- Дата и час: 29 Ное 2024, 04:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
advokat__nikolov по темата кражба на ел. енергия
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
95 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: advokat__nikolov по темата кражба на ел. енергия
Зависи как ще го входират в съда, дали ще посочат датата на факса или на утрешния регистър.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Не е така тъй като аз към моя екземпляр ще имам репорта на факса със съответната дата на изпращане и касова бележка за платена услуга с дата и час репорта е с отметка освен номера на който е изпратен и с отбелязване ОК ,ако изпращането е редовно,тоест кога е изпратен , кога ще го входира съда смятам ,че е без значение , то може и да е след ден.
- donna
- Старши потребител
Факса не го признават много-много.
Освен това датата на факса може да се манипулира (можеш да изключиш електричеството и да нулираш таймера) и други.
Дори компютрите могат да се манипулират, тъй като в тях има една батерийка с 10 -годишен срок, която поддържа часа на компютъра, когато е откачен.
Освен това факса не е и подписан с химикал.
Освен това датата на факса може да се манипулира (можеш да изключиш електричеството и да нулираш таймера) и други.
Дори компютрите могат да се манипулират, тъй като в тях има една батерийка с 10 -годишен срок, която поддържа часа на компютъра, когато е откачен.
Освен това факса не е и подписан с химикал.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Написаното и изпратено по факса си го подписвам ,може да ми дадт 7 дневен срок да оправя нередовността и представя оригинално подписаното .
- donna
- Старши потребител
Така е, обаче някак не ми се връзва факса, няма го в закона. Вярно, че факса е част от канцеларията на съда, ама го няма в закона.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Най-сигурно е през деня да ползваш факса, защото ще го докладват веднага, а и можеш да се обадиш. Или за отлагане на дела, рано сутрин.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Не съм се смял така от доста време
Николов - къртиш, но от смях!
И понеже темата е минала към срока - по пощата до края на работното време /за различните клонове - различно работно време/ става магията
И понеже темата е минала към срока - по пощата до края на работното време /за различните клонове - различно работно време/ става магията
- gandalf_bg
- Младши потребител
По тема краба на еклектроенергия могат да коментират ромите!Жалко че не са са добирали и незнаят кво е компютур за форум да не говорим
http://www.gradinka.bg/
http://www.gradinka.bg/
- unholly
- Нов потребител
gandalf_bg написа:Не съм се смял така от доста време
И кое точно ти е смешно ? Въобще знаеш ли за кво иде реч ? Айде кажи си доводите да те гътна с един удар
- advokat__nikolov
Абе Николов, жив ли си бре човек? Де се губиш? Да не те налегна работата вече и да нямаш никакво време за нас?
- inspectora
- Активен потребител
Как ще ви забравя бре - никога ! Просто бех загубил един бас и трябваше да се оттегля временно (тва е тайна). Вече съм тук, така че почваме. Напредвам яко - мина сесийката успешно - 5.25 супер, доволен съм
Онзи горе дето се смее няма ли да се включи, че мее любопитно на кво се смее
Онзи горе дето се смее няма ли да се включи, че мее любопитно на кво се смее
- advokat__nikolov
Много ми беше интересна тази тема, по този повод имам въпрос към advokat__nikolov. Първо, признавам, не съм чела проф.Долапчиев, даже за пръв път чувам за този автор. Никога не ми е бил препоръчван, но има известна логика в казаното от него чрез Вас по отношение на неистинските омисивни и комисивни престъпления. Въпросът ми е как бихте квалифицирали следното деяние: "А дал на В пари да му ги пази в служебната каса на предприятието, където В изпълнявал длъжността касиер-счетоводител. А си поискал парите обратно, но В отказал да му ги върне". Това е част от казуса, който бе даден на конкурса за младши съдии тази година. Интересува ме само тази част от казуса и ще Ви бъда благодарна, ако споделите собственото си мнение, без обаче да се подвеждате по коментарите, пуснати в съответната тема. Обръщам се към Вас, защото имате нестандартно и интересно мислене, което ще ми е интересно да прочета.
Последна промяна j.k на 10 Юли 2010, 16:01, променена общо 1 път
- j.k
- Младши потребител
j.k написа:Много ми беше интересна тази тема, по този повод имам въпрос към advokat__nikolov. Първо, признавам, не съм чела проф.Долапчиев, даже за пръв път чувам за този автор. Никога не ми е бил препоръчван, но има известна логика в казаното от него чрез Вас по отношение на неистинските омисивни и комисивни престъпления. Въпросът ми е как бихте квлифицирали следното деяние: "А дал на В пари да му ги пази в служебната каса на предприятието, където В изпълнявал длъжността касиер-счетоводител". Това е част от казуса, който бе даден на конкурса за младши съдии тази година. Интересува ме само тази част от казуса и ще Ви бъда благодарна, ако споделите собственото си мнение, без обаче да се подвеждате по коментарите, пуснати в съответната тема. Обръщам се към Вас, защото имате нестандартно и интересно мислене, което ще ми е интересно да прочета.
Ама ти сериозно?
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
искам да прочета мнението му все пак!
- j.k
- Младши потребител
95 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|