- Дата и час: 26 Ное 2024, 00:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
- малко смях........ Vol. 1
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
А, ей това също е яко:
Не питайте кой ги чете тия указания по разните му там продукти, а по-скоро кой ги пише. Ето и някой от нобеловите лауреати.
На сешоар: “Не ползвайте докато спите.” (......, това ми е единственото останало време да си суша косата)
На пакетче чипс: “Спечелете много награди. Покупка не е необходима. Повече информация в пакета.” (специална оферта за чораджиите)
На луксозен сапун: “Упътване: Използвайте като обикновен сапун” (дано да не ви е първия сапун)
На кутия със замразена храна. “Указания за употреба: Размразете.” (ммммммммм, хитро)
На пакетиран десерт (напечатано на дъното): “Не обръщайте” (късно, късно)
На полуготов пудинг: “Продуктът ще бъде горещ след загряването” (не думай)
На ютия: “Не гладете дрехите върху тялото” (въпреки че спестява време)
На детски сироп против кашлица: “Не карайте кола и не работете с машини след използвенито на лекарството” (мдаа, ще можем жестоко да снижим броя на строителните инциденти ако разкараме тия 5 годишни пишлемета от багерите)
На хапчета за сън: “Внимание: Може да предизвика състояние на сънливост” (НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ)
На опаковки с коледни светлини: “За употреба само в помещения и извън тях” (а къде не може?)
На кухненски робот: “Да не се ползва за другата цел” (тука вече неам думи)
На пакет с ядки: “Внимание: съдържа ядки” (ще го има и в новините)
На пакет с ядки: “Инструкция: Отворете пакета. Яжте ядки.” (Дишайте. Издишайте.)
На детски костюм Супермен: “Носенето на този костюм не ви позволява да летите.” (върнете ни парите)
На моторна резачка: “Не се опитвайте да спрете резачката с ръце или гениталии” (значи е имало опити)
Не питайте кой ги чете тия указания по разните му там продукти, а по-скоро кой ги пише. Ето и някой от нобеловите лауреати.
На сешоар: “Не ползвайте докато спите.” (......, това ми е единственото останало време да си суша косата)
На пакетче чипс: “Спечелете много награди. Покупка не е необходима. Повече информация в пакета.” (специална оферта за чораджиите)
На луксозен сапун: “Упътване: Използвайте като обикновен сапун” (дано да не ви е първия сапун)
На кутия със замразена храна. “Указания за употреба: Размразете.” (ммммммммм, хитро)
На пакетиран десерт (напечатано на дъното): “Не обръщайте” (късно, късно)
На полуготов пудинг: “Продуктът ще бъде горещ след загряването” (не думай)
На ютия: “Не гладете дрехите върху тялото” (въпреки че спестява време)
На детски сироп против кашлица: “Не карайте кола и не работете с машини след използвенито на лекарството” (мдаа, ще можем жестоко да снижим броя на строителните инциденти ако разкараме тия 5 годишни пишлемета от багерите)
На хапчета за сън: “Внимание: Може да предизвика състояние на сънливост” (НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ)
На опаковки с коледни светлини: “За употреба само в помещения и извън тях” (а къде не може?)
На кухненски робот: “Да не се ползва за другата цел” (тука вече неам думи)
На пакет с ядки: “Внимание: съдържа ядки” (ще го има и в новините)
На пакет с ядки: “Инструкция: Отворете пакета. Яжте ядки.” (Дишайте. Издишайте.)
На детски костюм Супермен: “Носенето на този костюм не ви позволява да летите.” (върнете ни парите)
На моторна резачка: “Не се опитвайте да спрете резачката с ръце или гениталии” (значи е имало опити)
-
palimsest - Активен потребител
palimsest написа:Искам да кажа, че колкото и пъти да си повторя сакралното словосъчетание Адвокат николов, все повече се убеждавам,че става въпрос за афиш за прожекция на филма " Напразни надежди на един льохман".
Отиди до най-близкото огледало, погледни в него и ще видиш кой е льохман !
А аз, когато застана пред огледалато, и го запитам : "Огледалце, огледлаце, кой е бъдещият номер 1 адвокат в Репубиката ?
А огледалцето отвърнало: "Е, как, искали питане, естествено-Адвокат Николов-Лорда", казало огледалцето.
