начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Търся сътрудник,търговец с юридическо образование

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся сътрудник,търговец с юридическо образование

Мнениеот nonosal » 18 Ное 2013, 17:37

Здравейте на всички ползващи форума!Търся сътрудник,търговец с юридическо образование,може и екип!Естеството на работа е много трудно,затова ми трябва човек с доказани качества!Амбициозен,напорист,победител!Човек способен да влезе през всяка ключалка!За сметка на това доходите са неограничени и зависят само от способностите на човека!Затова търся най-добрия!
Да поясня,че става въпрос за съвсем легални неща!Имам предложения/ноу-хау/,към конкретни предприятия и учреждения за повишаване на доходите им от порядъка на 20 до 100%!Имам идеи за бизнес с ниша!Мога да създам идея при подходящи условия/почти към всяка дейност/! Всичко е мое,няма крадени неща!
Не мога да пласирам всичко това,а и не знам правно как да се защитя при предлагането им!
Обръщам се първо към вашия форум,защото мисля че сред вас мога да намеря подходящия човек или вие познавате такъв,който не обича да се задържа на едно място!
Повече не мисля публично да обсъждам темата и моля заинтересованите да ми пишат на лично съобщение!
Моля да ми пишат хора които вярват в едно такова начинание!
Последно бих искал да ви споделя,че имах идея как Симеон Сакскобургготски да си вдигне имиджа и да не му паднат толкова процентите при вторите му избори и да не се налага изобщо създаването на ,,Тройната коалиция",а името му да не се запомня със ,,Симеоновата гора"
За информация:собственика на патента на кривите зъби на Остин Пауър е получил за тях 5 ли 50 ли милиона долара!... :D
nonosal
Нов потребител

Назад към Общи дискусии