начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

прокси

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 16:55

Ами да лъсне, ОК, да видим какво ще лъсне! Но АйПи-тата на всички гласували да проверят. И най-вече да обяснят къде и кой баданоса анкетата, защото админа няма как да не знае това.
neonato
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 16:59

neonato написа:Ами да лъсне, ОК, да видим какво ще лъсне! Но АйПи-тата на всички гласували да проверят. И най-вече да обяснят къде и кой баданоса анкетата, защото админа няма как да не знае това.

:lol: :lol: Ама ти продължаваш да се правиш на луд ? Явно Поли не само обезоръжава и привлича поклонници с чара си, ама чак да заслепява и подлудява, не очаквах :wink: Естествено, че Поли е махнала анкетата - кой друг ?
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 17:02

А това е доста смело изказване, нещо като доказателства, освен твърдения? Хайде, убеди ме. Аз нямам контакт с админа, все някой знае какво е станало и може да получи обяснение. Модератор, предполагам, без проблем може да разбере, ако пита. Тогава ще разбера "колко съм заслепен"! :roll:
neonato
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 17:07

neonato написа: Хайде, убеди ме. Тогава ще разбера "колко съм заслепен"! :roll:

:shock: Е как да те убедя, та ти познаваш лично Поли :!: Естествено, че всичко което тя прави и казва е правилно и никога не е казвала или вършила противното на това което прави в момента ! Поли е винаги права и е невинно зайче, попаднало сред смрадливи петнисти хиени !!! Поли не може да махне анкетата, защото тя е модератор, ама е против модераторите и всъщност не е модератор, ама е и тя е пускала анкетата, защо да я маха, ама тя е махнала анкетата - да, да, да, не, не не може да бъде... и т.н. :roll:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 17:12

Сидхарта Гаутама написа: Аз съм този който е дошъл и който си е отишъл, който е тук и никога не си е тръгвал, но и никога не е идвал...
От двете крайности, о, монаси, трябва да се пазите. Кои са те? Да се не привързваш към чувствените наслади, което е долно и вулгарно, земно, недостойно и поражда лоши последици, но и да не умъртвяваш плътта си чрез изтезания, което е мъчително, недостойно и също поражда лоши последици. Който е отбягвал тези две крайности, о, монаси, той е открил Средния път, който му дава прозрението и познанието и води към покой, мъдрост, просветление и нирвана.
Ето, о, монаси. Благородната истина за страданието. Раждането е страдание, старостта е страдание, болестта е страдание, смъртта е страдание, да си свързан с нелюбим е страдание, да си разделен с любим е страдание, да нямаш това, което искаш е страдание, накратко петте съвкупности на обвързаност на страданието.
Ето, о монаси, Благородната истина за причината на страданието. Това е онази "жажда", породена от новото съществуване и новото пребъдване, онази страстна ненасита, която си намира удоволствията ту в това, ту в онова, иначе казано, това е жаждата за чувствена наслада, жаждата да съществуваш и да бъдеш и жаждата за несъществуване, за себеотричане.
Ето, о, монаси, Благородната истина за прекъсването на страданието. Това е пълното пресушаване на тази жажда, иначе казано да я пренебрегнеш, да се откажеш от нея, да се освободиш от нея и да се откъснеш.
Ето, о, монаси, Благородната истина за Пътя, който води към края на страданието. Това е Благородния път с осем степени: правилното виждане, правилната мисъл, правилното слово, правилното действие, правилният начин на живот, правилното усилие, правилното внимание, правилното вглъбяване.
Когато просветлението за Четирите благородни истини ме осени с блясъка си, едва тогава започнах да проповядвам на света с неговите богове, аскети, и брахмани, небесни и земни същества, че съм постигнал несравнимото и върховно познание. И тогава дълбините на познанието се отвориха в мен: непоклатим в своето освобождение е моят дух, настъпило е моето последно раждане и повече няма да има друго съществуване.
Последна промяна gudio на 20 Юни 2008, 17:12, променена общо 1 път
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 17:21

Аз познавам лично Поли?! :shock: Гъдьо, пак се спъваш! За пореден път! Та аз не съм я виждал, освен във форума! От теб разбрах, че е блондинка, не става за модератор, анти-модератор била и т.н.
Други "хвалебствия" по неин адрес има ли?
И защо не вземеш да ни запознаеш? Я с каква информация разполагаш за нея, чак и цвят на косата!
neonato
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 17:24

:lol: Стават мистерии - и този път Поли няма нищо общо (както обикновено). Аз се отказвам... нямам сили. Това беше върхът на сладоледа и повече просто няма смисъл...
Предлагам Поли и Лютия да поемат администрирането, модерирането и структурирането на целия форум !
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 17:25

neonato написа:Аз познавам лично Поли?! :shock: Гъдьо, пак се спъваш! За пореден път! Та аз не съм я виждал, освен във форума! От теб разбрах, че е блондинка, не става за модератор, анти-модератор била и т.н.
Други "хвалебствия" по неин адрес има ли?
И защо не вземеш да ни запознаеш? Я с каква информация разполагаш за нея, чак и цвят на косата!

