- Дата и час: 29 Ное 2024, 09:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Новоизлюпените юристи
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
65 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Новоизлюпените юристи
Към автора.
Не се притеснявай за реализацията, трябва да изчетеш бая учебниници (подчертавам учебници) по два на дисциплина, научи ги, сравни ги и като стигнеш като мен в трети курс, повечето действащи юристи ще ги мачкаш като студент, защото повечето и бъкел не разбират. Ще знаеш какво как става, какво как се прави. Не слушай разни третокачествени практикуващи юристчета дето възхваляват практиката като най-важното нещо. Научи се да играеш игричките на правото, а практиката е лесна.
Утре имам изпит по Облигазционно право. Проф. Кожухаров и проф.Калайджиев съм изял с кориците. Да, ама в ЮЗУ пишат само тройки по Облигационно и двойки по Търговско.
Как са ни наблъскали само трудни изпити на един път: Облигационно, Търговско, Наказателно, Криминология. Не съм излизал от 20 дни ! Е, после ша карам Бентли.
Не се притеснявай за реализацията, трябва да изчетеш бая учебниници (подчертавам учебници) по два на дисциплина, научи ги, сравни ги и като стигнеш като мен в трети курс, повечето действащи юристи ще ги мачкаш като студент, защото повечето и бъкел не разбират. Ще знаеш какво как става, какво как се прави. Не слушай разни третокачествени практикуващи юристчета дето възхваляват практиката като най-важното нещо. Научи се да играеш игричките на правото, а практиката е лесна.
Утре имам изпит по Облигазционно право. Проф. Кожухаров и проф.Калайджиев съм изял с кориците. Да, ама в ЮЗУ пишат само тройки по Облигационно и двойки по Търговско.
Как са ни наблъскали само трудни изпити на един път: Облигационно, Търговско, Наказателно, Криминология. Не съм излизал от 20 дни ! Е, после ша карам Бентли.
- advokat__nikolov
Откровения... автор адв. Николов, книга трета- том първи
advokat__nikolov написа:Към автора.
- Гост.
- Старши потребител
ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ЛЕКС БГ, ГОВОРЯ ПО ПРИНЦИП. .
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Утре имам изпит по Облигазционно право. Проф. Кожухаров и проф.Калайджиев съм изял с кориците. Да, ама в ЮЗУ пишат само тройки по Облигационно и двойки по Търговско.
Успех на изпита!
Кой изпитва в ЮЗУ, кое е това страшилище, което само тройки пише?
Спечели си първото дело, ще видиш, че усещането е по-добро от Бентлито После си млад младеж, какви са тези Бентлита, нещо по-спортно избери ... Додж Вайпър Хенеси Венъм например, хем е по-евтинко
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
-
ianeva - Потребител
advokat__nikolov написа:Благодаря Янева, дано се справя, защото въпросите са 8.
Ще се справиш, спокойно! Кажи все пак кой изпитва?
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
-
ianeva - Потребител
ianeva написа: Спечели си първото дело, ще видиш, че усещането е по-добро от Бентлито После си млад младеж, какви са тези Бентлита, нещо по-спортно избери ... Додж Вайпър Хенеси Венъм например, хем е по-евтинко
Навремето бай Иван Велинов...имаше един такъв народен чиляк, председател на бившия ВС на НРБ... ... като го излъгах на държавния изпит че искам да стана съдия... се обърна към Петко П. и рече: "Абе, Петко, туй момчЯ много мой да не знай, ама виж то как пра`илно са е ориентирало ?... Я да вземем - днес нали не сме писали нито една шестица, а ? Па да му напишем едно 6, все пак, не може да не пишем отличен поне днес, нали ?"
Та, Ianeva, Николов правилно се е ориентирал, да знайш - Бентлито, нищо, че е там 300 и нагоре коня, се кара ба-а-а-авно... да те видят... как им казваше Николов - да те видят п...тата и да скочат и те в Бентлито Какви "Вайпъри", нитро-go-baby-go-системи му предлагаш ? Него бляскава кариера го чака, ти искаш да се претрепе по българските калпави пътища
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
advokat__nikolov написа:....Утре имам изпит по Облигазционно право. ..
Бягай от форума!
Или лягай, или преговаряй, но не си губи времето тук .
п.п. С времето печелиш все повече поддръжници...
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа: ...
А помниш ли как преди три години май беше... той стана повод за една препирня между "бюджетни юристи" и ...portokal би казала "мръсни частници" ? Ще се радвам да проследим адвокатската кариера на Николов тук - дано не ни напусне, когато подкара Bentley-то...
-
portokal написа:АЗ?!!! Не беше ли ти?!
А ты тоже записалась Бентле-водителем ?
А я думал, это только "очкастым частным собственникам"* дозволено
*объяснение: "очкастый частный собственник... в зеленых, желтых белых "Москвичах"" (Вл.Высоцкий)
-
portokal написа:АЗ?!!! Не беше ли ти?!
Не му се връзвай.
Отдавна съм признала, при все да е сменил попрището, все пак у него все още говори адвоката. Манипулира перфектно- принципно.
Да пусна един бърз тест - да се посмеем/ не е свързано с темата или участниците в нея /
ТЕСТ ЗА ДЕМЕНЦИЯ
- Гост.
- Старши потребител
gudio написа:poli_g написа: ...
А помниш ли как преди три години май беше... той стана повод за една препирня между "бюджетни юристи" и ...portokal би казала "мръсни частници" ? Ще се радвам да проследим адвокатската кариера на Николов тук - дано не ни напусне, когато подкара Bentley-то...
Аааа, като си купи Бентлито- всички по едно кръгче
Оххх, това ме върна в детските години- Балканчето... беше хит
- Гост.
- Старши потребител
gudio написа:...Него бляскава кариера го чака, ти искаш да се претрепе по българските калпави пътища
Факт. Може по въздух и вода - частен самолет, яхта - за делови ангажименти, и за релакс.
- Гост
poli_g написа: Аааа, като си купи Бентлито- всички по едно кръгче
Оххх, това ме върна в детските години- Балканчето... беше хит
Ако говориш за ловешкото велосипедче - това беше "Жигулката" сред двуколесните возила Демек - масово разпространено, най-дборто "money can buy" навремето на Булгаристанския "market"
Впрочем, в началото на 1994 г. си купих една "Жигулка" и винаги ми е било "back-up" автомобил, докато... не ме домързя да му сменям номерата, та го дадох за скрап - `щото по-лесно... през 2006 г. Още му плащам данъците май...20 лв. годишно, защото трябва да ходя в КАТ да "го закрия"
-
Пробвах теста за деменция (щото отдавна подозирам, че ме е хванала ), ама нещо не се отваря докрай и не дава резултати
-
gudio написа::( Пробвах теста за деменция (щото отдавна подозирам, че ме е хванала ), ама нещо не се отваря докрай и не дава резултати
Ако резултатите не ти харесват, приеми го от веселата страна...
- Гост.
- Старши потребител
gudio написа:portokal написа:АЗ?!!! Не беше ли ти?!
А ты тоже записалась Бентле-водителем ?
А я думал, это только "очкастым частным собственникам"* дозволено
*объяснение: "очкастый частный собственник... в зеленых, желтых белых "Москвичах"" (Вл.Высоцкий)
Цъ, аз съм по-скоро тук (особено откакто баща ми се отърва от москвича):
Гъдьооо, Гъдьо, я как избягна отговора на въпроса кой е автор на думите "мръсен частник"!
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
65 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|