- Дата и час: 29 Ное 2024, 02:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 2
Нека да има още много рози ........
- nk7702n
- Старши потребител
Харесвам тази песен Поли ,благодаря ти ,че ми я припомни !
Поздравче за теб ,и за nk7702n
Поздравче за теб ,и за nk7702n
- apfel
- Активен потребител
Благодаря ти, Миро! За теб, защото виждам че си падаш по хард - музиката :
- nk7702n
- Старши потребител
Много ми хареса това последното, Поли! За теб и за всички :
- nk7702n
- Старши потребител
Завърнах се. Завърнах се от обетованата земя и както се казва - три дена яли, пили и се веселили! Настроението е до небесата, но видиш ли бързо започва да го смъква надолу гравитацията на ежедневните дразнотинщини и други нервообразуващи неща.
Не случайно е тази песен. Както казах от утре вече напълно ще трябва да изпратя празничния дух и за капак да завърша деня със събрание на блока. А какво по-типично нервообразуващо нещо от събрание на блока ? А камоли, както в моя случай, 80% от съседите да са на онази възраст, при която любимите ти филми са с над 400 епизода ? 100 баби-един блок...приказка... Затова и съм пуснал Роки .За да се приготвя за апокалиптичната срещата, защото бабите вече загрявят ъперкъти, крушета и пр ., дори тупането на килими вече никога няма да бъде същото ...с такава ярост се маха с топалката, че горкият килим здраво гоотняся.
А ако пък се засечем случайно се хвърл;я възможно най-свирепят поглед подобен като на човек с чакръкчийските умения на Стивън Сегал ( но за жалост не да намества кости- а да изважда и чупи ) и бързо се обръща гръб.
,Ами, какво да ви кажа друго освен спокоен сън и да стискате палци, защото споменели се за ремонт на покрива ще е чудо ако се завърна със същия брой зъби -ще заиграят бастуните, ще засвири сръбска музика ... но няма как да не се спомене, защото скоро ще си останем точно под звездите
Не случайно е тази песен. Както казах от утре вече напълно ще трябва да изпратя празничния дух и за капак да завърша деня със събрание на блока. А какво по-типично нервообразуващо нещо от събрание на блока ? А камоли, както в моя случай, 80% от съседите да са на онази възраст, при която любимите ти филми са с над 400 епизода ? 100 баби-един блок...приказка... Затова и съм пуснал Роки .За да се приготвя за апокалиптичната срещата, защото бабите вече загрявят ъперкъти, крушета и пр ., дори тупането на килими вече никога няма да бъде същото ...с такава ярост се маха с топалката, че горкият килим здраво гоотняся.
А ако пък се засечем случайно се хвърл;я възможно най-свирепят поглед подобен като на човек с чакръкчийските умения на Стивън Сегал ( но за жалост не да намества кости- а да изважда и чупи ) и бързо се обръща гръб.
,Ами, какво да ви кажа друго освен спокоен сън и да стискате палци, защото споменели се за ремонт на покрива ще е чудо ако се завърна със същия брой зъби -ще заиграят бастуните, ще засвири сръбска музика ... но няма как да не се спомене, защото скоро ще си останем точно под звездите
-
aron_davidov - Потребител
Арончо Давидов, това писание след като го прочетох тази сутрин, така съм се хилила... Иначе, за бабите и събранието, наистина ти съчувствам!
Хайде, като сме започнали с Тангра, да продължим и тази сутрин :
Хайде, като сме започнали с Тангра, да продължим и тази сутрин :
Последна промяна nk7702n на 09 Май 2011, 19:03, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
Много хубава и поучителна песничка, Fear and love, Поли! За теб и за всички послучай празничния ден :
- nk7702n
- Старши потребител
Благодаря ви, Поли и Миро! Така ме разнежи тази музика и се сетих за :
- nk7702n
- Старши потребител
Поли,ех този Крис де Бърг,хубаво беше......
За теб за
хубави сънища :
За теб за
хубави сънища :
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n
Поздрав за теб! Много положително участие във форума от твоя страна, приятни думи и поздрави. Винаги си с добро настроение и добър тон.
За теб:
Поздрав за теб! Много положително участие във форума от твоя страна, приятни думи и поздрави. Винаги си с добро настроение и добър тон.
За теб:
-
aron_davidov - Потребител
Благодаря ти за поздрава, Арончо Давидов, ти също си уникален човек с отлично чувство за хумор и също винаги в добро настроение / аз не съм чак в толкова добро винаги, понякога съм доста заядлива и злобна /
За теб :
За теб :
- nk7702n
- Старши потребител
ХУбав ден от мен с една от любимите ми песнички :
- nk7702n
- Старши потребител
И още :
- nk7702n
- Старши потребител
тези от ЕМИ са сложили ръчички на повечето качествени клипове
...и аз това го забелязах Поли ,и все повече време ми отнема да открия някоя песен с добро качество и звук !Ето тази например я търсих към половин час ...ама си струваше де
...и аз това го забелязах Поли ,и все повече време ми отнема да открия някоя песен с добро качество и звук !Ето тази например я търсих към половин час ...ама си струваше де
- apfel
- Активен потребител
Аз пък си имам голям проблем с връзката, едно клипче, докато го отворя, чакам десет минути, тоя Wireless internet на Виваком е много зле, ама иначе е удобно.
- nk7702n
- Старши потребител
За Виваком ,не искам и да се сещам !Две години им бях абонат, и само проблеми ,че после и трудно си развалих договора с тях ...,сега съм към местната кабеларка ,и съм доволен общо взето .
Поздрав за теб nk7702n
- apfel
- Активен потребител
Благодаря ти, Апфел! Тази ми е една от любимите песнички, нека да ти бъде поздрав, просто това ми се слуша в момента, пък и обичам филми за герои, като Зоро! :
- nk7702n
- Старши потребител
|
|