко места ... май.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Еййййй, прагматичен свят... Няма ги възвишените пориви!
Милен Велчев пред голяма група:
- Дами и господа! Само за миналата година имахме половин милиард бюджетен излишък, а за тази година само досега вече е над милиард.
Съветник на Милен Велчев му прошепва:
- Г-н Велчев, това са кметове, които са дошли да искат пари за щетите от наводненията.
Милен Велчев:
- Аааа...значи пари няма, чакаме евентуално от Европейския съюз
Милен Велчев пред голяма група:
- Дами и господа! Само за миналата година имахме половин милиард бюджетен излишък, а за тази година само досега вече е над милиард.
Съветник на Милен Велчев му прошепва:
- Г-н Велчев, това са кметове, които са дошли да искат пари за щетите от наводненията.
Милен Велчев:
- Аааа...значи пари няма, чакаме евентуално от Европейския съюз
- nk7702n
- Старши потребител
което ми напомни да се похваля ( щото рядко ми се случва), че днес ме подложиха на рутинна проверка от КАТ ( сетих се за мнението на стария човек, но мислите ми бързо взеха друг завой, заради гледката - проверяващия се бе така изстукал / този русизъм ми хрумна/, че едва се удържах да не избухна в смях.
Та: спира ме, представя се ( никога не им запомням имената, неважно)и казва:
- документите?
Питам: - кои документи?
- вашите и на колата.
Е, сори, брат, но и на мен ми е топло, а последните дни нещо съм кисела и решавам да вляза в роля:
- Кои мои документи( хехе, така де- у мен книжа да иска), та питам- кои мои документи и кои документи на колата?
Леко изнервен ( в тази жега е простимо, пък и тези дрехи...), разгеле накрая уточни какво точно иска( не, че бе неразбран, ама нерви напоследък, а той не пита правилно).
Весело.
Та: спира ме, представя се ( никога не им запомням имената, неважно)и казва:
- документите?
Питам: - кои документи?
- вашите и на колата.
Е, сори, брат, но и на мен ми е топло, а последните дни нещо съм кисела и решавам да вляза в роля:
- Кои мои документи( хехе, така де- у мен книжа да иска), та питам- кои мои документи и кои документи на колата?
Леко изнервен ( в тази жега е простимо, пък и тези дрехи...), разгеле накрая уточни какво точно иска( не, че бе неразбран, ама нерви напоследък, а той не пита правилно).
Весело.
Пия жин и Жони Уокър, понякога и жус
Служам Жанет Жексън, Женезис и жасче, но не дигам много жангър.
Чета Жон Ъпдайк и Жек Лондон.
Знам къде се слага жинжифил, къде жожен.
В душата ми не е жунгла ...
Не съм ударила жакпота, но дживот си дживея!
Служам Жанет Жексън, Женезис и жасче, но не дигам много жангър.
Чета Жон Ъпдайк и Жек Лондон.
Знам къде се слага жинжифил, къде жожен.
В душата ми не е жунгла ...
Не съм ударила жакпота, но дживот си дживея!
-
Djidzafka - Потребител
|
|