начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Графологична експертиза

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Графологична експертиза

Мнениеот mitev2006 » 28 Юни 2014, 01:24

Здравейте,
Бих искал някой ако може да ми помогне да си намеря някой който може да извърши графологична експертиза на подпис и почерк , защото не мога да намеря някой който да я извърши.
Ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен :)
mitev2006
Нов потребител

Re: Графологична експертиза

Мнениеот bird_of_paradise » 28 Юни 2014, 07:59

Списъци на вещи лица към съдилищата може да намерите тук: https://mjs.bg/74/
Вярно е, че за последните две години нямат посочен адрес, но също е вярно, че до преди това в списъка се вписваха телефон, адрес и прочее :) .
Действайте.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот expertyt » 20 Юли 2014, 22:22

Ако все още не сте намерили, аз съм извършвам експертизи на подписи и почерк. Моля потвърдете, ако имате все още потребност. Ще намерим начин да се свържем.
expertyt
Потребител

Мнениеот doc03 » 21 Юли 2014, 00:22

expertyt написа:Ако все още не сте намерили, аз съм извършвам експертизи на подписи и почерк. Моля потвърдете, ако имате все още потребност. Ще намерим начин да се свържем.

В потребителския панел и ма настройки на форума - "искам да получавам лични съобщения". Цъкаш "Да" и "Изпрати". Така активираш една иконка, долу - "ЛС". Който иска ще може да ти пише тайно от другите на лично съобщение.

... и не се кахъри за незаплатения труд. Знам, че не е честно, но все пак и в съда трябва да си осигурят средства за бонуси. :wink:
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот expertyt » 21 Юли 2014, 10:34

expertyt написа:... и не се кахъри за незаплатения труд. Знам, че не е честно, но все пак и в съда трябва да си осигурят средства за бонуси.

Там е работата, че парите не са бюджетни, ама може би.... по навик. Отдавна ми е известно, че кътат парите за бонуси и би трябвало да съм привикнал или пък да избирам андрешковски подход.
expertyt
Потребител

Назад към Общи дискусии