- Дата и час: 01 Дек 2024, 00:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СЛЕДНОВОГОДИШНА Lex - СРЕЩА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
33 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
СЛЕДНОВОГОДИШНА Lex - СРЕЩА
Идеята е - 14,15 и 16 февруари/ петък, събота и неделя/ - сред природата. Уикендът съвпада със "Св.Трифон Зарезан" - по стар стил, така, че повода е налице. Понеже обещах - залагам темата. Както и при предната - предложението е отворено, като от желаещите ще зависи и мястото.
Желателно е до 31.01.2003г. да уточним присъствуващите и мястото!
Желателно е до 31.01.2003г. да уточним присъствуващите и мястото!
- remo
Re: СЛЕДНОВОГОДИШНА Lex - СРЕЩА
Четири дни и никой налице, включително и активистите от последната среща!?!
Отморявате след празниците или тръпнете в очакване на годишното събрание на САК ?!? ;-))))
Мисля, че девизът "Освободи напрежението!" е изпълним с малко ски, малко уют и много време за дискусии.
Пловдивската колегия - къде сте? Сега му е времето!
А може би идеята не е добра? ;-((((
Отморявате след празниците или тръпнете в очакване на годишното събрание на САК ?!? ;-))))
Мисля, че девизът "Освободи напрежението!" е изпълним с малко ски, малко уют и много време за дискусии.
Пловдивската колегия - къде сте? Сега му е времето!
А може би идеята не е добра? ;-((((
- remo07
След последната среща, на която не можах да се явя по обективни причини направо ме е срам да взимам отношение по въпроса. И все пак... манастирът Свети Кирик е много хубаво място. Намира се малко над Асеновград, сред дивна природа. Достъпът до него - само с автомобили, а резервации мисля, че трябва да се направят предварително по тел. Пловдивските колеги обаче сигурно са по-наясно.
- 777
Давай, Remo, аз съм с тебе!!! Но нека да чуем и други предложения, тъй като на мен ми е далечко Асеновград. Предлагам да се срещнем някъде по трасето София-Пловдив. Датата, мисля, е удобна за всички, а поводът, да речем, че е Трифон-Зарезан е очарователен. Очаквам включване от Liftkо, тъй като ще тръгнем вероятно заедно с него (знаеш ме коя съм), а и той има интересни предложения - нека да ги чуем:)))))
- diansh
- Младши потребител
Не е истина!!!!!!!!!!!!!!!
Вече не вярвах, че ще стане!
Така и не разбрах дали пловдивският LEX се събра по Коледа, но ето, че имат шанс да направят съвместното мероприятие.
Вариантът с Рибарица - Тетевенско, също не е за изхвърляне - лесен достъп, ски, ски-гардероб и всички екстри / без "КАРАМБА" разбира се/! Все още имаме малко време за организация. ;-))))
Вече не вярвах, че ще стане!
Така и не разбрах дали пловдивският LEX се събра по Коледа, но ето, че имат шанс да направят съвместното мероприятие.
Вариантът с Рибарица - Тетевенско, също не е за изхвърляне - лесен достъп, ски, ски-гардероб и всички екстри / без "КАРАМБА" разбира се/! Все още имаме малко време за организация. ;-))))
- remo
С колко време разполагаме?
Давайте и други предложения!
Ски сезонът ще приключи някъде към април.
Давайте и други предложения!
Ски сезонът ще приключи някъде към април.
- 777
ОК, колеги, идеята за "вън от София - организирана среща" ми харесва! Рибарица е добре като идея, одобрявам, но пък никога не съм ходила в Асеновград! ... Асеновградският Мавруд е друга тема:-) Ще следя форума за новости.
- автор
аз не съм юрист, но бих искала да дойда с вас на срещата която организирате извън София.Интересувам се обаче, каква е средната възраст на тези които ходят по lex сбирките и дали основните теми са предимно по правни въпроси.
- миглена
Идеята май набира скорост!
Благодарение на будните бъдещи юристи обаче, установявам, че отново не съм домислил точно нещата/ нищо ново,а/. Изобщо не съобразих сесията!
Освен това ми липсва мнението на "змийската луна", както и становището на знаещите, раждащите се от пепелта, квазиамериканците с различни подписи, брадатият командир и неговият екип, и особено на котешкият хипопотам! ;-))))
Виждам, че през февруари се задават както изпити, така и общо събрание на адвокатурата, и прочие пречки и разконцентрирувания, които определено водят до кисело настроение и лошо храносмилание. Всичко това остро противоречи на същината на замисъла, затова приемам подсказаното ми от младите умове предложение, да заменим ТРИФОН ЗАРЕЗАН с " БАБА МАРТА" - т.е. мероприятието да е на 01 - 03. 03.03г./ които се явяват почивни дни/.
