- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be ! vol. 2
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be !
Преглеждайки пресата обичам да се озвучавам приятно и открих ето това:
Хубав ден , макар и твърде сив
Хубав ден , макар и твърде сив
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Наденце,
Няма неподходящи песни! Това ти се е слушало, това и споделяш.
Това е чарът на темичките като тази...
Аз, понеже се разпях, по-скоро разтананиках , ето...
Няма неподходящи песни! Това ти се е слушало, това и споделяш.
Това е чарът на темичките като тази...
Аз, понеже се разпях, по-скоро разтананиках , ето...
- muza_
- Потребител
Нещо весело и бодро... добре
-
lexy21 - Активен потребител
Let it be ! vol. 2
Само казваш- и готово!
Тази песен е класифицирам като пораждаща пристъп на въодушевление и винаги, на 100%, клонящо към позитивно настроение
Ако и вашите уста е заела позиция на обърната наобратно дъга¹, то значи, че песента ви е подействала така както и на мен²
1- " " или в някой случаи " "
2- пак написах едни ... ше ма прощавате
Приятен ден
Линк към старата тема: Let it be!
Тази песен е класифицирам като пораждаща пристъп на въодушевление и винаги, на 100%, клонящо към позитивно настроение
Ако и вашите уста е заела позиция на обърната наобратно дъга¹, то значи, че песента ви е подействала така както и на мен²
1- " " или в някой случаи " "
2- пак написах едни ... ше ма прощавате
Приятен ден
Линк към старата тема: Let it be!
-
aron_davidov - Потребител
Весело, елементарно ако щеш, но колкото и да не ми е комфортно ме кара да се усмихна дори и наполовина
Особено когато видя червеното коланче на Рачкур и дънките "огащени" до уши
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
Весело, елементарно ако щеш, но колкото и да не ми е комфортно ме кара да се усмихна дори и наполовина
Особено когато видя червеното коланче на Рачкур и дънките "огащени" до уши
И ти ли, Бруте?
Говоря за този синкав цвят на шрифта Ти и poli направо ми изкарвате очите( до днес)- пъна се, чекна се, набръчквам вежди, присвивам очи и хеле да съм прочел първата дума НО днес му схванах цаката, просто маркирам с мишката (а колко било лесно ) Но виж за най-дребния шрифт все още се залепям за екрана .
Иначе Рачков...
Продълржавам веселия тон
-
Арон,
За дребния текст, копи/пейст на друго място. Там се вижда нормално.
Поздрав за всички!
- muza_
- Потребител
Благодаря за което
апфел, малко комедийни сериали бих гледал с удоволствие. И този е един от тях Всички обичат Ремънд беше добъ.Дядото- любимец
Ще се отклоня малко и аз, към нещо по-лирично (както му думате ) Прекрасна симфония, една от любимите ми... Веднъж я бях качил, но беше отдавна и таман ще да се е позабравила малко...
не обръщайте внимание на снимката от филма е
апфел, малко комедийни сериали бих гледал с удоволствие. И този е един от тях Всички обичат Ремънд беше добъ.Дядото- любимец
Ще се отклоня малко и аз, към нещо по-лирично (както му думате ) Прекрасна симфония, една от любимите ми... Веднъж я бях качил, но беше отдавна и таман ще да се е позабравила малко...
не обръщайте внимание на снимката от филма е
-
Добро утро на всички от мен с нещо много лирично с пожелание да бъдете много истински и щастливи! Усмихнат ден!
- nk7702n
- Старши потребител
Усмихнат ден и от мен
-
Aron, Док, батко, Петьо и за останалите момчета
-
момичета за вас
-
Хайде, нещо още от мен за добро настроение :
- nk7702n
- Старши потребител
понеже се размазвам от удоволствие, слушайки я за пореден път не се сдържах да ви поздравя и тук с песента....
-
[quote="poli_g"]:lol: хайдеее, отново точицата!
Поли, тази песничка наистина е страхотна, и въобще Ричард Гиър ми е един от любимите актьори... Не се сещам за песен, с която бих могла да отговоря...
Затова просто ще кажа " Добро утро" и дано да бъдем весели и щастливи днес и през следващата седмица.....
Поли, тази песничка наистина е страхотна, и въобще Ричард Гиър ми е един от любимите актьори... Не се сещам за песен, с която бих могла да отговоря...
Затова просто ще кажа " Добро утро" и дано да бъдем весели и щастливи днес и през следващата седмица.....
- nk7702n
- Старши потребител
От мен една сладка песничка за всички тук :
- nk7702n
- Старши потребител
Наде последната песничка наистина ми е от любимите нещо хубаво за вас...
-
|
|