ykovachev написа:очаквам след това да се впише като адвокат
Нищо чудно и това да стане ,но ми се струва ,че доста зор ще види.
|
|
ykovachev написа:очаквам след това да се впише като адвокат
kostadin_yordanov написа:извън всякакви принципи за състезателност, оценка на качества на различни кандидати и т.н.
kostadin_yordanov написа:... съвсем скоро ще видите официално кой ще предложат от СДС на мястото на Марковска и отново ще може да се убедите как подобна кандидатура се прокарва въз основа на договорка с Бойко Борисов, извън всякакви принципи за състезателност, оценка на качества на различни кандидати и т.н.
kostadin_yordanov написа:... Какво трябваше да стане ? Да положи клетва ? Къде ще иде доверието на народа в Конституционния съд ?
Трябва да се следват правилата, разбира се. И Марковска да положи клетва, съгласно тези правила. Авторитетът на Конституционния съд се подкопава именно с нарушаване на правилата, а не обратното. Какво прави Евгени Танчев на клетвеното заседание и защо го ръководи, след като му е изтекъл мандата? ... Така ли смятате че се повишава доверието в институцията
kostadin_yordanov написа:Какво прави Евгени Танчев на клетвеното заседание и защо го ръководи, след като му е изтекъл мандата? ... Така ли смятате че се повишава доверието в институцията
poli_g написа:Когато в една правова държава, за каквато всички имат претенции, целта оправдава средствата, ако и да не се съобразява с повелята на закона, вече нямаш правова държава, а съвсем друга, изродена форма на управление.
poli_g написа:... Някой от моралните закрилници тук на тази политическа поръчка да каже нещо?
poli_g написа:Не знам за какви сигнали може да става дума, че и да бъдат интерпретирани от първите на селото, след като днес с официално писмо от ВКП е излязло становище противоположна на това, което лансира върхушката за Венета Марковска.
Някой от моралните закрилници тук на тази политическа поръчка да каже нещо?
neutralen написа:... За да не се повтаря казуса "В. Марковска", няма нужда да се издига други кандидат и НС следва да избере П.С. за конституционен съдия ...
REVOLUTION написа:... вместо да се бори за достойнството си , явно се опитва да спечели ...
poli_g написа:Не знам за какви сигнали може да става дума, че и да бъдат интерпретирани от първите на селото, след като днес с официално писмо от ВКП е излязло становище противоположна на това, което лансира върхушката за Венета Марковска.
ykovachev написа:Хора, таз неправителствена министърка Ковачева ме фърля в тъча.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 38 госта