начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

The Pub vol. 3

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: The Pub vol. 3

Мнениеот svettoslav » 22 Май 2012, 21:40

Дългия,а? Почти пее,еееееей,ко знайти виййй хи хи,пее, чи чак свири.?0 Албума има човека,бе ,ей!Ха кажете ми коя от тия певачки,дека тука ми са мандахерцат има двААсе Албума? М? Никоя ,нали?

В такъв случай... ,ще ви правя аз чалгаджии,ама малко време ще отнеме .Първо трябва да се усвои солфежа- дооо ре мии фа солл лаа си доооооооо, и обратно : дооо сии лааа солл фа мии ре доооооо(Първа октава). Следва да се наблегне и на законосъобразното звуко-и семеизвличане в следната последователност:ре ми фа сол ла сол фа ми рееееее ...,а сега отново в същата последователност,но с начален следващ тон: "ми" от първа октава :ми-фа -сол-ла -си-ла сол фа мииииииии :lol: Ако някой държи на полутонове с бемоли и диези,то бемола некъде съм си го май забола,а относно пък диеза :( ... всъщност май и той ми влезе......

Но ако трябва наистина сериозно да се подходи към нещата,то и # (диез-а) на всеки джи си ем го има.

П.П. Браво! Браво! :P Отлично,отлично! Браво! :) Сега остава силикона... и сте готови
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 22 Май 2012, 21:46

Кой се жени, бе и това ли съм проспала :lol: Цял ден ми се чудят що не ме е събудило земетръсчето... май у нас единствено невъзмутимо си спахме, докато цЕла София будувала :lol: Нещо пънове ще дойдем май...
Славчо, кой викаш фалшиво пеел? Аз съм късогледа и пея в хора и... Рицарят на бялата дама :wink:

Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 22 Май 2012, 22:05

lexy21 написа:Кой се жени, бе и това ли съм проспала :lol:

Аз се женя бе,как кой? :shock: :shock: ?? :shock: :shock: ?? За дългогодишнията си приятелка.Даже тази вечер ще пеем под юргана(оти може да сме и на открито)...Нап...... гоооооо 8)

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... ig&cad=rja
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 22 Май 2012, 22:10

[quote="lexy21"]Кой се жени, бе и това ли съм проспала :lol: Цял ден ми се чудят що не ме е събудило земетръсчето... май у нас единствено невъзмутимо си спахме, докато цЕла София будувала :lol: Нещо пънове ще дойдем май...
Славчо, кой викаш фалшиво пеел? Аз съм късогледа и пея в хора и... Рицарят на бялата дама :wink:
:mrgreen Лексиииииии, ти си мой човек, добре, че се появи, че тоя Светослав таман щеше да ни кара да пием мастика. :lol: Ужас, мразя дори как мирише това питие. :lol: На някои хора и земетресението, и алкохолът никога не прощават.
За мен и теб и за истинското приятелство, за ценните хора :
Последна промяна nk7702n на 22 Май 2012, 22:13, променена общо 1 път
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 22 Май 2012, 22:13

nk7702n написа:
lexy21 написа:Кой се жени, бе и това ли съм проспала :lol: Цял ден ми се чудят що не ме е събудило земетръсчето... май у нас единствено невъзмутимо си спахме, докато цЕла София будувала :lol: Нещо пънове ще дойдем май...
:mrgreen Лексиииииии, ти си мой човек, добре, че се появи, че тоя Светослав таман щеше да ни кара да пием мастика. :lol: Ужас, мразя дори как мирише това питие. :lol: На някои хора и земетресението, и алкохолът никога не прощават.
За мен и теб и за истинското приятелство и за ценните хора :
[youtube] oVqO28pnBeY[/youtube]

Какво рЬечи :lol: Рьечи ли нещо?

П.П. Между другото,нито пия,нито пуша,да не ми уруки.И по мъже доскоро не ходех...
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 22 Май 2012, 22:18

Наденце, краднах от приятел за поздрав за приятел :wink: За теб

Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 22 Май 2012, 22:20

Всъщност излъгах.Пил съм узо в Гърция на едно турне с ансемблето преди да вляза в казармата(лятото на 2000г.).Бяхме на едно готино място близо до гр.Кавала.Общо взето си беше екскурзийка.Следващата година,когато служих в редиците на армията,вече бяха в самия град Кавала колегите.Но и аз не пропуснах да се поокъпя в морето.Беше доста солено,доколкото си спомням. Но това е нищо сравнение с атл.океан.Не ви будалкам,през 96 г. беше във Франция.Ивицата на плажа е нещо огромно,няма общо с морето.Онова е безмерно.Там да видиш какво е сол като излезеш от водата.А докато си идеш до хавлията, минаваш 200метра.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 22 Май 2012, 22:23

Наденцеееееее,какво правиш бе,гугиииииии :lol: Или какво не правиш?
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 22 Май 2012, 22:39

Просто си мислих далииии..евентуално..не мога да изпека Наденица за двама.

