начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Удостоверение за завършен курс.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Удостоверение за завършен курс.

Мнениеот bilqnita » 12 Дек 2014, 10:54

Здравейте имам следният въпрос :

Необходимо ми е да извадя на свекър ми удостоверение за завършен шофьорски курс за всички категории които има ,
но проблема е , че тези курсове са карани по време на соца и не знам от къде бих могла да получа този документ ?

Моля помогнете :(
bilqnita
Младши потребител

Re: Удостоверение за завършен курс.

Мнениеот bludniq_sin » 12 Дек 2014, 13:01

Хм .. само питам - шофьорска книжка има ли? Ако има там не пише ли всички категории, които може да управлява и ако да, то кому не е достатъчно? А ако е изтекла отдавна(понеже и баба ми има книжка ама е изтекла преди 30 години) не съм сигурен ..
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
bludniq_sin
Потребител

Re: Удостоверение за завършен курс.

Мнениеот bilqnita » 12 Дек 2014, 13:34

Да има човека шоф.книжка , пише всичко , но това удостоверение е необходимо за пред ДАИ , които от своя страна трябва да издадат карта за пр5оф.квалификация и дигитална тахо карта , но проблема е , че не знам как да се снабдя с това удостоверение ?! :shock:
bilqnita
Младши потребител

Назад към Общи дискусии