начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Съвет за евентуални проблеми при кандидатстване за виза

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съвет за евентуални проблеми при кандидатстване за виза

Мнениеот prodigyto » 31 Мар 2014, 18:39

Здравейте уважаеми членове на този форум ,
обръщам се към Вас със следният въпрос .

На 31 съм и през 2013 бях заловен и осъден за притежание на минимално количество амфетамин , но беше важно да призная вина тъй като в противен случай трябваше да пострада приятел от детство който вече е имал подобни премеждия със закона . Бях освободен от наказателна отговорност която замениха с административно наказание глоба в размер на 1000лв .

Въпросите ми са следните . Знам, че в свидетелството ми за съдимост ще излиза НЕ ОСЪЖДАН , но ще има ли информация за нарушението и наказанието ми , тъй като съм чувал , че хора с подобно наказание получават чисто свидетелство , а други такова на което е отбелязано наличието на глоба .

Вторият ми въпрос е , в случай , че кандидатствам за американска виза C1D която е предимно за моряци и този тип работници ако ми бъде зададен въпрос за юридическото ми минало и си призная , непременно ли ще ми бъде отказана виза ?

Имам сериозен стаж , нямам други прояви , получавал съм вече такава виза преди години , както и австралийска и всичко е минало нормално по време на престоя и пътуването ми.

Какво е реалното ми положение в тази ситуация според Вас ?

Благодаря предварително за отделеното време .
prodigyto
Нов потребител

Назад към Общи дискусии