начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Въпрос във връзка с чл.7,ал.2, т.5 от ЗДсл

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос във връзка с чл.7,ал.2, т.5 от ЗДсл

Мнениеот blackpool » 14 Яну 2014, 12:00

Здравейте,ще се явявам на конкурс за заемане на държавна длъжност. Прочетох тази точка, според която държавен служител не може да бъде лице, което заема ръководна или контролна длъжност в политическа партия. Аз съм заместник-председател на младежката организация в моя град на политическата партия в която членувам. Въпроса ми е попадам ли в този кръг от лица, които не могат да заемат държавна длъжност. Ако трябва да изкажа мое мнение раздвоен съм, лично за мен сама по себе зам.председателската длъжност е ръководна. Търсих досега по-конкретна информация в нета, която да даде отговор на въпроса ми но не намерих и затова се обръщам за помощ в този форум. Ако попадам в тои кръг лица предполагам, че решението е да направим своевременно събрание, да се откажа от това място, да бъде това гласувано и протоколирано. Благодаря би предварително
blackpool
Нов потребител

Назад към Общи дискусии