Palimsest попитал огледаллцето: "Огледалце, огледалце, аз добър юрист ли съм"? Огледалцето отвърнало : "Пфф, ти ли бе, ти си, както казва проф. Дерменджиев, една правна нула".
Усещаш ли тънката разликата между нас?
Аз, Адвокат Николов, съм "юридически естествен". Или казано във фигуративен смисъл "фреш от портокал"
А ти Палимсест си "юридически изкуствен" ли казано във фигуративен смисъл "степче портокал"
Пламен Николов, министър-председател на Република България 2021 г. и сл. от Партията на Лордовете
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:palimsest написа:Искам да кажа, че колкото и пъти да си повторя сакралното словосъчетание Адвокат николов, все повече се убеждавам,че става въпрос за афиш за прожекция на филма " Напразни надежди на един льохман".
Отиди до най-близкото огледало, погледни в него и ще видиш кой е льохман !
А аз, когато застана пред огледалато, и го запитам : "Огледалце, огледлаце, кой е бъдещият номер 1 адвокат в Репубиката ?
А огледалцето отвърнало: "Е, как, искали питане, естествено-Адвокат Николов-Лорда", казало огледалцето.
Palimsest попитал огледаллцето: "Огледалце, огледалце, аз добър юрист ли съм"? Огледалцето отвърнало : "Пфф, ти ли бе, ти си, както казва проф. Дерменджиев, една правна нула".
Усещаш ли тънката разликата между нас?
Аз, Адвокат Николов, съм "юридически естествен". Или казано във фигуративен смисъл "фреш от портокал"
А ти Палимсест си "юридически изкуствен" ли казано във фигуративен смисъл "степче портокал"
Пламен Николов, министър-председател на Република България 2021 г. и сл. от Партията на Лордовете
Както каза ще бъше премиер,но за съжаление аз няма да мога да гласувам за теб,ти ще си Премиер на Републиката на льохманите,а аз нямам право на вот,поради просттата причина,че не съм льохман....!
Относно огледацето ще ти кажа,че шизофренията не прощава на никой,и теб не е подминала...
Спомена нещо за изцеден портокал,да така е, ще изглеждаш така,като изцеден портокал,когато в далечното бъдеще завършиш...и се наложи да практикуваш...тогава едва ще се наложи да се доказваш,както съм го казвал н веднъж,истинския юрист се доказва като кръстоса вербани шпаги в залата,а не да словоблудства по форумите....
-
advokat__nikolov написа:Отиди до най-близкото огледало, погледни в него и ще видиш кой е льохман !
* * *
Спамер хАдвукатина Николов:
- Огледалце, огледалце на стената,
кой е баш юриста на земята?!...
Огледалцето :
- Не, че искам с туй да те обидя,
но... мръднИ се малко, за да... видя!... )))
* * *
Последна промяна palimsest на 19 Сеп 2008, 15:26, променена общо 4 пъти
-
Момчета, защо не си спретнете един турнир по канадска борба, или по шах, табла, не се сърди човече или каквото играете сега младите?
Победителят печели спора - а ние му се радваме неистово.
palimsest, поздравявам те за свежите попадения - особено за СЕКСУАЛНА АВТОБИОГРАФИЯ на Тихомир Димитров.
Убедена съм, че човекът не ще остане безработен дълго - след подобни самопризнания
Прията вечер и ....... правете любов, а не спорове
Победителят печели спора - а ние му се радваме неистово.
palimsest, поздравявам те за свежите попадения - особено за СЕКСУАЛНА АВТОБИОГРАФИЯ на Тихомир Димитров.
Убедена съм, че човекът не ще остане безработен дълго - след подобни самопризнания
Прията вечер и ....... правете любов, а не спорове
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
Из размисли и страсти на Спамер хАдвукатина Николов
Веднъж, тъй както си вървях
забързан, във витрината видях
себе си. Със поглед замечтан и тих
и много важен, даже в миг се притесних.
Бе много лъскав и с дрехи на Версаче,
на мен приличаше, без дрехите обаче.
Косата на вълни и много руса.
От ужас си изпуснах автобуса.
