- Дата и час: 29 Ное 2024, 07:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub vol. 3
Еййййй, хайде на кастинга.. Лекси, ама да не поставят някакви - си изисквания за килограми, щото аз не съм от ония кльощавите, които по цяла седмица карат на слънце и вода и фотосинтезират.
- nk7702n
- Старши потребител
Ааа, Наде, ти си направо с уайлд карт на финалите Ся, обаче, нещо деликатно положението с волейбола... пък Любчо Ганев, естетът, щял да бъде в журито, пък те му искат оставката, та не знам... ТрЕбе си подготовка
-
lexy21 - Активен потребител
Оооооооо, мерси, Лекси - ти също си number 1. Абе, къде са тия от журито веднага да си дадат вота, начи!?
За теб :
За теб :
- nk7702n
- Старши потребител
Аз сега работя върху дебилната си физиономия и представянето... Имало било и психоложка в журито Та, гледах един клип от един кастинг и психоложката пита една кандидатка: "Палава ли си?" и тя /срамежливо / "Палаваааааааааааа съъъъъъъъъм"
За теб!
За теб!
-
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Абе ... къде е батко? Да не е отишъл в журито?
- muza_
- Потребител
Музе, мани батко, кака, направо сценична треска си ме тресе Гледй сега каква конкуренция може да ме полази:
-
Яяяяяяяяя, появил се е един представител на журито и още една кандидатка..
Бравос!
Бравос!
- nk7702n
- Старши потребител
lexy21 написа:Музе, мани батко, кака, направо сценична треска си ме тресе Гледй сега каква конкуренция може да ме полази:
Ти ще вземаш стъпалата по две ...
Ама и кака ли има? Трудноооо, трудно става вече!
Батко ако е в журито, призът е в кърпа вързан, ама за кака не знам ...
- muza_
- Потребител
Сега... малко съвети за кастинга:
На всеки въпрос на психоложката, отговаряйте със "Зависи";
Ако ви питат кого от отбора харесвате като мъж, отговаряйте, че всички ги харесвате като жена;
Каква е мотивацията ви да станете Мис Национален отбор? - Световен мир;
На всеки въпрос на психоложката, отговаряйте със "Зависи";
Ако ви питат кого от отбора харесвате като мъж, отговаряйте, че всички ги харесвате като жена;
Каква е мотивацията ви да станете Мис Национален отбор? - Световен мир;
-
Туй го краднах от Дарки Шарки ... 'Ко ши каже тукА психоложката?
http://novinata.net/Abiturientki-ili-prostitutki
- muza_
- Потребител
muza_ написа::lol:
Туй го краднах от Дарки Шарки ... 'Ко ши каже тукА психоложката?
http://novinata.net/Abiturientki-ili-prostitutki
Хахахахах. Виж, ся, Дарки Шарки е експерт, баси , аз по темата на него ще вярвам, не на психоложката Аз гласувам за розовото, че ще ме вкарва без пари в Мулен Руж
-
Аз пък си харесах синичкото на първата снимка, уникална рокля "ала - бала- бански костюм"
Еййййййй, каква мода дойде, пък моята бална рокля като я погледна колко е затворена и даже с дълъг ръкав.
Ми, хората, явно,още от абитуриентската вечер излизат задължително с една професия в плюс. Другата реализация за между другото.
Еййййййй, каква мода дойде, пък моята бална рокля като я погледна колко е затворена и даже с дълъг ръкав.
Ми, хората, явно,още от абитуриентската вечер излизат задължително с една професия в плюс. Другата реализация за между другото.
- nk7702n
- Старши потребител
Оххххххх, посмях се тази вечер, целувки за всички и лека нощ от мен:
-
хехехе Наденцееее, и аз синята си харесах. Имам и синя кърпичка с пендари и като я вържа ... дрън-дрън джиптакарикитака ...
Посмях и аз ... Лека нощ и от мен!
Посмях и аз ... Лека нощ и от мен!
- muza_
- Потребител
И аз се смях много, като се почна от темата за брокерите " миличко това миличко онова и т.н. .."., че и тук!
Лека нощ и мнооооооого целувки на всички! Музе, тия пендари на мен да ги дадеш на някой кючек да ги поразвъртя.
Лека нощ и мнооооооого целувки на всички! Музе, тия пендари на мен да ги дадеш на някой кючек да ги поразвъртя.
- nk7702n
- Старши потребител
Добро утроооооооо!? Кой се е успал днес?
Лелеееее, в тоя клип и цигари дават.
Лелеееее, в тоя клип и цигари дават.
- nk7702n
- Старши потребител
И за романтична неделя
- nk7702n
- Старши потребител
Ето го и титана на българската мЮзика.Тия тука дето ги слушате всички пеят фалшиво,само дългата чушка винаги е точен.Много яко парче forever ръзбиййшшшш.... ще разбием всечки съдебни и дусъдьебни практики....и теории ей сегика,като цепна още една мастика и съм се удръвил като мотика....
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... fQ&cad=rja
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... fQ&cad=rja
- svettoslav
- Активен потребител
|
|