- Дата и час: 24 Ное 2024, 20:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Десетте ужаса, които дебнат по форумите!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
78 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!
Ама, наистина! Не бях влизал в сайта отдавна, и нищичко не се е променило. Старата песен, на нов глас!
- genius75
- Потребител
Каква глупотевица...
- vili_123
- Младши потребител
Много ми харесва. Ще разрешите ли да го публикувам във фейсбука?
- rashko
- Потребител
Добавям и един единадесети ужас, който се явява огледален образ на съвкупността от посочените ужаси.
- той е антипод на спамера, мненията му не се отклоняват от темата, никога и нищо не е в състояние да ги отклони
- той е антипод на трола, мненията му са подкрепящи и възбуждащи по нататъшното развитие на темата в насоката, в която тя се е породила
- той е антипод на модератора,- до момента, в който стане такъв, тъй като това е изконната му цел,- двигател на житейския прогрес и реализация
Съчетава и огледалните качества на останалите от посочените в темата, негов основен житейски другар е форумът, и както към всеки другар отношението му е на взаимна услужваемост,- той ми дава това, от което аз имам нужда, затова аз ще му дам това, от което той има нужда- еквивалентност на престациите, do ut des, do ut facias, feci ut facias.
- той е антипод на спамера, мненията му не се отклоняват от темата, никога и нищо не е в състояние да ги отклони
- той е антипод на трола, мненията му са подкрепящи и възбуждащи по нататъшното развитие на темата в насоката, в която тя се е породила
- той е антипод на модератора,- до момента, в който стане такъв, тъй като това е изконната му цел,- двигател на житейския прогрес и реализация
Съчетава и огледалните качества на останалите от посочените в темата, негов основен житейски другар е форумът, и както към всеки другар отношението му е на взаимна услужваемост,- той ми дава това, от което аз имам нужда, затова аз ще му дам това, от което той има нужда- еквивалентност на престациите, do ut des, do ut facias, feci ut facias.
- contrario
- Младши потребител
Ужас, не ужас... Това е положението.
-
Melly - Старши потребител
Чудесна тема сте си заформили тука, посмях се от сърце
- ivoganches
- Нов потребител
Хахаха! Много се смях на описанията. Аз може би съм номер 9, може би не съм. Не знам. Вие кажете !
-
redblood - Нов потребител
Интересна класация, не бях се замисляла колко герои могат да бъдат измислени.
- attorney_belcheva
- Нов потребител
хаха много ме развеселихме хора, готина темичка
- gulnaz
- Младши потребител
Доста полезна информация, изпълнена и със хумор...
Е-магазин за мъжки и дамски часовници - Repligium.com
- seamaster
- Нов потребител
Смятам, че е редно да се добави и категорията "Хейтър". Напоследък в различни форуми срешам постове на хора, които наистина нямат и един положителен коментар за каквото и да било. Не знам на какво се дължи това явление в България.
- bogdanboyan
- Нов потребител
Само един ужас, дебне по форумите! – Истината! Истината рядко е чиста и никога проста.
Винаги, когато съм се отклонявал от навиците и принципите си и съм изричал някоя истина, на слушателя не му е достигала сила на духа, за да й повярва.
Марк Твен
Винаги, когато съм се отклонявал от навиците и принципите си и съм изричал някоя истина, на слушателя не му е достигала сила на духа, за да й повярва.
Марк Твен
- averbisadverbera
- Потребител
Много яко, това направо е върха Браво , не можех да се задържа да не го шаросам, което рядко се случва! Лошото е че в България списъка ще става все по-голям защото:
Каква е разликата между българския и английския форум? В английския питаш , те ти отговарят, а в българския питаш и всички казват колко си прост
Каква е разликата между българския и английския форум? В английския питаш , те ти отговарят, а в българския питаш и всички казват колко си прост
Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си.
- vivito
- Младши потребител
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
-
justmy - Потребител
Време беше да запълним "десятката"
Алииии Балииииииии - ти си!
Неповторимата, незабравимата... абе, просто УНИКАТ.
Алииии Балииииииии - ти си!
Неповторимата, незабравимата... абе, просто УНИКАТ.
-
Melly - Старши потребител
78 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|