уфффф, не била блондинка, а страхотна брюнетка, ама направо убийствено (как викаше Незрет ?) - престъпнопривлекателна... А пък щом и задочно ти е завъртяла главата - изводите си ги прави сам :wink:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 17:28

Сега станала пък брюнетка! :shock: Нещо ми се загубиха представите! Последно каква е, да на излезе червенокоса? :lol: :lol: :lol:
Та ти си променяш мненията на всеки половин час, дай поне косата да уточним!
neonato
Потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 17:31

Утре ще напишеш, че е дълга, после - къса, след това гола глава.
Блондинка, брюнетка ..................... тя да не е многоръкия Шива?
neonato
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 17:33

neonato написа:Сега станала пък брюнетка! :shock: Нещо ми се загубиха представите! Последно каква е, да на излезе червенокоса? :lol: :lol: :lol:
Та ти си променяш мненията на всеки половин час, дай поне косата да уточним!

Самата тя ме подведе - отзова се на публичното ми обещание за награда и обяви, че е блондинка и иска наградата от 100,00 лв., с лихва за закъснение - виж по-горе :evil:
Както всичко, които поли казва - и това се оказа вярно ! Просто защото не го е казвала, най-вероятно. Естествено, че блондинката е брюнетка и кога е била блондинка :evil: :?: Кога Поли е била против модераторите - та тя Е модератор !
Стига, моля ви се !
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 17:35

ОК, казваш стига, имаш го. Ти си господар на този раздел, аз съм потребител и съм длъжен да се съобразявам с това, което ми пишеш.
Приятна вечер, колега!
neonato
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 17:38

neonato написа:ОК, казваш стига, имаш го. Ти си господар на този раздел, аз съм потребител и съм длъжен да се съобразявам с това, което ми пишеш.
Приятна вечер, колега!

Приятна събота и неделя - но защо не се съобразяваш с това, което Поли пише ? :roll: То сякаш не съществува.. Всъщност - имало ли е изобщо анкета за Поли в "Семейни казуси". Ако тя каже, че никога не е имало такава, предполагам, ще се съгласиш веднага :?:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 20 Юни 2008, 17:49

Тая цялата работа взе нещо да ме поизнервя , време е да се включат собствениците на сайта или техните служители и да се уточни:
1.Кой изтри анкетата?Ако не е Поли е hasplu или администратора.Други модератори в семейни не могат да пипат.
2.Кой определя кой ще са или няма да са модератори , в кой подфоруми да се назначават , кой тихомълком направи Поли модератор?
3.Ще има ли мандатност , периодични избори или ей така хоп и се появяват нови модератори , стари изчезват , завръщат се , пълна каша.

Според резултатите от изборите-това са модераторите:
Общи дискусии - gudio
Взаимопомощ - REVOLUTION
Форум за юристи - REVOLUTION, system
Обсъждане на законопроекти - Karakochev, ykovachev
Трудово право - Monteskio
Имотни казуси - Karanedeff
Наказателно право - Clavdivs.
Данъчно и осигурително право - prnedev
Виртуално деловодство - system
Семейни казуси - sarbijanac
Дискусии на англ. език - diaida
Съдебна власт - mi_lena

Нови провеждани ли са , или няма нужда може би?

Или ще има правила или ако ще е като в дивия запад , да знаем и всеки модератор да си взема мерки!
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 17:59

REVOLUTION написа: Или ще има правила или ако ще е като в дивия запад , да знаем и всеки модератор да си взема мерки!

:wink: Аз вече направих своето предложение:
gudio написа:Предлагам Поли и Лютия да поемат администрирането, модерирането и структурирането на целия форум !

Предполагам, че всички ще бъдат много доволни !
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот diaida » 20 Юни 2008, 21:05

spammer13 написа:Има и по-интересни... :wink: :D :D :D :D :D

E, satir - ти пък на краставичар краставици ... той Спамера, Комадер и т.н. ги е измислил тези методи ! :lol:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот satir » 24 Юни 2008, 10:04

diaida написа:

E, satir - ти пък на краставичар краставици ... той Спамера, Комадер и т.н. ги е измислил тези методи ! :lol:

аз пък имам подозрения че не той ги прави тия фатки.... някой му помага. никой грамотен в WWW пространството не пише като него.....
всичките тия боички в постовете му..... най-голямото му постижение е безкрайния куот..., тц... едва ли разбира от прокси...
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот gudio » 02 Юли 2008, 18:05

satir написа:
diaida написа:

аз пък имам подозрения че не той ги прави тия фатки.... някой му помага. никой грамотен в WWW пространството не пише като него.....
всичките тия боички в постовете му..... най-голямото му постижение е безкрайния куот..., тц... едва ли разбира от прокси...

8) Той пак вече няколко часа :shock: "не е между нас". Последно преодоляваше бановете с динамичен IP на БТК, но какво ли се е случило, че първо стана "Гост" :wink: и вече поне 3 часа не спами :?:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Clavdivs. » 02 Юли 2008, 18:23

Аааа!!! Гъдьо нИдей тъй!

Тука си е Лютий!!! newproxy май май...

Пък и Лютий си има своето място във форума.... освен когато не влиза във войни с Каранедеф и Калахан... :wink:
Последна промяна Clavdivs. на 02 Юли 2008, 18:24, променена общо 1 път
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот hasplu » 02 Юли 2008, 18:23

да бе - а явлението newproxy как ще го наречеш? :D
Аватар
hasplu
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии