Да-а-а.Темата беше Гуркова, но същественото май е - има ли бъдеще младият юрист в Бг, няма ли? Аз харесвам Гуркова, най- малкото, защото е хубава жена. И въпреки, че и аз съм жена, смятам, че красотата трябва да се адмирира, защото Бог понякога е много пестелив, и това особено личи при някои жени (за съжаление). Дали е умна, дали не е - не съм капацитет и не смятам да ставам съдник.
НО, иде реч за друго:
1) Да, в тази държава е трудно, НО дали ще ми бъде по-лесно в ДРУГА държава?
2) Да, на младите юристи ни е трудно, НО на младите артисти, художници, архитекти дали им е лесно?
3) Да, връзкарите били на почит, но познавам доста кадърни хора, заели хубави позиции с връзки, Но това не значи, че са некадърни.Имали са късмет да познават точният човек на точното място и т. н. .
И накрая, сигурно оптимизмът ми е в повече и бойните лозунги биха подразнили някого, но ще го напиша:
"Съдбата не е въпрос на шанс.Тя е въпрос на избор.
За нея не се чака, тя се постига."
Уилям Дженингс Брайън
За песимистите: Четете биографии на успели хора! Идеалните обстоятелства са само в мечтите, докато в живота изобилстват пречките. Впрочем, някой да е очаквал да е обратното?!?!?!?!?!?!?!
- Дата и час: 27 Ное 2024, 21:20 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
наталия гуркова
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
62 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Наталия Гуркова
Не мисля , че има значение в кой университет учи въпросната госпожица .
Не трябва да се залъгвате и да вярвате , че всички сме равни .
Съвременните медии , динамичния начин на живот и клишетата на които всички сме подвластни / дори и да не си го признаваме / , осигуряват предимство на красивите жени .
И все пак не живеем в Средновековието или в някакво първобитно племе за да линчуваме хората които са по- различни или ни превъзхождат в някакво отношение.
Мисля , че е неуместно човек ,при това юрист да коментира професионалните качества на човек , който най- вероятно не познава и то в този форум.
Не трябва да се залъгвате и да вярвате , че всички сме равни .
Съвременните медии , динамичния начин на живот и клишетата на които всички сме подвластни / дори и да не си го признаваме / , осигуряват предимство на красивите жени .
И все пак не живеем в Средновековието или в някакво първобитно племе за да линчуваме хората които са по- различни или ни превъзхождат в някакво отношение.
Мисля , че е неуместно човек ,при това юрист да коментира професионалните качества на човек , който най- вероятно не познава и то в този форум.
- SkarletOxara
62 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|