Веднъж, тъй както си вървях
забързан, във витрината видях
себе си. Със поглед замечтан и тих
и много важен, даже в миг се притесних.
Бе много лъскав и с дрехи на Версаче,
на мен приличаше, без дрехите обаче.
Косата на вълни и много руса.
От ужас си изпуснах автобуса.
-
Що не си направите отделна тема " Николов срещу Палимсест" и там да ръсите оригиналните си умотворения на които и Вазов би завидял ?! А?!
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
Басня
за Спамер хАдвукатина в ролята на прасе
Едно прасе,
със "мироглед" критичен,
се мислело за юрист отличен!
И всьо и вся - със "мисла" риторична -
подлагало на критика драстична.
Грухтяло меродавното си мнение!
Чрез квик сърдит изказвало съмнение
и при това - със толкоз глас висок -
та всички в двора хвърляло във шок:
-Защо ли тъй, стопанката омразна,
копанята оставя полупразна?
Намирам тука аз умисъл скрит -
в ущърб на моя личен апетит.
- Стопанинът пък- страшна излагация -
не е и чувал май за демокрация!
И хич не пита искам, или не -
да лоча тука с другите свине...
Ми те са прости! Нямат свински шик!
Пък аз съм хАдвукатин... !!!
Пу! Измет хем - без почит и без срам,
Бе, аз съм хАдвукатин най-голям...!!!
То вярно - тъй живеело прасето,
По хАдвукатски - в кочина, където -
го хранели през цялата година -
та да натрупа пет пръста сланина.
Ала веднъж, късмет и то улучи -
Стопанката вратата не заключи,
прасето с лъвски скок напред подхвръкна -
на свобода във двора се измъкна.
О, йе-е…! Ура! Банзай! Хип-хип…! Виват...!
Видя прасето европейски свят!
Обширен двор, овце, кокошки, стока...
Могила от гюбре - Балкан висока...
Прасето се затири, в свински тръс -
без малко да направи земетръс!
В гюбрето там зурлата си завря -
със трактор мощен сякаш заора!
О-о, колко кеф! Прекрасно! Същи Рай!
Ах, миг щастлив! Дано си тъй безкрай...!
Ала стопанинът завчас изскочи
и бързо остър дълъг нож наточи.
Че време е било да го заколи -
и хАдвукатина - станал на пържоли.
Отде да знае жалкото прасе,
че толкоз скоро ще се възнесе?
Зарадва се, че ще живее в ЕС,
ала на ЕС в шкембето то е днес.
за Спамер хАдвукатина в ролята на прасе
Едно прасе,
със "мироглед" критичен,
се мислело за юрист отличен!
И всьо и вся - със "мисла" риторична -
подлагало на критика драстична.
Грухтяло меродавното си мнение!
Чрез квик сърдит изказвало съмнение
и при това - със толкоз глас висок -
та всички в двора хвърляло във шок:
-Защо ли тъй, стопанката омразна,
копанята оставя полупразна?
Намирам тука аз умисъл скрит -
в ущърб на моя личен апетит.
- Стопанинът пък- страшна излагация -
не е и чувал май за демокрация!
И хич не пита искам, или не -
да лоча тука с другите свине...
Ми те са прости! Нямат свински шик!
Пък аз съм хАдвукатин... !!!
Пу! Измет хем - без почит и без срам,
Бе, аз съм хАдвукатин най-голям...!!!
То вярно - тъй живеело прасето,
По хАдвукатски - в кочина, където -
го хранели през цялата година -
та да натрупа пет пръста сланина.
Ала веднъж, късмет и то улучи -
Стопанката вратата не заключи,
прасето с лъвски скок напред подхвръкна -
на свобода във двора се измъкна.
О, йе-е…! Ура! Банзай! Хип-хип…! Виват...!
Видя прасето европейски свят!
Обширен двор, овце, кокошки, стока...
Могила от гюбре - Балкан висока...
Прасето се затири, в свински тръс -
без малко да направи земетръс!
В гюбрето там зурлата си завря -
със трактор мощен сякаш заора!
О-о, колко кеф! Прекрасно! Същи Рай!
Ах, миг щастлив! Дано си тъй безкрай...!
Ала стопанинът завчас изскочи
и бързо остър дълъг нож наточи.