Хам хам хам хам хамммммммм.

П.П. По-сериозно,и с това ще приключа с пътешествията на Синдбад мореплавателя... мога да Ви споделя,че атлантика малко общо има с морето-няма оная осезаема граница,онова усещане за някаква сигурност,да оставим настрана,че си на чужд бряг. Когато влязох на 30-35м. навътре,макар и да бе преди цели 17 години,усещането за природната мощ на тая вода никога не съм го имал в БГ.Макар че като ученик на 12-13г. съм си позволявал да влизам на 500-.600м. в морето с всичкия си акъл.
Пред океана разбираш какво нищожество си всъщност спрямо майката природа.Безмерна сила,която може да те заличи за нула време.Да пази Господ от бедствия.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 22 Май 2012, 22:45

Мерси за поздравчето, Лекси! От мен :
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 22 Май 2012, 22:50

svettoslav написа:Просто си мислих далииии..евентуално..не мога да изпека Наденица за двама.

Не може. Други въпроси не се допускат. :lol:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 22 Май 2012, 23:00

nk7702n написа:
svettoslav написа:Просто си мислих далииии..евентуално..не мога да изпека Наденица за двама.

Не може. Други въпроси не се допускат. :lol:

Така е по-правилно наистина. Пък и някои хора сурова повече си я харесват.А,бе,истината,е,че трябва да се наслаждаваме на живота,кой както намери за добре-стига да не пречим другиму(освен ако му пречиш с дупето си естествено,доколкото това не се брои). Но пък,от друга страна,трябва да се внимава и тук,тъй като някой може да почне и него да го брои :lol:
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 22 Май 2012, 23:17

Виж сега, не си падам изобщо по цинизмите - всеки трябва да знае кога, къде и как да прави или да не прави, да казва или да не казва определени неща. За останалото си прав, не трябва да пречим на другите и всеки да си живее живота според собствените разбирания, без да засяга останалите, доколкото е възможно според ситуацията . Лека нощ, Лекси, лека нощ на всички в кръчмата!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 23 Май 2012, 00:00

Светльо, айде лягай брат, щото не ти го разбират всички хумора. Мен лично ме забавляваш, ама това може и да е, защото не разсъждавам по въпроса дали на теб наденицата ти харесва сурова. Не, че нещо, ама вземи се усещай, преди да е влязла охраната на заведението :wink: Ако продължаваш по този начин в тази тема - просто ще си я превърнеш в личен блог или ще си говориш сам, а ние ще си намерим друго приятно място.
Лека нощ и от мен.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 10:32

Честит празник, Лекси - нали си е за нас специален празник! Да сме живи и здрави и много успехи и в личния, и в професионалния живот! :wink:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 11:28

Честит празник на всички :D
П.П. И който има проблеми с правописа, да положи усилия за подобрение! :lol:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 11:56

Честит празник! Наденце, благодаря! За теб и Муза /която също е от наш`та партия :lol:/ и за всички:

:lol: :lol: :lol:

За всички, които ще празнуват завършването на гимназия и техните съученици :lol:

Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 24 Май 2012, 12:43

:lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 13:02

За Музето / сега разбирам, че е от нашата група/, за Лексито и Emilgrigorov / все наши хора/ :lol: :
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 13:13

lexy21 написа:Светльо, айде лягай брат, щото не ти го разбират всички хумора. Мен лично ме забавляваш, ама

Ще лягам ако искам.А "Вашето приятно място" - слабо ме интересува,доклокото се интересувам само от МОЕТО приятно място .А то никак не е сред болни хора.Тук за съжаление има такива. А относно наденицата-приятели,не се смущавайте,а бързо-бързо,наденицата си Вий увеличавайте.

Мноу ме кефи Славчо. И не съм Светльо,а Христо.И съм мноу готин пич :twisted: хи хи
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... mA&cad=rja

П.П. Не се шашкайте,другата седмица ви записвам на народни танци в МВР-то.Напълно безплатно.Ще кажете,че аз ви пращам и готово :!: Освен това корепетитора на ансамбъла в момента е дознател в -3-то РУП-ОДМВР Варна.Така че много се имаме.Поздрави за Гошо Димов.Най-добрият акордионист в Североизтобна БГ и съвестен дознател.
svettoslav
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии