- Дата и час: 29 Ное 2024, 02:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КОГА АДВОКАТИТЕ ЩЕ СТАНАТ ХОРА- ИЛИ Ч0ВЕЧНИ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
66 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: КОГА АДВОКАТИТЕ ЩЕ СТАНАТ ХОРА- ИЛИ Ч0ВЕЧНИ
Претенции имаш ти, като гледам... Претенции да ти се работи безплатно, ти да казваш кога и колко ще платиш, както ти е кеф... Ало, чиче Комунизмът си отиде, няма кой да работи без пари. Но за теб, разбира се, е непонятно какво животно е туй умствения труд.
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
да прав си за последните 20г много умствен труд замина по дяволите защо тогава не скочи а сега се пъчиш
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
toni_sf написа: да прав си за последните 20г много умствен труд замина по дяволите защо тогава не скочи а сега се пъчиш
Така, да се разберем тази тема нито е първата, нито ще е последната за ползата от файдата и нейното значение.
НО!!! Ако ще се продължава с лични нападки, празнословие и словесна еквилибристика (особено от страна на автора на темата) ще се наложи да й сложа катинарчето или още повече да я преместя в кръглата папка.
НЕ чета дълги постове те са породени от болна мисъл с голям размах
Това мнение много прилича на онова от един стар виц - чукча не читатель - чукча писатель
moderator
-
consultant - Младши потребител
consultant написа:НО!!! Ако ще се продължава с лични нападки, празнословие и словесна еквилибристика (особено от страна на автора на темата) ще се наложи да й сложа катинарчето или още повече да я преместя в кръглата папка.
Да,най-добре е темата да бъде преместена в "кръглата папка".
- sarbijanac
- Активен потребител
Направо съм изненадана от активността на автора на тази тема - шари навсякъде из целия форум като хлебарка. Без извинение.
На всичкото отгоре си позволява да прави характеристика на други участници като някой каруцар. Пак без извинение.
Считате ли, consultant, че е допустимо такова разхайтано присъствие, каквото toni_sf демонстрира?
Идва ми вповече, както и на други колеги...
Може би темата (силно казано тема) е изчерпана и наистина трябва да се заключи.
Оставям решението на вас, consultant.
Приятна вечер.
Мelly
На всичкото отгоре си позволява да прави характеристика на други участници като някой каруцар. Пак без извинение.
Считате ли, consultant, че е допустимо такова разхайтано присъствие, каквото toni_sf демонстрира?
Оставям решението на вас, consultant.
Приятна вечер.
Мelly
-
Melly - Старши потребител
Melly написа:Направо съм изненадана от активността на автора на тази тема - шари навсякъде из целия форум като хлебарка. Без извинение.
Оставям решението на вас, consultan
Приятна вечер.
Мelly
хареса ми мнението ти,особено това сравнение с хлебарката не бях се сетил за тази формулировка дано си вземат поука някои които имат мнения по всички теми задени тук
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
66 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|