Че време е било да го заколи -
и хАдвукатина - станал на пържоли.
Отде да знае жалкото прасе,
че толкоз скоро ще се възнесе?
Зарадва се, че ще живее в ЕС,
ала на ЕС в шкембето то е днес.
-
Изпитвал ли си "вдъхновение",
усещал ли си се "прочут",
след весело употребление
на ром, уиски и вермут?
Изпадал ли си в чудна мания
че си “певец” и то – експерт!
Когато с пийнала компания
изнасяш “оперен концерт”?
A бил ли си кръчмето - “важен”
"пръв бабаит" , “известен”, “смел” -
та можеш писуара даже
да го извикаш “на дуел”?
Човеко – не бъди наивен!
Животът - пълен със злини –
единствено, ако си силен,
ще може да се промени!
Крачи с уверена походка!
Страха от себе си избий!
Поръчай каса бира, водка,
седни - и яко се напий!
Тогаз – Охо-о! Дори морето
за теб ще е до колене!
Велик ще бъдеш до небето!
Или... до Черни връх поне...!
С неправдите "воювай" стойко,
(макар света да се люлей!).
Ругай Сергей, напсувай Бойко,
дори на “царя” се присмей...
Скръцни със зъби на Земята!
Неправдите – под леден душ!
Скубни Бен Ладен за брадата...
По топките изритай Буш...
Тогаз да видиш – колко леко
ще се живее, друже, тук!
И как ще си щастлив, човеко...!
А после... ще е махмурлук.
усещал ли си се "прочут",
след весело употребление
на ром, уиски и вермут?
Изпадал ли си в чудна мания
че си “певец” и то – експерт!
Когато с пийнала компания
изнасяш “оперен концерт”?
A бил ли си кръчмето - “важен”
"пръв бабаит" , “известен”, “смел” -
та можеш писуара даже
да го извикаш “на дуел”?
Човеко – не бъди наивен!
Животът - пълен със злини –
единствено, ако си силен,
ще може да се промени!
Крачи с уверена походка!
Страха от себе си избий!
Поръчай каса бира, водка,
седни - и яко се напий!
Тогаз – Охо-о! Дори морето
за теб ще е до колене!
Велик ще бъдеш до небето!
Или... до Черни връх поне...!
С неправдите "воювай" стойко,
(макар света да се люлей!).
Ругай Сергей, напсувай Бойко,
дори на “царя” се присмей...
Скръцни със зъби на Земята!
Неправдите – под леден душ!
Скубни Бен Ладен за брадата...
По топките изритай Буш...
Тогаз да видиш – колко леко
ще се живее, друже, тук!
И как ще си щастлив, човеко...!
А после... ще е махмурлук.
-
Немски хумор
1. Който работи много, прави и много грешки... Избягвайте грешките...
2. Хубавото да си шизофреник е, че никога не се чувстваш самотен...
3. Мъдростта ме преследва, но аз бягам по-бързо...
4. Срещу любов от пръв поглед помага само вторият...
5. Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша...
6. Не всичко, което има две бузи е лице...
7. Нямаме шансове, но ги използваме...
8. Не е достатъчно да нямаш собствено мнение... трябва да притежаваш и способността да не можеш да го изразиш...
9. Винаги има две мнения - грешното и моето.
10. Дълговете са единственото нещо, което човек може да прави без пари...
1. Който работи много, прави и много грешки... Избягвайте грешките...
2. Хубавото да си шизофреник е, че никога не се чувстваш самотен...
3. Мъдростта ме преследва, но аз бягам по-бързо...
4. Срещу любов от пръв поглед помага само вторият...
5. Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша...
6. Не всичко, което има две бузи е лице...
7. Нямаме шансове, но ги използваме...
8. Не е достатъчно да нямаш собствено мнение... трябва да притежаваш и способността да не можеш да го изразиш...
9. Винаги има две мнения - грешното и моето.
10. Дълговете са единственото нещо, което човек може да прави без пари...
-
Една майка влиза в стаята на дъщеря си и забелязва на леглото и писмо. С треперещи ръце отваря плика:
"Скъпа мамо!
