lexy21 написа: че моят болен мозък те люби страстно
Значи все пак моят е по-стойностен.Като че на моя повече..не толкова да люби,колкото..... като че лииии... му се сака..да решава казуси
|
|
lexy21 написа: че моят болен мозък те люби страстно
nk7702n написа:Светославе, как не те е срам, да ме забравиш толкоз бързо, начи, и да се отплеснеш по тая нахална Аспида
nk7702n написа: Абе, къде ни отиде момъкът, Светославчо, къде се скри, миличък?
svettoslav написа:nk7702n написа: Абе, къде ни отиде момъкът, Светославчо, къде се скри, миличък?
В Аспида съм(не у нея,а у тях) Заповядайте да слушаме музичка.
lexy21 написа:Щото много те обичам - да ти кажа нещо, а? Аспида е мъж и всички тук яко се забавляваме на твой гръб и ... вЕрно целувки за теб и всичко най от нас!
nk7702n написа:svettoslav написа:nk7702n написа: Абе, къде ни отиде момъкът, Светославчо, къде се скри, миличък? ::lol: Беше ми много забавно!
svettoslav написа:lexy21 написа:Щото много те обичам - да ти кажа нещо, а? Аспида е мъж и всички тук яко се забавляваме на твой гръб и ... вЕрно целувки за теб и всичко най от нас!
Е,и ? Важното е чъ съм й на гости.Пък и какво лошо има да се забавлаваш на нечии гръб.Нито ме ядосваш,нито пък ме интересува кой какъв е.Напротив.По-скоро аз се забавлявам доста повече от някого,без значение кой какво си мисли.
svettoslav написа:lexy21 написа:Щото много те обичам - да ти кажа нещо, а? Аспида е мъж и всички тук яко се забавляваме на твой гръб и ... вЕрно целувки за теб и всичко най от нас!
Е,и ? Важното е чъ съм й на гости.Пък и какво лошо има да се забавлаваш на нечии гръб.Нито ме ядосваш,нито пък ме интересува кой какъв е.Напротив.По-скоро аз се забавлявам доста повече от някого,без значение кой какво си мисли.
nk7702n написа: Може пък утре да те покани някоя жена, дай, Боже! Айде, лека вечер от мен!
svettoslav написа:nk7702n написа: Може пък утре да те покани някоя жена, дай, Боже! Айде, лека вечер от мен!
Няма как да стане.Поне не на този етап.Друго си е да те подхване Деспин-ът. Както се казва, як здравеняк да те понесе,истински селски *б*ч да те оправи и салатата ти с бахур да подправи.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта