- Дата и час: 25 Ное 2024, 05:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
определение за привремени мерки при развод
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: определение за привремени мерки при развод
С две думи искам да балгодаря за отговорите и да се похваля.ПО моя случай съдът промени пътвоначлното си определение и сега имам друго ,както се казва в моя полза, с това което исках аз.И както и се очакваше бащата реагира,като съвсем загърби детето си(нито го вижда,нито го търси,нито се интересува),а има право,но така или иначе то беше просто за отмъщение.Ако го приемем като война,първата битка спечелих аз,за останалите дано.
- cim20
- Младши потребител
Пиша сега за да кажа на всички,че понякога справедливост има.Моето така объркано и плашещо ме дело мина.За щастие в моя полза,когато искаш нещо,правиш и необходимото,вземаш от всички най добрите съвети и имаш адвокат получаваш това което си искал.Благодаря на всички за помоща и съветите.
- cim20
- Младши потребител
Всичко е добре, когато завършва добре. Това е добра новина, но сега предстои трудното.
Успех!
Успех!
- Гост.
- Старши потребител
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|