Не се тревожи, аз заминах със своя нов приятел. Най-после намерих мъжа на мечтите си! Има обици по цялото тяло и халка на устните, освен това и огромен мотоциклет! Но мила мамо, това не е всичко... Бременна съм и Ахмед каза, че ще бъдем много щастливи в неговия старичък фургон сред гората. Той иска много деца и аз мечтая за същото. Най-накрая разбрах, че марихуаната на никого не вреди и затова ще направим малка плантация в гората както за себе
си, така и за приятелите на Ахмед. Те пък ни обещаха, че ще ни снабдяват с кокаин и екстази. Моля се учените по-бързо да намерят лекарство против Спина, защото Ахмед се влошава с всеки изминал ден, той заслужава по-добра участ! Не се притеснявай мила мамо, вече съм на 15 и мога сама да се погрижа за себе си. Ще се опитам по някакъв начин да ти дойда на гости за да ти покажа внука!
Твоя дъщеря Ани
P.S. Скъпа мамо, това беше шега! Аз съм на гости у съседката. Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща от писмото от директора на училището и заповедта за изключване, които ще намериш в горното чекмедже на масата. С любов, Ани."
"Скъпа мамо!
Не се тревожи, аз заминах със своя нов приятел. Най-после намерих мъжа на мечтите си! Има обици по цялото тяло и халка на устните, освен това и огромен мотоциклет! Но мила мамо, това не е всичко... Бременна съм и Ахмед каза, че ще бъдем много щастливи в неговия старичък фургон сред гората. Той иска много деца и аз мечтая за същото. Най-накрая разбрах, че марихуаната на никого не вреди и затова ще направим малка плантация в гората както за себе
си, така и за приятелите на Ахмед. Те пък ни обещаха, че ще ни снабдяват с кокаин и екстази. Моля се учените по-бързо да намерят лекарство против Спина, защото Ахмед се влошава с всеки изминал ден, той заслужава по-добра участ! Не се притеснявай мила мамо, вече съм на 15 и мога сама да се погрижа за себе си. Ще се опитам по някакъв начин да ти дойда на гости за да ти покажа внука!
Твоя дъщеря Ани
P.S. Скъпа мамо, това беше шега! Аз съм на гости у съседката. Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща от писмото от директора на училището и заповедта за изключване, които ще намериш в горното чекмедже на масата. С любов, Ани."
-
Писмо до засрахователна компания/текста ви предавам със съкращения/
Уважаеми господине,
Пиша Ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т.3 от доклада ми за злополуката.Причината за инцидента бе наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата".Вие помолихте за по обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.
По професия съм зидар.В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шестетажна сграда.Когато приключих работата си установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230кг.За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда.Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела.След това слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така,че тухлите да бъдат спуснати бавно.
В т.11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60кг.Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето.Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост.Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина.Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т.3 от доклада за инцидента.
Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата.За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката.Горе долу по същото време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи.В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 15кг.
Отново Ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло.Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата.КЪМ ТРЕТИЯ ЕТАЖ ОТНОВО СЕ СРЕЩНАХ С ВАРЕЛА, КОЙТО ТОЗИ ПЪТ СЕ ИЗКАЧВАШЕ НАГОРЕ.ТОВА МИ ДОНЕСЕ ФРАКТУРИ НА ДВАТА ГЛЕЗЕНА, ИЗБИТИ ЗЪБИ И НЯКОЛКО РАЗКЪСНИ РАНИ по краката и долната част на тялото.Тук късметът започна леко да ми изневерява.Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена.
Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на крайщата се стовари върху мене.Това обяснява и двата счупени крака.Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.
Уважаеми господине,
Пиша Ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т.3 от доклада ми за злополуката.Причината за инцидента бе наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата".Вие помолихте за по обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.
По професия съм зидар.В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шестетажна сграда.Когато приключих работата си установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230кг.За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда.Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела.След това слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така,че тухлите да бъдат спуснати бавно.
В т.11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60кг.Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето.Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост.Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина.Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т.3 от доклада за инцидента.
Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата.За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката.Горе долу по същото време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи.В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 15кг.