Уважаема Миглена,
за средна възраст е трудно да се говори, още повече, че всички купонджии се чувстваме на такава възраст, каквато ни е угодна. Ако мислите, че възрастта Ви ще има значение при срещата, по-добре не идвайте. Не мисля, обаче, че тя, както и заниманията Ви, биха били от значение за някой от нас.
Колкото до темите, те варират от сътворението на света до заселването на галактическото пространство, като приоритетни са правото, бизнеса, кулинарията, взаимоотношенията между двата пола и ................................... ;-)))) всичко това гарнирано с добра храна, изтънчени напитки и много хумор. С две думи - хапваме, пийваме и се разтоварваме. Това е!
Благодарение на будните бъдещи юристи обаче, установявам, че отново не съм домислил точно нещата/ нищо ново,а/. Изобщо не съобразих сесията!
Освен това ми липсва мнението на "змийската луна", както и становището на знаещите, раждащите се от пепелта, квазиамериканците с различни подписи, брадатият командир и неговият екип, и особено на котешкият хипопотам! ;-))))
Виждам, че през февруари се задават както изпити, така и общо събрание на адвокатурата, и прочие пречки и разконцентрирувания, които определено водят до кисело настроение и лошо храносмилание. Всичко това остро противоречи на същината на замисъла, затова приемам подсказаното ми от младите умове предложение, да заменим ТРИФОН ЗАРЕЗАН с " БАБА МАРТА" - т.е. мероприятието да е на 01 - 03. 03.03г./ които се явяват почивни дни/.
Уважаема Миглена,
за средна възраст е трудно да се говори, още повече, че всички купонджии се чувстваме на такава възраст, каквато ни е угодна. Ако мислите, че възрастта Ви ще има значение при срещата, по-добре не идвайте. Не мисля, обаче, че тя, както и заниманията Ви, биха били от значение за някой от нас.
Колкото до темите, те варират от сътворението на света до заселването на галактическото пространство, като приоритетни са правото, бизнеса, кулинарията, взаимоотношенията между двата пола и ................................... ;-)))) всичко това гарнирано с добра храна, изтънчени напитки и много хумор. С две думи - хапваме, пийваме и се разтоварваме. Това е!
- remo
Драги ми лукоядливи приятелю,
оставям това писание, за да не си помислиш, че не следя темата. Напротив - следя я колкото и да ми е трудно.
А ми е трудно защото не мога да правя планове чак толкова напред във времето :))
Затова предлагам да направим една оперативна среща със стратегически характер за определяне на бъдещата си тактика.
Казано простичко - дайте да се съберем сега и тук, че да се разберем кога ще се съберем пак и къде ще бъде това.
Древните са казали "In vino veritas" защо да им противоречим :)))
Ваш кот Бегемот
оставям това писание, за да не си помислиш, че не следя темата. Напротив - следя я колкото и да ми е трудно.
А ми е трудно защото не мога да правя планове чак толкова напред във времето :))
Затова предлагам да направим една оперативна среща със стратегически характер за определяне на бъдещата си тактика.
Казано простичко - дайте да се съберем сега и тук, че да се разберем кога ще се съберем пак и къде ще бъде това.
Древните са казали "In vino veritas" защо да им противоречим :)))
Ваш кот Бегемот
- Begemot
mnogo bih iskala da se vklu4a i az kum tazi sreshta
az sum ot varna
s shelanie she otklika na vsika sreshta koiato reshite da organizirate v moia grad
az sum ot varna
s shelanie she otklika na vsika sreshta koiato reshite da organizirate v moia grad
- iani
- Нов потребител
ot okolo edna sedmica se zapoznavam s foruma i glavnite geroi v nego - pozdravlenia - poslednata ideia e osobeno o4arovatelna - glasuvam s dve race za skite i raztovarvaneto . Hija Boerica na Vito6a e obnovena i predlaga dosta dobri uslovia, a na Koniarnika i Vetrovala moje da se kara ;)
- lubopitko
:)))))))))
dragi mi remo,
ideyata e strahotna, samo deto do kraia na mart sum nakazana sys:
pisane na diplomna rabota
staj v SGS i SGP, sybirane na dokumentite za adv.kolegia i t.n.
remont na etaj ot kushta /shtoto shte se mestim, a tya e oshte po4ti v grub stroej/
yubilei na svekur mi i negoviq brat bliznak,/50 godini/ po koito slu4ay shte hodya do drugia krai na bulgaria i tri dena yali pilii se veselili
praznik na vlyubenite, na koito vse pak e dobre da sum s edin oshte vlyuben v men muj /dori si e moia/ puk i podaruk mi e kupil
s dve dumi mnogo vi zavijdam za izvungradskoto, s koeto yavno tozi put shte se razmina,no ako se saberem da go obsudim tuk niakade, nepremenno shte doida
ta haide napravo kakto predloji i nash Kot Begemot da reshim koga tia dni shte se vijdame :)))))))))))))
dragi mi remo,
ideyata e strahotna, samo deto do kraia na mart sum nakazana sys:
pisane na diplomna rabota
staj v SGS i SGP, sybirane na dokumentite za adv.kolegia i t.n.
remont na etaj ot kushta /shtoto shte se mestim, a tya e oshte po4ti v grub stroej/
yubilei na svekur mi i negoviq brat bliznak,/50 godini/ po koito slu4ay shte hodya do drugia krai na bulgaria i tri dena yali pilii se veselili
praznik na vlyubenite, na koito vse pak e dobre da sum s edin oshte vlyuben v men muj /dori si e moia/ puk i podaruk mi e kupil
s dve dumi mnogo vi zavijdam za izvungradskoto, s koeto yavno tozi put shte se razmina,no ako se saberem da go obsudim tuk niakade, nepremenno shte doida
ta haide napravo kakto predloji i nash Kot Begemot da reshim koga tia dni shte se vijdame :)))))))))))))
- alfa
- Младши потребител
При всички положения най-късно на 22.02.2003 г. съм в София, така че ако няма предложения за по-ранна дата да го направим на 21.02.2003 г. Остават тривиалните въпроси : Къде и в колко часа?
- hebigatsu
- Активен потребител
Az sam bg studentka po pravo v Strasbourg ,vtora godina .Shte mi bude interesno da vidya kakvo pravi kolegiyata v BG,da se sreshtna s vsi4ki vas.No sum tuk do 12.02.Kakvo shte kajete za edin ski-uikend tazi sedmica?Na Vitosha?Pishete kakvo mislite po vuprosa.
- PettyG
i posledno kakvo se slu4i s organizaciata na slednovogodi6nata sre6ta?
- lubopitko
Явно, ще трябва да поема инициативата отново. И така:
Предлагам срещата да се проведе на 21.02.2003 г. на обичайното място в "El Corason" от 18.30 часа.
Чакам потвърждения.
Предлагам срещата да се проведе на 21.02.2003 г. на обичайното място в "El Corason" от 18.30 часа.
Чакам потвърждения.
- hebigatsu
- Активен потребител
Драги ми hebigatsu,
благомерси за поетата инициатива!!!
Аз съм за с две лапи и една опашка!!!
Кот Бегемот
благомерси за поетата инициатива!!!
Аз съм за с две лапи и една опашка!!!
Кот Бегемот
- Begemot
iska li pitane :)))))))
-
Anastassia.Terzieva - Потребител
БЕГЕМОТ!
ПРЕДАТЕЛ ТАКЪВ!!!
Нали идеята беше да проветрим кратуните на теферич!
Освен това, ако ще ме храниш като преди в "МОТТО", по-добре да си взема лучец, бахур и сланина от килера! Да не мислиш, че ще се подлагам, като адаша от Русе, на кански мъки, че да ям замразено телешко филе с дебелина на вестник! ;-))))
Ако пък ти е проблем програмата - знаеш, не съм стиснат и мога да ти я уредя за 72часа напред ! ;-))))
Прав си,обаче,че може би е подходящо да се срещнем преди да говорим конкретно за планински вариант. Ако дойдат и колегите, които вместо да си джиткат из USA, пишат дипломни работи - също ще е добре.
21.02.2003 г. - "El Corason" от 18.30 часа. - ОК !
ПРЕДАТЕЛ ТАКЪВ!!!
Нали идеята беше да проветрим кратуните на теферич!
Освен това, ако ще ме храниш като преди в "МОТТО", по-добре да си взема лучец, бахур и сланина от килера! Да не мислиш, че ще се подлагам, като адаша от Русе, на кански мъки, че да ям замразено телешко филе с дебелина на вестник! ;-))))
Ако пък ти е проблем програмата - знаеш, не съм стиснат и мога да ти я уредя за 72часа напред ! ;-))))
Прав си,обаче,че може би е подходящо да се срещнем преди да говорим конкретно за планински вариант. Ако дойдат и колегите, които вместо да си джиткат из USA, пишат дипломни работи - също ще е добре.
21.02.2003 г. - "El Corason" от 18.30 часа. - ОК !
- remo
33 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|