Отново Ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло.Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата.КЪМ ТРЕТИЯ ЕТАЖ ОТНОВО СЕ СРЕЩНАХ С ВАРЕЛА, КОЙТО ТОЗИ ПЪТ СЕ ИЗКАЧВАШЕ НАГОРЕ.ТОВА МИ ДОНЕСЕ ФРАКТУРИ НА ДВАТА ГЛЕЗЕНА, ИЗБИТИ ЗЪБИ И НЯКОЛКО РАЗКЪСНИ РАНИ по краката и долната част на тялото.Тук късметът започна леко да ми изневерява.Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена.
Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на крайщата се стовари върху мене.Това обяснява и двата счупени крака.Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.
-
Един перфектен ден на Спамер хАдвукатина Николов,след като някога в бъдещето се дипломира, и: за почне да практикува :
06.00 Будилникът звъни.
06.15 Свирка.
06.30 Мощно и задоволително сутрешно сране. Четене на спорта и последната страница на вестника.
07.00 Закуска: пържола и яйца, кафе и тост, приготвени от гола прислужница.
07.30 Лимузината пристига
07.45 1-2 малцови уискита по пътя към летището.
08.00 Полет в частен самолет. Свирка от стюардесата.
09.30 Лимузина с шофьор. Благи дръпки от холандска трева.
09.45 Голф с Робърт де Ниро и Пъф Деди
11.45 Обяд: Fast food, 3 бири, бутилка Дом Периньон.
12.15 Свирка.
12.30 Малко баскет. Игра на вързано с Джордан и Леброн. Победа след забивка през Майкъл.
14.15 1-2 уискита в лимузината по път към летището.
14.30 Полет към Монте Карло.
15.30 Следобеден излет в морето. Риболов. Всички придружителки са голи.
17.00 Полет към къщи. Масаж от Анджелина Джоли.
18.45 Сране, душ, бръснене
20.00 Новините по тв: Майкъл Джексън екзекутиран, Царя заминава за Мадрид (и няма да се връща повече), марихуаната, кокаина и белите робини са легализирани.
20.30 Вечеря: Омари за предястие, Дом Периньон (реколта 1953), голяма сочна пържола, сладолед сервиран върху голите цици на Памела.
21.00 Коняк и кубинска пура пред телевизора. България бие Англия с 4:0.
21.30 Секс с 3 жени (всичките и с лесбийски наклонности)
23.00 Масаж. Вкусна пица и студена бира в джакузито.
23.30 Свирка за лека нощ.
23.45 Сам в леглото.
23.50 10-секундна пръдня, която сменя 4 пъти звученето, разтърсва прозореца и кара кучето да излезе от стаята
06.00 Будилникът звъни.
06.15 Свирка.
06.30 Мощно и задоволително сутрешно сране. Четене на спорта и последната страница на вестника.
07.00 Закуска: пържола и яйца, кафе и тост, приготвени от гола прислужница.
07.30 Лимузината пристига
07.45 1-2 малцови уискита по пътя към летището.
08.00 Полет в частен самолет. Свирка от стюардесата.
09.30 Лимузина с шофьор. Благи дръпки от холандска трева.
09.45 Голф с Робърт де Ниро и Пъф Деди
11.45 Обяд: Fast food, 3 бири, бутилка Дом Периньон.
12.15 Свирка.
12.30 Малко баскет. Игра на вързано с Джордан и Леброн. Победа след забивка през Майкъл.
14.15 1-2 уискита в лимузината по път към летището.
14.30 Полет към Монте Карло.
15.30 Следобеден излет в морето. Риболов. Всички придружителки са голи.
17.00 Полет към къщи. Масаж от Анджелина Джоли.
18.45 Сране, душ, бръснене
20.00 Новините по тв: Майкъл Джексън екзекутиран, Царя заминава за Мадрид (и няма да се връща повече), марихуаната, кокаина и белите робини са легализирани.
20.30 Вечеря: Омари за предястие, Дом Периньон (реколта 1953), голяма сочна пържола, сладолед сервиран върху голите цици на Памела.
21.00 Коняк и кубинска пура пред телевизора. България бие Англия с 4:0.
21.30 Секс с 3 жени (всичките и с лесбийски наклонности)
23.00 Масаж. Вкусна пица и студена бира в джакузито.
23.30 Свирка за лека нощ.
23.45 Сам в леглото.
23.50 10-секундна пръдня, която сменя 4 пъти звученето, разтърсва прозореца и кара кучето да излезе от стаята
-
-
|
|